antonl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 SOWHAT αν δε σου κάνει κόπο θα θελα τους 43 αριθμούς του λόττο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Προφανώς και το αγόρασε μετά... aha, μάλιστα...
BikousDikous Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ναι αλλα όλοι ξέρουμε ότι από πίσω κρύβεται η Λευκή Αδελφότητα... Χαχααα :-D Βασικά θα σας πω εγώ που τα ξέρω από μέσα. Το σενάριο έχει ως εξής... Το Ιnsomnia και οι φίλο-Αμερικανοί ιδιοκτήτες τους προσέλκυσαν τον Steve Jobs και του ζήτησαν να επενδύσει ενισχύοντας την κοινότητα του Insomnia. Μετά την κίνηση αυτή ο Bill Gates είδε ότι θα χάσει την μοναδική ευκαιρία που είχε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Ανερχόμενη Ελληνική Αγορά και έκανε και αυτός αντιπρόταση….. Όλη η αγοροπωλησία του Insomnia μπήκε σε ένα τρελό παζάρι μεταξύ των τριών. 10 μέρες πριν υπογραφούν τα συμφωνητικά εμφανίστηκε μία εγχώρια εταιρία και έκανε μία τρελή αντιπρόταση νομίζω ότι το ποσό ήταν 16ψήφιο και τσουπ το Insomnia εξαγοράστηκε…. Όχι για να μην λέμε ότι μόνο οι Αμερικάνοι κάνουν τόσο μεγάλα Deals…. Και πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά… Ο Hal από όσο ξέρω έχοντας ένα τρελό επιχειρηματικό πλάνο… φαίνεται άλλωστε αγόρασε το 25% περίπου της Forthnet από το χρηματιστήριο , με αποτέλεσμα να φιλοξενείται δωρεάν στο DC της Forthnet ως μεγαλομέτοχος…. Και τα υπόλοιπα χρήματα βλέποντας τότε πολύ μπροστά σε σχέση με όλους εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς τα επένδυσε στην iRobot (εξίσου και τα advertorial), στην Google, στο Facebook και, βεβαίως ποιος θα το πίστευε (!), στον ίδιο που του είχε κάνει πρόταση εξαγοράς στην Apple. Πώς νομίζετε έχει τόσο γρήγορη πληροφόρηση για τα iPhone, iPad κλπ κλπ. … Με τον ίδιο τον Steve μιλάει ως μεγαλομέτοχος της Apple και του στέλνει κομμάτια πριν κυκλοφορήσει με το jet της εταιρίας απευθείας. Αυτά … και αν έχετε πρόβλημα με την ταχύτητα μη μασάτε…. Να κάνετε παράπονα για να μαθαίνει τα προβλήματα …. Άντε μην νευριάσει και αγοράσει και το υπόλοιπο 75% του Forthnet και την Otenet και τα κάνει ένα μονοπωλιακό οργανισμό παροχής υπηρεσιών Internet και μας έχει και όλους στο χέρι…. Υ.Γ. Άραγε είναι αλήθεια ότι γνωστός Administrator μεγάλου ελληνικού Forum είναι ο δάκτυλος που υποχρέωσε την ελληνική κυβέρνηση να σκεφτεί την κρατικοποίηση του ΟΠΑΠ ? Ε? Ε? Μήπως θέλει να επενδύσει και εκεί…. Άλλωστε τόσα λεφτά από ότι φαίνεται έχει στην Ελβετία κλπ μετά την εξαγορά του Insomnia…. Υ.Γ.2. Για αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο ... η μαμακία στο Ελλαδιστάν πάει σύννεφο.
ekkli Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αλήθεια, αφού ξέρεις τόσα πολλά, πόσα έδωσε η Skroutz για μας αγοράσει; Έτσι, για να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι... η σωστή ερώτηση είναι πόσα πληρώνεστε οι αντμίνς για την απασχόληση σας στο φόρουμ
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το να μπαίνει μέσα ο χαλ είναι απίθανο. Εγώ πιστεύω πως βγάζει και κάτι, και καλά κάνει, τόσες υπηρεσίες μας προσφέρει το insomnia και τόση δουλειά έχει ρίξει.
oldnew Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Βασικά θα σας πω εγώ που τα ξέρω από μέσα. Το σενάριο έχει ως εξής... Το Ιnsomnia και οι φίλο-Αμερικανοί ιδιοκτήτες τους προσέλκυσαν τον Steve Jobs και του ζήτησαν να επενδύσει ενισχύοντας την κοινότητα του Insomnia. Μετά την κίνηση αυτή ο Bill Gates είδε ότι θα χάσει την μοναδική ευκαιρία που είχε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Ανερχόμενη Ελληνική Αγορά και έκανε και αυτός αντιπρόταση….. Όλη η αγοροπωλησία του Insomnia μπήκε σε ένα τρελό παζάρι μεταξύ των τριών. 10 μέρες πριν υπογραφούν τα συμφωνητικά εμφανίστηκε μία εγχώρια εταιρία και έκανε μία τρελή αντιπρόταση νομίζω ότι το ποσό ήταν 16ψήφιο και τσουπ το Insomnia εξαγοράστηκε…. Όχι για να μην λέμε ότι μόνο οι Αμερικάνοι κάνουν τόσο μεγάλα Deals…. Και πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά… Ο Hal από όσο ξέρω έχοντας ένα τρελό επιχειρηματικό πλάνο… φαίνεται άλλωστε αγόρασε το 25% περίπου της Forthnet από το χρηματιστήριο , με αποτέλεσμα να φιλοξενείται δωρεάν στο DC της Forthnet ως μεγαλομέτοχος…. Και τα υπόλοιπα χρήματα βλέποντας τότε πολύ μπροστά σε σχέση με όλους εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς τα επένδυσε στην iRobot (εξίσου και τα advertorial), στην Google, στο Facebook και, βεβαίως ποιος θα το πίστευε (!), στον ίδιο που του είχε κάνει πρόταση εξαγοράς στην Apple. Πώς νομίζετε έχει τόσο γρήγορη πληροφόρηση για τα iPhone, iPad κλπ κλπ. … Με τον ίδιο τον Steve μιλάει ως μεγαλομέτοχος της Apple και του στέλνει κομμάτια πριν κυκλοφορήσει με το jet της εταιρίας απευθείας. Αυτά … και αν έχετε πρόβλημα με την ταχύτητα μη μασάτε…. Να κάνετε παράπονα για να μαθαίνει τα προβλήματα …. Άντε μην νευριάσει και αγοράσει και το υπόλοιπο 75% του Forthnet και την Otenet και τα κάνει ένα μονοπωλιακό οργανισμό παροχής υπηρεσιών Internet και μας έχει και όλους στο χέρι…. Υ.Γ. Άραγε είναι αλήθεια ότι γνωστός Administrator μεγάλου ελληνικού Forum είναι ο δάκτυλος που υποχρέωσε την ελληνική κυβέρνηση να σκεφτεί την κρατικοποίηση του ΟΠΑΠ ? Ε? Ε? Μήπως θέλει να επενδύσει και εκεί…. Άλλωστε τόσα λεφτά από ότι φαίνεται έχει στην Ελβετία κλπ μετά την εξαγορά του Insomnia…. Υ.Γ.2. Για αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο ... η μαμακία στο Ελλαδιστάν πάει σύννεφο. Αυτο, βλέπω να το συνεχίζει ο Λιακόπουλος και να γίνεται ένα επικερδεστατο βιβλίο Ενοειται θα προστεθούν μερικοί gest star οπως Νεφελιμ και Ελοχιμ για να γίνει πιασαρικο, αλλα και για να υπάρχει η συνέχεια με τα προηγούμενα..
BikousDikous Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αυτο, βλέπω να το συνεχίζει ο Λιακόπουλος και να γίνεται ένα επικερδεστατο βιβλίο Ενοειται θα προστεθούν μερικοί gest star οπως Νεφελιμ και Ελοχιμ για να γίνει πιασαρικο, αλλα και για να υπάρχει η συνέχεια με τα προηγούμενα.. Ωχ με πήρατε χαμπάρι... και εγώ που δεν ήθελα να καταλάβετε ότι είμαι εγώ.... κλαπσ.... προδόθηκα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 η σωστή ερώτηση είναι πόσα πληρώνεστε οι αντμίνς για την απασχόληση σας στο φόρουμ Εμείς πληρωνόμαστε κατ'ευθείαν από τη Skroutz, αφού, απ' ότι φαίνεται, είμαστε υπάλληλοί της. Ή από τον Obama. Ή από δεν-ξέρω-κι-εγώ-πού.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Απο πού νομιζεις φιλε ekkli οτι κονομαει τα iphone ο paredwse? :lol:
BikousDikous Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Απο πού νομιζεις φιλε ekkli οτι κονομαει τα iphone ο paredwse? :lol: Αυτό είναι μεγάλο ψέμα... O paredwse πήρε το iphone από εμένα για να μην με banarει που βγάζω τα άπλυτα στην φόρα.
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τελικά πέρα από τα αστεία τι σχέση υπάρχει με το skroutz? Γιατί υπάρχει λινκ κάτω??
35apontos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σύμφωνα με επισημη ανακοίνωση,το Σκρουτζ έχει αναλάβει τη διαχείρηση του εμπορικού τμήματος του inso.Η κάπως έτσι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τελικά πέρα από τα αστεία τι σχέση υπάρχει με το skroutz? Γιατί υπάρχει λινκ κάτω?? Πέρα από τα αστεία: To skroutz έχει αναλάβει την εμπορική διαχείριση των διαφημίσεων που εμφανίζονται στο site και στο forum. Ουσιαστικά δηλαδή η ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΕ (μια ανώνυμη εταιρεία) έχει αναλάβει να διαχειρίζεται την γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τις διαφημίσεις εδώ. Και ναι, μερικοί από το forum και μερικοί από την skroutz είμαστε φίλοι και στην μη ψηφιακή μας ζωή (IRL θα λέγαμε). Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. ΥΓ: Ας μην ξεχνάμε ότι η μαγιά για το skroutz από εδώ ξεκίνησε.
Hal9000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Για να το κλείσω το θέμα, αν και έχει αναφερθεί ήδη από αρκετούς, το insomnia φιλοξενείται σε dedicated server (σύντομα σε δύο) στην Ελλάδα μέσω Forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.