sanji Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ξερει κανενας εαν εχουν χωρισει οριστικα οι killers,γιατι απο οτι διαβασα λενε οτι σταματησαν για ενα μικρο χρονικο διαστημα αλλα βλεπω οτι ο Brandon Flowers εχει βγαλει ηδη 2-3 δικα του τραγουδια σε ενα καινουργιο αλμπουμ.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οχι δεν εχουν διαλυθει.Απλα ο Flowers εκανε ενα δικο του project και για λιγο καιρο θα μεινουν εκτος διοτι το τελευταιο αλμπουμ ηταν χαλια και μαλλον το καταλαβανε οποτε κανουν ενα διαλειμμα μπας και τους ερθει ξανα εμπνευση.
sanji Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευτυχως γιατι αμα ειχαν διαλυθει και αυτοι μετα τι θα ακουγαμε.
tsifotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευτυχως γιατι αμα ειχαν διαλυθει και αυτοι μετα τι θα ακουγαμε. Καλη μουσικη ισως; Σορρυ, παραφερθηκα αλλα την βρισκω τρομερα υπερεκτιμημενη μπαντα (ποσο καιρο εχουνε να βγαλουνε κατι καλο; ) Ακου Vampire weekend αφου σ αρεσουνε οι tK (οπως και οι τωρινοι Arcade Fire φανταζομαι κι οι kings of leon). Επισης γιατι οχι να κοιταξεις interpol, strokes, muse, arctic monkeys. Safe επιλογες. Παντως οι killers οχι δεν εχουνε διαλυθει απλα ο bf κοιταει ολες τις πορτες ανοιχτες να προλαβει να κανει μεταβαση οταν το πλοιο βουλιαξει, να χτισει σολο καριερα (μην τρεχει και δεν φτανει). Α προπό, τσεκαρα να δω μια χαρα τουρνευουνε. Τελη του μηνος παιζουνε αυστρογερμανιες αν σ ενδιαφερει.
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλη μουσικη ισως; Σορρυ, παραφερθηκα αλλα την βρισκω τρομερα υπερεκτιμημενη μπαντα (ποσο καιρο εχουνε να βγαλουνε κατι καλο; ) Ακου Vampire weekend αφου σ αρεσουνε οι tK (οπως και οι τωρινοι Arcade Fire φανταζομαι κι οι kings of leon). Επισης γιατι οχι να κοιταξεις interpol, strokes, muse, arctic monkeys. Safe επιλογες. Παντως οι killers οχι δεν εχουνε διαλυθει απλα ο bf κοιταει ολες τις πορτες ανοιχτες να προλαβει να κανει μεταβαση οταν το πλοιο βουλιαξει, να χτισει σολο καριερα (μην τρεχει και δεν φτανει). Α προπό, τσεκαρα να δω μια χαρα τουρνευουνε. Τελη του μηνος παιζουνε αυστρογερμανιες αν σ ενδιαφερει. Έλα μωρέ, δενε κακή μπάντα, είναι ευχάριστοι. Οκ, δεν τους έχω στην μεγαλύτερη υπόληψη αλλά αυτό εδώ πχ. μου αρέσει πολύ: http://www.youtube.com/watch?v=atM7CYdF0wM Strokes, muse, arctic, δεν είναι σε καμία περίπτωση βέβαια. Interpol δεν γνωρίζω.
Oscar_Mike Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αυτό που μου άρεσε πολύ στους thaKillers την πρώτη φορα που τους άκουσα (πωωωω πάνε 6-7 χρονια...) ήταν ότι αν και αμερικανάκια είχαν αρκετά brit ήχο και στυλ! στην αρχή νόμιζα ότι είναι Βρετανοί! όπως είπαν και οι προηγούμενοι, muse κτλ δεν είναι, αλλα τραγούδια όπως τα: Smile Like You Mean It Read My Mind For Reasons Unknown When You Were Young Tranquilize το cover στο Shadowplay των Joy Division και φυσικά το http://www.youtube.com/watch?v=Y5fBdpreJiU τα ακούω πολύ ευχάριστα σε πιο lite καταστάσεις! πάντως ο τελευταίος τους δίσκος (Day & Age) δεν μου πολύ έκανε... παρα ήταν pop νομίζω
tsifotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Έλα μωρέ, δενε κακή μπάντα, είναι ευχάριστοι. Οκ, δεν τους έχω στην μεγαλύτερη υπόληψη ... Strokes, muse, arctic, δεν είναι σε καμία περίπτωση βέβαια. Παντα συμφωνω με οσους συμφωνουν μαζι μου Δεν θα κανω εξαιρεση. Btw το ντεμπουτο καλο ητανε (somebody told me, me brightside, andy you re a star) Τα μετεπειτα δε...
Mika Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 o πρωτος δισκος εσπειρε, ο δευτερος ροκαρε και ο τριτος ειχε ελαχιστες καλες εκλαμψεις. το compilation που βγαλαν ενδιαμεσα ηταν ενδιαφερον. το solo του Flowers ηταν φολα. απο το πιο καλα live που χω παει παντως (ειχε και Kooks πριν)
sanji Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ξερει κανεις αν ετοιμαζουν νεο δισκο και αν ναι ποτε θα βγει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα