Προς το περιεχόμενο

htc legend

foititis.007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω το συγκρεκριμενο κινητο ( htc legend )! θεωρειτε οτι ειναι καλη επιλογη για τα λεφτα του σε σχεση με αυτα που προσφερει ;

Δημοσ.

To Desire είναι ελάχιστα πιό ακριβό και είναι κλάσεις ανώτερο. Άσε που το Legend είναι αρκετά παρωχημένο για τα λεφτά που βλέπω ότι ζητάνε. Θέλεις οπωσδήποτε Android ή HTC; Και πόσα δίνεις; Πρέπει να πεις για να δούμε τί υπάρχει.

Δημοσ.

φιλε ειναι παλιο το κινητο,τοσο σε hardware όσο πλέον και σε επίσημη υποστήριξη. Όπως είπε ο φίλος η πιο ενδεδειγμένη λύση σε android είναι το desire, ενω αν σε παίρνει δες τα galaxy s - desire s.

Υπάρχουν λύσεις και σε LG αλλά εγώ προσωπικά δεν θα επαιρνα άλλο πλην όσων σου είπαμε.

Δημοσ.

γενικα μου αρεσει το στυλ που εχουν τα htc! ψαχνω κινητο γυρω στα 300 με ταβανι 350 ευρω! παντωσ τωρα που ειδα και το desire μου αρεσε! μαλλον θα ακολουθησω την προταση σας! :P

Δημοσ.

Αν το απόλυτο ταβάνι σου είναι τα 350 και σου αρέσουν τα HTC, θα έλεγα να πάρεις το desire, γιατί το Desire S που έρχεται θα είναι νομίζω αρκετά ακριβότερο. Το Desire πάντως έχει αφήσει ικανοποιημένο πάρα πολύ κόσμο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...