Προς το περιεχόμενο

σπασιμο κωδικου για χρηστες λογαριασμου των windows

jimgr11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας να ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας,το προβλημα λυθηκε και ποιο ευκολα απο οτι νομιζα.χρισιμοποιισα τελικα το Passware Windows Key Enterprise bootcd ,θαυματουργο,μεσα σε 10 δευτερολεπτα εξαφανισε των κωδικο με 2 απλες κινησεις το δοκιμασα βεβαια στα xp τα δικα μου να δω αν δουλευουν γιατι η κοπελια εχει vista αλλα δεν νομιζω να βρω προβλημα.ευχαριστο το φιλο isay για το προγραμματακι και το προτινο ανεπιφιλακτα σε ολους οσους εχουν το ιδιο προβλημα και ειναι αρχαριοι οπως εγω.ευχαριστω παιδες.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλα καλά λεπόν. Θα το δοκιμάσω και εγώ το cdaki :-D

ναι ολα καλα καρμεν και σε ευχαριστω και για το προγραμματακι για τα iso ειναι πολλη καλυτερο και πιο ευχρηστο απο το alcohol,

Δημοσ.

Να 'σαι καλά.

Βέβαια να πω και εγώ την αμαρτία μου, μια και ο τύπος είχε κάνει ότι είχε κάνει, δεν θα απορήσω αν έχει βάλει και κανένα Keylogger όπως προαναφέρθηκε.

Δημοσ.

Να 'σαι καλά.

Βέβαια να πω και εγώ την αμαρτία μου, μια και ο τύπος είχε κάνει ότι είχε κάνει, δεν θα απορήσω αν έχει βάλει και κανένα Keylogger όπως προαναφέρθηκε

ελπιζω οχι απο οσα μου εχει πει η κοπελα δεν ηξερε και πολλα απο υπολογιστες και φανταζεται οτι τον πηγε αλλου καιεκανε την δουλεια μαλλον σε τεχνικο το προβλημα της ηταν κυριως με το internet που τις εχει βαλει συγκεκριμενες ωρες.τι να πω κυκλοφορουν και οργια.

Δημοσ.

Πέρα απο το αγαπημένο μου hiren's boot, τελευταία ανακάλυψα και το Passware Windows Key Enterprise bootcd το οποίο κάνει την ίδια δουλειά. Μηδενίζει κωδικούς του χρήστη που επιλέγουμε.

Επιβεβαιώνω για το Passware Windows Key Enterprise bootcd με 2 κουμπιά έκανε λαμπόγυαλο το κωδικό.

Isay many many thanks :-D

Δημοσ.

συμφωνο με την καρμεν η πληροφορια ειναι πιο σημαντικη και απο την δημιουργια μερικες φερες.

Δημοσ.

Το Passware Windows Key Enterprise bootcd μπορείτε να το "φτιάξετε" και σε USB stick χρησιμοποιώντας το LostPassword (Passware) Password Recovery Kit Enterprise v10.3.2585 της ίδιας εταιρίας μέσα από τα Windows.

Δημοσ.

[troll]

Το ήξερες πως αν είχες συνδέσει τα ψιψιψίνια με τα κοκοκόψα δεν θα χρειαζόταν ολη αυτή η φασαρια?

[/troll]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...