Προς το περιεχόμενο

Gtx 480 vs unlocked 6950 2gb

slithoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτιειδα η καλυτερη τιμη reference 69502gb ειναι μια asus στο vusionstudio.Στο πλαισιο μονο η msi ειναι reference αλλα κοστιζει 290 ευρω.Προσοχη λοιπον!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...Δεν το κατάλαβα αυτό το part... flashάρεις και brickάρει; Ή απλά δεν flashάρει;

απλά δε flasharei σταματά στο μέσο η διαδικασία και πετάει μήνυμα λέγοντας ότι είναι λάθος bios ή όχι σωστή κάρτα...

Δημοσ.

απλά δε flasharei σταματά στο μέσο η διαδικασία και πετάει μήνυμα λέγοντας ότι είναι λάθος bios ή όχι σωστή κάρτα...

Μα το bios είναι "λάθος" - δοκίμασες forced & missmatch overdrive;

Δημοσ.

Μα το bios είναι "λάθος" - δοκίμασες forced & missmatch overdrive;

ούτε που ξέρω τι είναι αυτό B)

edit το force το δοκίμασα..και μου λέει cannot erase rom

το άλλο που μου λες δε το γνωρίζω...

γμτ θα πρέπει να γίνει μάλλον μέσω dos και φοβάμαι ότι θα τη κάνω τη πατατιά... :-(

Δημοσ.

γμτ θα πρέπει να γίνει μάλλον μέσω dos και φοβάμαι ότι θα τη κάνω τη πατατιά... :-(

Δεν προκειται να κανεις δουλεια μεσα απο τα windows(αν και πολυ φοβαμαι οτι η Sapphire δεν θα σου κανει τη χαρη).Μονο απο dos θα γινει δουλεια.Αν εχεις δευτερο pci express slot και καμια δευτερη οτι να 'ναι καρτα δοκιμασε το,και να την brickαρεις θα την επαναφερεις πολυ ευκολα.Να σου φυγει και η απορια,και εμας. :P

Δημοσ.

Τελικά πήρε GTX480 και είναι στα ίδια με την 6970..

Από 2 bench που τρέξαμε:

i7 930 @ 3,8 GHz + 6970

i5 750 @ 3,8 GHz + GTX480 (fan 70% max temps 66-68c)

Aliens VS Predator 1920x1080 maxed out

-GTX480 : 41 fps

-6970 : 43.6 fps

Heaven 2.5 extreme tesselation 8xAA 1920x1080

-GTX480 : 24.3 fps

-6970 : 20.6 fps

Βέβαια να σημειώσω ότι στο Battlefield Bad Company 2 υπάρχει αισθητή διαφορά στα fps σε 1920χ1080 maxed out(ΗΒΑΟ off) ανάμεσα στις 2 κάρτες με την GTX480 να είναι γύρω στα 10 fps πάνω από την 6970....σαν να την συμπαθεί περισσότερο την nvidia το game.:P

Δημοσ.

κάνε copy to winflash σε φάκελο c:\winflash

μπές μέσω dos prompt

cd..

cd winflash

winflash 0 -unlockrom

είσαι έτοιμος

Δημοσ.

κάνω την όλη διαδικασία μέσω cmd δείχνει ότι γίνεται αλλά στο τέλος ούτε restart μου ζητάει ούτε αλλάζουν οι shaders..μάλλον έπεσα σε κλειδωμένη κάρτα και η sapphire δε μου κάνει τη χάρη :-(

Δημοσ.

σίγουρα το έχεις θέση 2 και όχι θέση 1 το διακοπτάκι?

μάλλον δε το έχεις παρακολουθήσει απο την αρχή..δεν έχει διακόπτη η κάρτα είνια πιο νέο revision :-)

Δημοσ.

Κριμα γιατι η διαδικασια για να γινει η 6950 σε (70), πραγματικα σε μενα μου πηρε λιγοτερο απο 2 λεπτα!!!

(τι σου κανει ενα διακοπτακι ομως......)!!!

Αλλα αν θελεις εδω μπορεις να βρεις αρκετα bios για την καρτα σου αφου δεν μπορεις να την ξακλειδωσεις....

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=&model=HD+6950&interface=&memSize=0

;)

Δοκιμασε καποιο απ'τα bios της MSI ισως να ξεκλειδωνουν οι χρονισμοι.....!

Δημοσ.

Κριμα γιατι η διαδικασια για να γινει η 6950 σε (70), πραγματικα σε μενα μου πηρε λιγοτερο απο 2 λεπτα!!!

(τι σου κανει ενα διακοπτακι ομως......)!!!

Αλλα αν θελεις εδω μπορεις να βρεις αρκετα bios για την καρτα σου αφου δεν μπορεις να την ξακλειδωσεις....

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=&model=HD+6950&interface=&memSize=0

;)

Δοκιμασε καποιο απ'τα bios της MSI ισως να ξεκλειδωνουν οι χρονισμοι.....!

μπα το θέμα είναι ότι γενικά δεν περνάει άλλο bios...thx anyway έτσαι και αλλιώς ο πυρήνας δουλεύει στα 900 με 1,2v

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...