Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως δεν περνάει απαρατήρητος. lol.

Έχει και πολύ χαρακτηριστική (περίεργη) φωνή.

Νομίζω στο Community εμφανίζεται αρκετά συχνά (σίγουρα στο Painball επεισόδιο (Modern Warfare και στο Advanced Dungeons and Dragons)

• Like 1
Δημοσ.

Πιο γνωστός και απο αυτόν?

Τον ηλικιωμενο κυριο στο επεισοδιο που ο Κωνσταντινος με την Ελενη βρισκονται στο νοσοκομειο λογω αυτοκινητιστικου ατυχηματος; :lol:

Δημοσ.

Ρε, για να χουμε καλο ερωτημα, που βρηκες την συγκεκριμενη φωτο του παππου; Εχεις ολα τα επεισοδια απο τις σειρες του Ρωμα στο σκληρο σου;

Δημοσ.

χαχαχ :-D Ζημια μου εκανες, καθομαι τωρα κανα 10λεπτο και βλεπω αποσπασματα. Οσο τραγικο κι αν ειναι, ειναι ενα μερος του εαυτου μας πια.

Βρηκα και το επεισοδιο με την κασετα του Παππου. Αυτο δε το 'χουν παιξει ποτε σε επαναληψη. Μυστηριο πραγμα.

Δημοσ.

Εγω δεν εχω δει ποτε αυτο που πανε τελικα στη δικη. Το ειχα δει το 99 οταν πρωτοπαιχτηκε και τελος.

What-What-What? Απ' οτι θυμαμαι ποτε δε πανε στη δικη. Το τελευταιο επεισοδιο εχει τον γαμο τους και τελειωνει μ' αυτους να μαλωνουν. Και μετα επαιξε το making of επεισοδιο.

Δημοσ.

Ειλικρινά, νόμιζα ότι ο διασημότερος κομπάρσος ήταν ο Χίτσκοκ. Τι αδαής που είμαι =ρ

Δημοσ.

What-What-What? Απ' οτι θυμαμαι ποτε δε πανε στη δικη. Το τελευταιο επεισοδιο εχει τον γαμο τους και τελειωνει μ' αυτους να μαλωνουν. Και μετα επαιξε το making of επεισοδιο.

εδω.

http://www.youtube.com/watch?v=CJIyow6gAXA&feature=related

Δεν βγαινει αποτελεσμα απο τη δικη προφανως, απλα μου φαινεται περιεργο που δε το εχουν ξαναπαιξει ΠΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...