Προς το περιεχόμενο

Download τραγουδια

bele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Μετα το κλεισιμο του limewire εχω μεινει ξεκρεμαστος οσον αφορα το κατεβασμα τραγουδιων.Μπορει να μου προτεινει καποιος καποιο προγραμμα για αναλογη δουλεια?

Δημοσ.

Πολύ καλά έκανε και έκλεισε το συγκεκριμένο γιατί είχε καταντήσει εστία μόλυνσης.

Εναλλακτικά νομίζω ότι το "ψυχή επιδιώξει" :shifty: (μετάφρασε το) ίσως σε καλύψει κατά ένα μέρος αν μπορέσεις να το κάνεις να δουλέψει.

Δημοσ.

Nαι το soulseek το εχω αλλα ακομη και οταν βρισκω ο τραγουδακι που θελω δεν μπορω να το κατεβασω(μαλλον δεν μου το δινει κανενας).Συνηθως με το limewire δεν υπηρχε τετοιο προβλημα.Ακουσα επισης για ενα shareaza ακομη και για ενα limewire pirate edition!?.Απο to youtube καλυτερα να μην το συζηταμε διοτι τα παρασιτα μου παιρνουν τα αυτια.Ψαχνω και παλια σπανια τραγουδια(κυριως ξενα) και δεν βρηκα ακομη αξιο αντικαταστατη.Βεβαιως και το limewire ειχε ιους,trojan,malaware αλλα με λιγο προσοχη μπορουσες να τα αποφυγεις.

Δημοσ.

Γεια σας!Μετα το κλεισιμο του limewire εχω μεινει ξεκρεμαστος οσον αφορα το κατεβασμα τραγουδιων.Μπορει να μου προτεινει καποιος καποιο προγραμμα για αναλογη δουλεια?

Ίσως αυτό κάνει την δουλειά σου, εγώ δεν το δοκίμασα γιατί δεν κατεβάζω τραγούδια.

http://www.imesh.com/

Δημοσ.

To soulseek εχει αρκετά πράγματα που μπορείς να βρείς αλλα εχει πέσει και αυτο τον τελευταίο καιρο.

Δημοσ.

Eυχαριστω για τις απαντησεις σας!Μου φαινεται πως θα χρησιμοποιω το emule.Οπως ειπα το soulseek το εχω αλλα ποτε δεν καταφερα να το κανω να "δουλεψει".Ακομη κι οταν βρω αυτο που θελω δεν κατεβαινει.Καλο το youtube αλλα και 320κbps να ειναι η ποιοτητα του ηχου τα παρασιτα δεν τα γλιτωνεις.Και επειδη εψαξα λιγο το θεμα με το limewire, βρηκα μια πειρατικη εκδοση που δουλευει αψογα http://www.techspot.com/downloads/5084-limewire-pirate-edition.html και στα αποτελεσματα εμφανιζει ελαχιστους ιους. :devil:

Δημοσ.

Nαι το soulseek το εχω αλλα ακομη και οταν βρισκω ο τραγουδακι που θελω δεν μπορω να το κατεβασω(μαλλον δεν μου το δινει κανενας).Συνηθως με το limewire δεν υπηρχε τετοιο προβλημα.Ακουσα επισης για ενα shareaza ακομη και για ενα limewire pirate edition!?.Απο to youtube καλυτερα να μην το συζηταμε διοτι τα παρασιτα μου παιρνουν τα αυτια.Ψαχνω και παλια σπανια τραγουδια(κυριως ξενα) και δεν βρηκα ακομη αξιο αντικαταστατη.Βεβαιως και το limewire ειχε ιους,trojan,malaware αλλα με λιγο προσοχη μπορουσες να τα αποφυγεις.

[/quote

Για να σου κατεβαίνουνε, όταν βρείς το τραγούδι που θέλεις, πάτα στην επικεφαλίδα της διαθεσιμότητας του τραγουδιού, και κατέβασε από την περισσότερη.

Δηλαδή πατάς το : "in queue", μία ή 2 φορές (ανάλογα), μέχρι να σου εμφανιστούν μαύρα bold ta γράμματα από τα στοιχεία του τραγουδιού που αναζητάς.

Τότε, σημαίνει ότι είναι διαθέσιμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...