evabb Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 πώρωση με την ποιότητα καλό αυτό.... βγάλει και η χημική λίπτον τέτοιο; βγανει αλλα ανοστα δεν πινω εγω. επισης εχω κατι τσαγια απο τουρκια που σκιζουν κωλαρακια και αληθινα τριανταφυλλα για τσαι.
santana99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 είχα πάρει και εγώ από τουρκία ένα τσάι μήλου που ήταν πολύ γαμάτο...όχι τίποτα πολύ ψαγμένο απλά γάμαγε...
salliara Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 είχα πάρει και εγώ από τουρκία ένα τσάι μήλου που ήταν πολύ γαμάτο...όχι τίποτα πολύ ψαγμένο απλά γάμαγε... εχω δει με κομματακια μηλου αποξηραμενα, και σε σε σκονη που την ανακατευεις. Τα κομματακια τελεια! αυτη η σκονη παλι ωραια μεν, αλλα μονο τσαι δεν ειναι Και μια ερωτηση για τους earl-grey-αδες: οταν λεμε earl grey τι ακριβως εννοουμε? γιατι εχω δει και πακετακι με φακελακια απ το lidl που εκαναν απλο νεροζουμι με μπεζ χρωμα, κοροιδια σκετη.
freedubus Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 οταν λεμε earl grey τι ακριβως εννοουμε? Τσάι με περγαμόντο μέσα.
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ρε συ το ιδιο ποσταρα στην πρωτη σελιδα. μιλα για τρελο τσαι.
Andreas2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ήρθε ο ειδικός.Teabags ή loose;Έχει Darjeeling*,Earl Grey*,Ceylon*,English Breakfast*,Irish Breakfast,Assam...Έχει και βιολογικά.Για βιολογικά teabags γνωστά είναι τα Clipper,ενώ loose θα βρεις σε health food store.Για ίντερνετ έχει ιστοσελίδες με βιολογικά που βρίσκεις με search,το tsai.gr,ξένα to uptontea,teavana,mightyleaf και άλλα. *Αυτά που ξέρω και δοκίμασα.Τα άλλα απλά τα ξέρω.
Cue Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ρε συ το ιδιο ποσταρα στην πρωτη σελιδα. μιλα για τρελο τσαι. ε ναι, εσύ μου άνοιξες την όρεξη. α και εμένα είναι live photo 4 κάτι λίρες τα 100 φακελάκια.
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ε ναι, εσύ μου άνοιξες την όρεξη. α και εμένα είναι live photo 4 κάτι λίρες τα 100 φακελάκια. εδω εχουν 6,50 τα 50 γι αυτο οποτε παει κανενας αγγλια τον βαζω να μου φερει ενα κουτακι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ψαξτε και για chai (έτσι το λένε) με κανελα, γαρυφαλο, καρδαμο και πιπέρια!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ορίστε, είπατε για earl grey και δεν άντεξα.
alan2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τσαι με γευση μηλο +1, ειναι πολυ καλο, το δοκιμασα στη Τουρκία, & δεν ειδα τπτ κοματακια μεσα. ασχετο αλλα να ρωτήσω: υπάρχει ice tea ετοιμο σε σκονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.