crazy hunter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 μήπως ξέρει κανείς για το shakes and fidget κανένα hacκ?
Darky Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τα hack σε online games ειναι παρανομα.Τι σε κανει να πιστευεις πως αν καποιος ηξερε θα σου ελεγε?
crazy hunter Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 αυτό δεν το ήξερα ειλικρινά....απλά επιδει έβλεπα στο youtube που έδιχνε τέτοια και λέω μηπώς δεν είναι τίποτα....
Petros Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ bot για να παίζει αυτόματα. Δεν έχω δει να είναι παράνομο στο συγκεκριμένο game. http://sourceforge.net/projects/sfbot/
Greygore Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ bot για να παίζει αυτόματα. Δεν έχω δει να είναι παράνομο στο συγκεκριμένο game. Δές ξανά μία... Απαγορεύονται τα αυτόματα ή ημιαυτόματα script, τα οποία επεμβαίνουν στη βάση δεδομένων ή που ενεργοποιούν μηχανισμούς του παιχνιδιού. Σε περίπτωση παραβάσεων διαγράφεται ή φράσσεται ο αντίστοιχος λογαριασμός δίχως προειδοποίηση. Απο τους όρους χρήσης στην εισαγωγική σελίδα, § 5
crazy hunter Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και που μου το είπατε γιατί δεν μου αρέσουν τα μπλεξίματα....
56 57 58 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μηπος ξέρει κανείς sfbot γεια τον server3; Έυχαριστώ :shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις