ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πως σας φαινεται το [μ]πιστονάκι μου παίδες;;;; Εχει προβλημα; Η μπορει να εχει κ να μη φαινεται; http://dl.dropbox.com/u/4499990/sites/IMG_3760.JPG http://dl.dropbox.com/u/4499990/sites/IMG_3761.JPG http://dl.dropbox.com/u/4499990/sites/IMG_3762.JPG
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 το βλέπω λίγο "αρπαγμένο" κάτω από τα ελατήρια ή είναι η ιδέα μου? είχες κάποιο πρόβλημα με τη λίπανση? από που είναι? το έβγαλες γιατί σου είπαν ότι έχει θέμα?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Απλα το παπι (120cc) εκαιγε 1,5 λίτρο τα 2000 km... Μαλλον πολυ!!!! Το συμπληρωνα αλλα λεω δε γαμ*** ας το συμαζέψω.. Απλά ο προηγουμενος δε το φροντιζε πολυ... Εγινε κατεβασμα 0,5 χιλιοστο ρεκτιφιε στο κυλινδρο... Νεο μαμισιο πιστονι κτλ.... Κ τωρα περιμενω να δω... Αλλαξα κ τσιμουχακια βαλβιδων.. Αλλα δεν εχω πολυ εμπειρια κ δεν μπορώ να διακρίνω τα σημεια που φαινεται το προβλημα.. Δηλαδη εχω δει πολυ χειροτερα.... Αυτο μου φαινεται σχετικα ενταξει δλδ. Περα απο τις χαρακιες τι αλλο βλέπεις; Ειμαι σε στρωσιμο ακόμα και με βριζουν οι οδηγοι που παω τοσο αργα αλλα τι να κανω....
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 το σκούρο καφετί χρώμα κάτω από τα ελατήρια υποδηλώνει θέμα με λίπανση (άρα και ψύξη) του πιστονιού με συνέπεια αυτό να ανεβάζει θερμοκρασία και να "αρπάξει"! όντως ο προηγούμενος πρέπει να του είχε αλλάξει τα φώτα! κάτσε να ανεβάσω φωτό από το δικό μου που είχα μείνει από τρόμπα λαδιου για να δεις και τα χειρότερα που λες! -----edit----- απο 125cc δίχρονο από πρόβλημα της τρόμπας λαδιού! τα πήρα όλα στο χέρι!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Χαχα.. Δηλαδη σου κόλησε; Γκαντεμια! Τι του ειχες κανει; Πως γινεται να μου καιει τοσο λαδι ομως εμενα;; Ελπιζω τωρα να εστρωσε.... Εβαλα MOTUL αλλα γενικα βαζω Castrol... Καποιο λενε πως ειναι σαπια κ τα δυο κ πως τα TORCO ειναι καλά... Ποιος ξέρει...
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ναι είχε κολλήσει στα 35.000 km περίπου! δεν του είχα πειράξει τίποτα από μοτέρ και τέτοια, αλλα είχε φάει σκληρή χρήση! Το είχα φτιάξει και το κυκλοφορώ ακόμα! Κοίτα τα λάδια είναι ένα θέμα, ο καθένας θα σου πει το δικό του και η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση! Εγώ μια ζωή (καμια 10αρια χρονια) και στα δυο δίχρονα μου βάζω Castrol TT-S, γενικά έχω ακούσει ότι αυτό και αλλα 1-2 λάδια της Castrol αξίζουν που κινούνται πολύ, και τα ότι τα υπόλοιπα της εταιρίας είναι για κλοτσιές... Για τα Motul έχω ακούσει από αρκετούς ότι στην αγορά παίζουν πολλές "μαϊμούδες" και ότι θέλει προσοχή! Τα Torco (και τα Redline) μου τα είχε προτείνει ένας φίλος αρκετά ψαγμένος με τα θέμα των λαδιών, επειδή ήθελα ημισυνθετικά προτίμησα τα Torco για την μηχανή μου (τα 10w40) και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Υπάρχουν πολλες αποψεις. Τα Torco καποιοι δε τα θελουν παντως καποιοι τα θαβουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.