SpirosLouis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας, Από σήμερα το πρωί η κάρτα SD μου παρουσιάζει το πρόβλημα "Mounted RealOnly". Την έκανα format(εργοστασιακές ρυθμίσεις) αλλά τίποτα δεν εγίνε. Τι να κάνω έχετε καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Έχει κάνα διακοπτάκι πάνω η καρτούλα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 όχι έτσι στο άσχετο έγινε ότι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 spiroslouis για κάνε το πιο λιανά. Η sdcard σου πετάει το μήνυμα ή η external sd card. Και πότε στο πετάει; Root explorer έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα εμφανίζεται στο πάνω μερος της οθόνη μου(στην μπάρα που κατεβένει). Επίσης εντοπίζεται όταν πάω να γράψω βίντεο και φωτογραφίες. Επίσης τα δεδομένα της SD card χάθηκαν. Μιλάω για την εξωτερική SD card. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το root explorer αλλά μάλλον ενοείς το root που γίνεται στα κινιτά. Αν είναι αυτό όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν εννοώ αυτό αλλά αφού δεν έχεις κάνει root δεν έχεις σίγουρα root explorer Το format που λες πως το έκανες; Πήγαινε Settings -> SD & phone storage -> πάτα το "unmount SD card" και μετά format sd card Εδώ βρήκα αντίστοιχο πρόβλημα http://www.htcdesireforum.com/htc-desire-troubleshooting/mounted-readonly-%28sd-card%29/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν γίνεται να κάνω unmount!!! Το πατάω και απλά δεν γίνεται τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Άλλο κινητό έχεις να τη βάλεις μέσα να προσπαθήσεις; Στο Pc αν την βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τίποτα από τα 2 δυστηχώς. Ούτε καν wi-fi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 wifi?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ναι σε λίγη ώρα μπορεί να έχω τελικά wi-fi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.