dark knight Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γεια σας! Μετά από 3μισι χρόνια το παλιό και αξιόπιστο μου λάπτοπ τα τίναξε… Χαλασμένη κάρτα γραφικών και επεξεργαστής, ταυτόχρονα (φου του γου). Οπότε ψάχνω να αγοράσω ένα καινούργιο, ανάμεσα σε 450-500 ευρώ. Αυτό που αναζητάω είναι να μπορεί να παίξει τα 2 παιχνίδια που με έχουν καταστρέψει (World Of Warcraft & League of Legends). Δεν έχω απαίτηση από φαντασμαγορικά γραφικά στις μέγιστες ρυθμίσεις. Αντίθετα, το μόνο που θέλω είναι ικανοποιητικό fps έστω έχοντας τα γραφικά στις χαμηλότερες ρυθμίσεις. Μιας και δεν τα πάω καλά με το hardware έρχομαι εδώ για να σας ζητήσω να μου προτείνετε κάποια καλή επιλογή (ΑΝ υπάρχει μέσα στο χαμηλό budget μου)..! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!
dark knight Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Στο σκρουτζ υπάρχει και πιο φτηνό http://www.skroutz.gr/s/320545/Toshiba-Satellite-C660D-11P.html?keyphrase=+TOSHIBA+SATELLITE+C660D-11P . Ποια η βασική διαφορά μιας shared κάρτας γραφικών με μια που δεν είναι;
marvelakias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/290978/Dell-Inspiron-15R-P6100-4GB-750GB.html τουμπανο τα toshiba ενω εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα σαν lap top για gaming με χαλανε... κ το wow πλεον εχει περισοτερες απαιτησεις απο τι πριν ενα χρονο...
dark knight Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για να γίνω πιο σαφής στο τι ακριβώς χρειάζομαι, θα πω ότι η αντικατάσταση του παλιού μου λάπτοπ είναι αναγκαία, και αυτό που ζητάω είναι ένα φορητό να με βολέψει για τους επόμενους 4-5 μήνες μέχρι να επενδύσω σε σταθερό. Το λάπτοπ θα καταλείξει στους γονείς μου που απλά βλέπουν τα νέα και άντε και κανά φέισμπουκ η μάνα μου (έχω και χάι τεκ γονείς παναθεμά με). Το Dell μου φαίνετε πάρα πολύ καλό, αντέχει LoL και με φουλ χαμηλομένα γραφικά WoW;
Luciddream Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 το έχω το λαπτοπ αυτό, αν και δεν έχω βάλει wow ακόμα πάνω σίγουρα το παίζει άνετα... αλλα νταξ, μην περιμένεις και επιδόσεις ενός καλού σταθερού, τα κολληματάκια του θα τα κάνει που κ πού..
dark knight Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το παλιό μου λάπτοπ με Intel Core 2 Duo t7500(2.2GHz, 800MHz FSB, 4MB l2 cache), Shared NVIDIA 9500M GS, Ram 3GB ddr2 και 17άρα οθόνη το έπαιζε κανονικά και μόνα κολλήματα σε raiding περιβάλλον. Θα είναι μεγάλο upgrade; Αξίζει για τα λεφτά του ο Dell? Άμα μου πείτε ναι τον παραγγέλνω μεθαύριο που θα έχω τα λεφτά..! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
xristoforos89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το παλιό μου λάπτοπ με Intel Core 2 Duo t7500(2.2GHz, 800MHz FSB, 4MB l2 cache), Shared NVIDIA 9500M GS, Ram 3GB ddr2 και 17άρα οθόνη το έπαιζε κανονικά και μόνα κολλήματα σε raiding περιβάλλον. Θα είναι μεγάλο upgrade; Αξίζει για τα λεφτά του ο Dell? Άμα μου πείτε ναι τον παραγγέλνω μεθαύριο που θα έχω τα λεφτά..! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Το εχω και εγω το Dell και παιζω σε φουλ αναλυσεις το Call of duty: Black ops χωρις -σχεδον- κανενα απολυτως κολλημα. Στο Wow θα κολλησει;;
marvelakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 εχει δικιο ο χρηστοφορος μου φενετε δεν ξερετε τι απαιτησεις εχει το wow Μια χαρα θα παζεις φιλος κ instances κ ολα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.