ponstan111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 καλημερα.θα ηθελα να μου πειτε ποια services μπορω να απενεργοποιησω(μια για παντα) αφοβα στα windows 7.προφανως ο λογος ειναι για να ελαφρυνω το συστημα λιγο.ενημερωτικα εχω λαπτοπ sony vaio.ευχαριστω πολυ.
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αυτό εξαρτάτε από τη θα κάνεις με το laptop σου,πες μας αναλιτικότατα τα πάντα που ενδέχεται να κάνεις με αυτό και ίσως να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε.
ponstan111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 το λαπτοπ το εχω κυριως για σερφαρισμα(streaming προβολες).κανενα παιχνιδακι που και που(wow).κανενα iso για καψιμο.λιγο chat(msn και irc).συνδεω εξωτερικο σκληρο παντα.τι αλλο?αυτα προς το παρον.
ati8assos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το καλύτερο site με πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό του
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το καλύτερο site με πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό του Black Viper's What he said. Και αν και παλι δεν σε καλυψουν οι περιγραφες που εχει για τα services, περνας μια βολτα απο το technet και λυνεις καθε απορια σου για οποιο service θελεις.
ponstan111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 thanx παιδια.οταν παω σπιτι θα κατσω να ψαξω λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.