Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ιντερνετ

sakhs123456

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!!

εχω συνδεση connex στα 24 mbps ασυρματο και καθυστερει πολυ οταν ανοιγω το mozilla να βγαλει την ααρχικη σελιδα και οταν γενικα θελω να μπω σε ενα site κανει φορτωση για 2 λεπτα και η μπαινει η δν μπαινει καθολου.εχω windows xp.τι μπορει να φταιει? το ινερνετ το εχω κλειδωμενο.τι φταιει?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Το πρόβλημα στο κάνει μόνο με το firefox; Έχεις ανοίξει άλλο browser να κοιτάξεις;

Στο ξαφνικό εμφανίστηκε το πρόβλημα;

Πως το έχεις κλειδώσει; Ποιο ρούτερ έχεις;

Δημοσ.

εχω το baudtec στην αρχη το εκανε συνηθως μεσημερι.τωρα το κανει συνεχεια. το κανει και με explorer και το μσν συνεχεια μπαινοβγαινει.και στισ ιστοσελιδεσ πρεπει να κανω συνεχεια ανανεωση για να μπει μετα απο χιλια ζορια.κλειωμενο ηταν το ρουτερ εξ αρχης και εχω αλλαξει και κωδικο.

Δημοσ.

Πάτα 192.168.1.1 βάλε username και password

Πήγαινε στη καρτέλα Interface setup και πάτα από κάτω το LAN

Πάτα το κουμπί που έχει Current Pool Summary και δες ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο ρούτερ και αν τα αναγνωρίζεις όλα

edit: Δεν έχεις βέβαια ανοικτό κανένα μtorrent πχ και κατεβάζει την ώρα του κολλήματος ε;

Δημοσ.

Αν και δεν κατάλαβα τι έγινε με τους κωδικούς. Από ΟΤΕ τι σου είπανε; Δεν έμπαινε καθόλου ίντερνετ ή δεν έμπαινες στο 192.168.1.1;

Δοκίμασες να κάνεις reset το router;

Ποιο λειτουργικό έχεις;

Δημοσ.

χθες οταν μου ειπες να μπω δν εμπαινε καθολου ινερτνερ πηρα οτε και μου ειπαν στο inerface set up να βαλω useranem και τελικα μπηκε.αλλα το νετ παλι καθυστερει.μπηκα στο 192,168,1,1 σημερα να κανω αυτο που μου ειπες και μονο εγω ειμαι συνδεδεμενος.reset εκανα και τιποτα.widows xp εχω.

Δημοσ.

πήγαινε control panel -> network connections στο Local Area κάνε διπλό κλικ

Στη καρτέλα general πάτα properties

Στο νέο παράθυρο που θα σου ανοίξει πάτα μία φορά πάνω στο Internet Protocol (TCP/IP) και μετά πάτα properties

Πες μου αν και οι δύο επιλογές είναι στο αυτόματο

Αν είναι στο αυτόματο δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ή περίμενε κάποιον άλλο ή πάρε στον ΟΤΕ να σε καθοδηγήσουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...