Προς το περιεχόμενο

θέμα με μητρική κ usb - μάλλον

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά, γεια. άλλαξα χθες μητρική, έβαλα μία asrock επειδή μου ήρθε φτηνά κι έχω δυο θεματάκια που πρέπει να λύσω..

1. πριν μπει στα windows, δλδ εκεί που σου βγάζει να επιλέξεις windows 7 ή άλλο λειτουργικό, δε δουλεύει το πληκτρολόγιο με το usb, ενώ αν μπω στα bios, μια χαρά...για να το επιλέξω έβαλα

ένα παλιότερο πληκτρολόγιο με το στρογγυλό το φισάκι(Ps λέγεται ή κάνω λάθος)...υπάρχει κάποια ρύθμιση;;;τα windows έχουν βρει driver για την μητρική, οπότε δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει..

2. όταν έχω τον εξ.σκληρό σε μία από τις έξτρα usb θήρες που έβαλα(7η κ 8η) δεν άνοιγε ο υπολογιστής...μόλις το έβγαλα, μια χαρά..στην παλιότερη μητρική δεν το έκανε;;μάλλον δεν είναι για windows 7 ο driver της μητρικής;;;

Δημοσ.

Οι drivers δεν έχουν κάποια σχέση μιας κι αυτοί αναλαμβάνουν δράση αφού φορτώσουν μέσω του λειτουργικού.

Για το πληκτρολόγιο δες στο BΙOS για καμιά επιλογή σχετικά με usb/legacy keyboard. Για τον εξωτερικό σκληρό δες πάλι στο BIOS σχετικά με το boot order (αφού έχεις συνδέσει τον εξωτερικό δίσκο).

Επισκέπτης
Δημοσ.

θενκς, το πληκτολόγιο δούλεψε μια χαρά, ούτε με τον σκληρό είχε θέμα αν και έκανα restart και δεν τον έκλεισα να τον ανοίξω πάλι...θα δω και θα σου πω

πάντως, ευχαριστώ, αλήθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...