mikelamar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σε ενα σχετικα νεο Η/Υ αγορασμενο 1-1.5 χρονο απο τα multirama εχω προσπαθησει επανειλημμένα να εγκαταστησω windows 7 και δεν εχει καταφερει να ολοκληρωσει την εγκατασταση. Παντα κολλαει στο ιδιο σημειο. Στο τελευταιο βημα που κανει την επανεκκίνηση προκειμενου να ολοκληρωθει η εγκατασταση απλα δεν ολοκληρωνει, δηλαδη η οθονη παραμενει μαυρη. Το ιδιο συμβαινει και οταν προσπαθω να του βαλω ubuntu. Ειχε εγγυηση το πηγα πισω και μου ειπαν οτι ηταν θεμα μνημων, τις αλλαξαν και εγκατεστησαν τα windows vista, λειτουργικο με το οποιο ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης. Μετα το service δοκιμασα παλι να περασω win7 αλλα το προβλημα παρεμεινε. Δεν ολοκληρωνε την εγκατασταση. Εχοντας λοιπον φορμαρει τα Vista που μου ειχαν εγκαταστησει στα Multirama και με μη ολοκληρωμενη εγκατασταση των win7 αποφασιζω να βαλω μεσα το cd των Vista και να κανω μια τελευταια δοκιμη πριν το παω ξανα πισω και τους το δωσω να το φανε. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα τα Vista εγκατασταθηκαν με επιτυχια. Τωρα τι ακριβως συμβαινει δεν μπορω να καταλαβω και δεν μπορω να δωσω μια λογικη εξηγηση. Δηλαδη ειμαι καταδικασμενος να εχω Vista για παντα!!! Ουτε στον εχθρο σου!!!
Tmark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Έκανες την εγκατάσταση των W7 πάντα από το ίδιο cd-dvd ή δοκίμασες διαφορετικά?
mikelamar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Έκανες την εγκατάσταση των W7 πάντα από το ίδιο cd-dvd ή δοκίμασες διαφορετικά? To ιδιο cd/dvd ειναι δοκιμασμενο και αλλου και επισης εχω δοκιμασει και Linux/Ubuntu 10.10
hawkpilot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν και δε μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση, φαίνεται σαν πρόβλημα ασυμβατότητας hardware. Ποιά μητρική έχει ο Η/Υ?
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πολύ περίεργο πρόβλημα να πέρνει vista μονο και ουτε καν linux,όπως είπε και ο φίλος επάνω μάλλον για ασυμβατότηα υλικού μυρίζει.Έχεις δοκιμάσει και 32 και 64 bit να βάλεις ? Το λέω μήπως κάτι παίζει εκει.
Dimgi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πράγματι πολύ περίεργο, ειδικά το θέμα με το Linux.
mikelamar Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Προκειτε για ενα Intel Core 2 Quand 3 MHz με motherboard Gigabyte GA-EP31-DS3L 3 GB Ram και μια καρτα γραφικων 1GB δεν νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια.
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 @mikelamar βάλε πάλι τα vista, πήγαινε στη διεύθυνση http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx κατέβασε το Windows 7 Upgrade Advisor και εξέτασε αν ο υπολογιστής σου είναι συμβατός με τα 7. Αν είναι συμβατός, τότε εξέτασε για προβλήματα τα παρακάτω μνήμη (με το memtest) δίσκο (με το hard disk sentinel) συσκευή dvd-r (δοκίμασε άλλη συσκευή dvd-R ή ξεκίνα την εγκατάσταση απο το usb)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.