FotiGy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γεια σας. Μια γνωστη μου θελει να αγορασει μια φωτογραφικη μηχανη dSLR. Ειναι αναμεσα σε αυτες τις δυο. Βεβαια δεν εχει ασχοληθει ποτε με φωτογραφια απλα επειδη εχει την δυνατοτητα να τις παρει φθηνα πιστευω δεν αξιζει να παρει καποια "απλη". Περιπου στο 300αρι κυμαινονται και οι 2. Επειδη ουτε εγω εχω ιδεα απο φωτογραφικες ζηταω την γνωμη σας για αυτες τις 2 και επισης αν εχετε να προτεινετε καμια αλλη. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αυτες είναι ultrazoom compact και οχι DSLR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FotiGy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αυτες είναι ultrazoom compact και οχι DSLR Που θα πει; Sorry αλλα δεν γνωριζω πολλα. Ειναι καλη τιμη τα 300Ε; Ακυρο. Μολις ειδα στο skroutz οτι ξεκινανε απο 226 η Ζ981. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Θα πει οτι είναι απλη οπως λες και ΔΕΝ ειναι DSLR που θελει να αγορασει. Σίγουρα μπορεί να βρει κάτι ανάλογο και φθηνότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdav Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλησπέρα θέλει ακόμα dslr;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.