foititis.007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 σκεφτομαι να αγορασω το συγκρεκριμενο κινητο ( htc legend )! θεωρειτε οτι ειναι καλη επιλογη για τα λεφτα του σε σχεση με αυτα που προσφερει ;
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 To Desire είναι ελάχιστα πιό ακριβό και είναι κλάσεις ανώτερο. Άσε που το Legend είναι αρκετά παρωχημένο για τα λεφτά που βλέπω ότι ζητάνε. Θέλεις οπωσδήποτε Android ή HTC; Και πόσα δίνεις; Πρέπει να πεις για να δούμε τί υπάρχει.
basilis5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 φιλε ειναι παλιο το κινητο,τοσο σε hardware όσο πλέον και σε επίσημη υποστήριξη. Όπως είπε ο φίλος η πιο ενδεδειγμένη λύση σε android είναι το desire, ενω αν σε παίρνει δες τα galaxy s - desire s. Υπάρχουν λύσεις και σε LG αλλά εγώ προσωπικά δεν θα επαιρνα άλλο πλην όσων σου είπαμε.
athanaso77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Συμφωνώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος το Legend σήμερα. HTC Desire και από εμένα.
foititis.007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 γενικα μου αρεσει το στυλ που εχουν τα htc! ψαχνω κινητο γυρω στα 300 με ταβανι 350 ευρω! παντωσ τωρα που ειδα και το desire μου αρεσε! μαλλον θα ακολουθησω την προταση σας!
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αν το απόλυτο ταβάνι σου είναι τα 350 και σου αρέσουν τα HTC, θα έλεγα να πάρεις το desire, γιατί το Desire S που έρχεται θα είναι νομίζω αρκετά ακριβότερο. Το Desire πάντως έχει αφήσει ικανοποιημένο πάρα πολύ κόσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.