Προς το περιεχόμενο

Nike dry-fit - ισοθερμικά

johnydepp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλησπέρα σε όλους

λοιπόν επειδή το τελευταίο καιρό που παίζω ποδόσφαιρο ιδρώνω και αυτό φέρνει αποτέλεσμα να κρυώνω...σκέφτηκα να αγοράσω κάτι όπου θα με προστατεύει .

Από ότι άκουσα λοιπόν το ισοθερμικό κάνει δουλειά, μου είπαν ότι σε κρατάει ζεστό και δεν αφήνει τον ιδρώτα να μπει μέσα.παρόλα αυτά είναι ακριβό γύρω στο 50 αλλα και πάλι είναι περισοότερο για τον χειμώνα.

Εκτος από αυτό άκουσα ότι και οι μπλούζες "Nike dry-fit" και οι "NIKE ΠΡΟ" αξίζουν, κάνουν στα 15-30 αλλα το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι κάνουν ακριβώς ειμαι και λιγο ασχετος :D (ΕΔΏ ΘΈΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ)..ΕΓΏ ΖΗΤΩ ένα t-shirt (φυσικά όχι βαμβακερό γιατί κρατάει τον ιδρώτα)όπου δεν θα αφήνει να περνάει από μέσα ο ιδρώτας η αλλιώς θα τον αποβάλει.

Επίσης ποίες είναι οι διαφορες του Nike dri-fit και του Nike PRO "NIKE ΠΡΟ" PDR007009983.jpg "NIKE DRI FIT"-------> Nike-Legend-Dri-FIT-Poly-Mens-Training-T-Shirt-371642_493_A.png

Λοιπόν εσείς τι μου προτείνεται? τι από τα δυο να αγοράσω και φυσικά να μου πείτε και κάποιες πληροφορίες που ξέρετε για τα "συγκεκτριμενα" προϊόντα!!!

Ευχαριστώ εκ τον προτερων!!! :D

Δημοσ.

Έχει echo το δωμάτιο από το οποίο γράφεις; :lol:

(offtopic on) fail της ADSL XD (offtopic off)

ειναι απλη η διαφορα, to dri-fit ειναι περισσοτερο σαν ενα tshirt, ενω το pro ειναι εντελως κολλητο. φαινεται και στις εικονες.

δοκιμασε τα παντως για να δεις ποιο σε βολευει καλυτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...