jimgr11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 χαιρετώ το forum και ελπίζω σε βοήθεια σας.μια φιλί μου έχει laptop με windows vista zizouse με ένα τύπο με τον οποιο χωρίσανε αλλα πριν φυγή αυτός έκανε τον εαυτό του user στον υπολογιστή τις και τις εβαλε γονικό έλεγχο οποτε μπαίνει στο internet και ποιες ώρες θα μπαίνει.σημειώνω ότι αυτήν την στιγμή ο υπολογιστής έχει δυο user τον δικό του και τον δικό τις μονο που αυτός ελέγξει το pc προσπάθησα να τις φτιάξω άλλο user αλλα μου ζητάει ότι και αν κάνω τον κωδικό του τύπου.υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να τον βγαλω από user η πρέπει να κάνω format.υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αφαιρέσω τον γονικό έλεγχο.περιμένω την βοήθεια σας ευχάριστο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για προγραμμα δεν ξερω αλλα αν μπουτερεις με hiren's boot cd εχει καποια εργαλεια για να κανεις reset τον κωδικο αυτο.
jimgr11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σε πόσα subforums το έγραψες? [/quote to xero file mou apla ekana lathos sybforum kenourgios eime sto forum ,kamia lisi exeis gia to proflima.
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 jimgr11 καταρχήν γράφε με ελληνικά. Τη λύση στην έδωσε ο Γιάννης πιο πάνω. Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα ρώτα
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 χαιρετώ το forum και ελπίζω σε βοήθεια σας.μια φιλί μου έχει laptop με windows vista zizouse με ένα τύπο με τον οποιο χωρίσανε αλλα πριν φυγή αυτός έκανε τον εαυτό του user στον υπολογιστή τις και τις εβαλε γονικό έλεγχο οποτε μπαίνει στο internet και ποιες ώρες θα μπαίνει.σημειώνω ότι αυτήν την στιγμή ο υπολογιστής έχει δυο user τον δικό του και τον δικό τις μονο που αυτός ελέγξει το pc προσπάθησα να τις φτιάξω άλλο user αλλα μου ζητάει ότι και αν κάνω τον κωδικό του τύπου.υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να τον βγαλω από user η πρέπει να κάνω format.υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αφαιρέσω τον γονικό έλεγχο.περιμένω την βοήθεια σας ευχάριστο. ενταξει σε 5 γραμμες εισουν περιεκτικατος...μας ειπες και το προβλημα του υπολογιστη της φιλης σου και γιατι χωρισε! ειναι να μη μπλεξεις τελικα... δοκιμασε τη λυση hirens boot cd και τα εργαλεια για διαγραφη user που ειχε οπως προειπε και ο φιλος
jimgr11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για προγραμμα δεν ξερω αλλα αν μπουτερεις με hiren's boot cd εχει καποια εργαλεια για να κανεις reset τον κωδικο αυτο. γιαννη ευχαριστο για την βοηθεια επειδη ειμαι και ψιλοασχετος το hiren boot που μπορω να το βρω και αν δεν σου κανει κοπο πεσμου λιγο την διαδικασια το κατεβαζω το εγκατιστω και μπουταρω.
ati8assos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ο άλλος user που φτιάχνεις έχει δικαιώματα administrator ? Αν δεν έχει πρέπει να του τα δώσεις για να μπορείς να επεμβαίνεις σε λογαριασμούς άλλων users.
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Link δεν μπορούμε να σου δώσουμε από εδώ. Μην πας να το κατεβάσεις από κανένα forum googlare το έχει σελίδα. Διαδικασία Θα κατεβάσεις ένα iso αρχείο θα το κάψεις σε ένα cd θα πας bios και θα ορίσεις first boot device το dvd σου Όταν σου πει Press any key to boot from cd πάτα πχ enter Θα ανοίξουν κάποιες επιλογές και κάτω έχει κάποια εργαλεία Αν δεν τα καταφέρεις δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/388206-%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-password-%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82/page__view__findpost__p__3702478
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 γιαννη ευχαριστο για την βοηθεια επειδη ειμαι και ψιλοασχετος το hiren boot που μπορω να το βρω και αν δεν σου κανει κοπο πεσμου λιγο την διαδικασια το κατεβαζω το εγκατιστω και μπουταρω. Στο τελος ειναι ενα αρχειο που αν το κλικαρεις δυο φορες ανοιγει το nero και σου γραφει ενα cd bootable που μπουταρεις με αυτο στον υπολογιστη.Μετα δεν θυμαμαι πως αλαλ σε ...παει μονο του να διαλεξειος τι θελεις.
jimgr11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ο άλλος user που φτιάχνεις έχει δικαιώματα administrator ? Αν δεν έχει πρέπει να του τα δώσεις για να μπορείς να επεμβαίνεις σε λογαριασμούς άλλων users. δυστυχος δεν με αφηνει καθολου να φτιαξω αλλο user μου ζηταει τον κωδικο του τυπου αυτος ειναι administator. Link δεν μπορούμε να σου δώσουμε από εδώ. Μην πας να το κατεβάσεις από κανένα forum googlare το έχει σελίδα. Διαδικασία Θα κατεβάσεις ένα iso αρχείο θα το κάψεις σε ένα cd θα πας bios και θα ορίσεις first boot device το dvd σου Όταν σου πει Press any key to boot from cd πάτα πχ enter Θα ανοίξουν κάποιες επιλογές και κάτω έχει κάποια εργαλεία Αν δεν τα καταφέρεις δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/388206-%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-password-%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82/page__view__findpost__p__3702478 ευχαριστο καρμεν θα το δοκιμασω να δω αν καταφερω κατι.
jimgr11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Link δεν μπορούμε να σου δώσουμε από εδώ. Μην πας να το κατεβάσεις από κανένα forum googlare το έχει σελίδα. Διαδικασία Θα κατεβάσεις ένα iso αρχείο θα το κάψεις σε ένα cd θα πας bios και θα ορίσεις first boot device το dvd σου Όταν σου πει Press any key to boot from cd πάτα πχ enter Θα ανοίξουν κάποιες επιλογές και κάτω έχει κάποια εργαλεία Αν δεν τα καταφέρεις δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/388206-%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-password-%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82/page__view__findpost__p__3702478 καρμεν αν μπορεις να μου πεις το ιso αρχειο με τι προγραμματακι μπορω να το καψω το alcohol κανει δηλαδη,αν ναι και το αρχειο που κατεβαζω ειναι συμπιεσμενο του κανω extrac αλλλα πρεπει να βρω να καψω συγκεκριμενο αρχειο?σορυ γιατις πολλςες ερωτησεις αλλα δεν το εχω ξαμνακανει και ειμε ασχετος.
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα extract. Όπως είναι το iso θα το βάλεις να το κάψεις σε ένα cd Κατέβασε το Imageburn από εδώ http://www.imgburn.com/ και οδηγίες πως να το κάψεις εδώ http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=61 και με το alcohol γίνεται πάντως απλά δεν το έχω δουλέψει για να σου πω. Βρήκα οδηγίες εδώ http://neosmart.net/wiki/display/G/Burning+ISO+Images+with+Alcohol+120
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 καρμεν αν μπορεις να μου πεις το ιso αρχειο με τι προγραμματακι μπορω να το καψω το alcohol κανει δηλαδη,αν ναι και το αρχειο που κατεβαζω ειναι συμπιεσμενο του κανω extrac αλλλα πρεπει να βρω να καψω συγκεκριμενο αρχειο?σορυ γιατις πολλςες ερωτησεις αλλα δεν το εχω ξαμνακανει και ειμε ασχετος. Γραψτο με nero σε χαμηλη ταχυτητα σαν εγγραφη ειδωλου.
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γραψτο με nero σε χαμηλη ταχυτητα σαν εγγραφη ειδωλου. hehehehe σε πρόλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.