Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με Η/Υ+Windows

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα σχετικα νεο Η/Υ αγορασμενο 1-1.5 χρονο απο τα multirama εχω προσπαθησει επανειλημμένα να εγκαταστησω windows 7 και δεν εχει καταφερει να ολοκληρωσει την εγκατασταση. Παντα κολλαει στο ιδιο σημειο. Στο τελευταιο βημα που κανει την επανεκκίνηση προκειμενου να ολοκληρωθει η εγκατασταση απλα δεν ολοκληρωνει, δηλαδη η οθονη παραμενει μαυρη.

Το ιδιο συμβαινει και οταν προσπαθω να του βαλω ubuntu. Ειχε εγγυηση το πηγα πισω και μου ειπαν οτι ηταν θεμα μνημων, τις αλλαξαν και εγκατεστησαν τα windows vista, λειτουργικο με το οποιο ηταν αγορασμενος ο υπολογιστης.

Μετα το service δοκιμασα παλι να περασω win7 αλλα το προβλημα παρεμεινε. Δεν ολοκληρωνε την εγκατασταση.

Εχοντας λοιπον φορμαρει τα Vista που μου ειχαν εγκαταστησει στα Multirama και με μη ολοκληρωμενη εγκατασταση των win7 αποφασιζω να βαλω μεσα το cd των Vista και να κανω μια τελευταια δοκιμη πριν το παω ξανα πισω και τους το δωσω να το φανε.

Δεν ξερω πως και γιατι αλλα τα Vista εγκατασταθηκαν με επιτυχια.

Τωρα τι ακριβως συμβαινει δεν μπορω να καταλαβω και δεν μπορω να δωσω μια λογικη εξηγηση. Δηλαδη ειμαι καταδικασμενος να εχω Vista για παντα!!! Ουτε στον εχθρο σου!!!

Δημοσ.

Έκανες την εγκατάσταση των W7 πάντα από το ίδιο cd-dvd ή δοκίμασες διαφορετικά?

Δημοσ.

Έκανες την εγκατάσταση των W7 πάντα από το ίδιο cd-dvd ή δοκίμασες διαφορετικά?

To ιδιο cd/dvd ειναι δοκιμασμενο και αλλου και επισης εχω δοκιμασει και Linux/Ubuntu 10.10

Δημοσ.

Αν και δε μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση, φαίνεται σαν πρόβλημα ασυμβατότητας hardware. Ποιά μητρική έχει ο Η/Υ?

Δημοσ.

Πολύ περίεργο πρόβλημα να πέρνει vista μονο και ουτε καν linux,όπως είπε και ο φίλος επάνω μάλλον για ασυμβατότηα υλικού μυρίζει.Έχεις δοκιμάσει και 32 και 64 bit να βάλεις ?

Το λέω μήπως κάτι παίζει εκει.

Δημοσ.

@mikelamar

βάλε πάλι τα vista, πήγαινε στη διεύθυνση http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx

κατέβασε το Windows 7 Upgrade Advisor και εξέτασε αν ο υπολογιστής σου είναι συμβατός με τα 7. Αν είναι συμβατός, τότε εξέτασε για προβλήματα τα παρακάτω

•  
  • μνήμη (με το memtest)
  • δίσκο (με το hard disk sentinel)
  • συσκευή dvd-r (δοκίμασε άλλη συσκευή dvd-R ή ξεκίνα την εγκατάσταση απο το usb)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...