jimgr11 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 καταρχας να ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας,το προβλημα λυθηκε και ποιο ευκολα απο οτι νομιζα.χρισιμοποιισα τελικα το Passware Windows Key Enterprise bootcd ,θαυματουργο,μεσα σε 10 δευτερολεπτα εξαφανισε των κωδικο με 2 απλες κινησεις το δοκιμασα βεβαια στα xp τα δικα μου να δω αν δουλευουν γιατι η κοπελια εχει vista αλλα δεν νομιζω να βρω προβλημα.ευχαριστο το φιλο isay για το προγραμματακι και το προτινο ανεπιφιλακτα σε ολους οσους εχουν το ιδιο προβλημα και ειναι αρχαριοι οπως εγω.ευχαριστω παιδες.
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Όλα καλά λεπόν. Θα το δοκιμάσω και εγώ το cdaki
jimgr11 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Όλα καλά λεπόν. Θα το δοκιμάσω και εγώ το cdaki ναι ολα καλα καρμεν και σε ευχαριστω και για το προγραμματακι για τα iso ειναι πολλη καλυτερο και πιο ευχρηστο απο το alcohol,
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Να 'σαι καλά. Βέβαια να πω και εγώ την αμαρτία μου, μια και ο τύπος είχε κάνει ότι είχε κάνει, δεν θα απορήσω αν έχει βάλει και κανένα Keylogger όπως προαναφέρθηκε.
jimgr11 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Να 'σαι καλά. Βέβαια να πω και εγώ την αμαρτία μου, μια και ο τύπος είχε κάνει ότι είχε κάνει, δεν θα απορήσω αν έχει βάλει και κανένα Keylogger όπως προαναφέρθηκε ελπιζω οχι απο οσα μου εχει πει η κοπελα δεν ηξερε και πολλα απο υπολογιστες και φανταζεται οτι τον πηγε αλλου καιεκανε την δουλεια μαλλον σε τεχνικο το προβλημα της ηταν κυριως με το internet που τις εχει βαλει συγκεκριμενες ωρες.τι να πω κυκλοφορουν και οργια.
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αφού δεν της έβαλες ωράριο για την τουαλέτα πάλι καλά
karmen1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πέρα απο το αγαπημένο μου hiren's boot, τελευταία ανακάλυψα και το Passware Windows Key Enterprise bootcd το οποίο κάνει την ίδια δουλειά. Μηδενίζει κωδικούς του χρήστη που επιλέγουμε. Επιβεβαιώνω για το Passware Windows Key Enterprise bootcd με 2 κουμπιά έκανε λαμπόγυαλο το κωδικό. Isay many many thanks
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δεν το έφτιαξα εγώ ρε παιδιά. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους προγραμματιστές του.
jimgr11 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 συμφωνο με την καρμεν η πληροφορια ειναι πιο σημαντικη και απο την δημιουργια μερικες φερες.
nikomas50 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το Passware Windows Key Enterprise bootcd μπορείτε να το "φτιάξετε" και σε USB stick χρησιμοποιώντας το LostPassword (Passware) Password Recovery Kit Enterprise v10.3.2585 της ίδιας εταιρίας μέσα από τα Windows.
orlox Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 [troll] Το ήξερες πως αν είχες συνδέσει τα ψιψιψίνια με τα κοκοκόψα δεν θα χρειαζόταν ολη αυτή η φασαρια? [/troll]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.