Προς το περιεχόμενο

Χτυπημένο κουτί

xristoslet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα κουτί Silverstone Raven RV01B το οποίο το πήρα από stock house(20€), τα προβλήματα του κουτιού αυτού είναι 2

1. Η πρόσοψη έχει σπάσει από την μέσα μεριά στα σημεία που βιδώνει, ευτυχώς μόνο από την μια μεριά. Τι κόλα να χρησιμοποιήσω; Έχει κάποιος καμία ιδέα για το πως αλλιώς μπορεί να φτιαχτεί;

2. Το πλαϊνό καπάκι έχει κτυπηθεί και έχουν στραβώσει τα πλαστικά του αεραγωγού και η λαμαρίνα. Εχω προσπαθήσει να ισιώσω την λαμαρίνα, κάτι έγινε, αλλά το πλαστικό δεν νομίζω να φτιάχνει. Υπάρχουν πουθενά ανταλλακτικά από αυτό το κουτί; Αν όχι έχετε καμία ιδέα για να το φτιάξω;

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί να επικοινωνήσεις με την Silverstone; Στη θέση σου αυτό θα έκανα εγώ.

Στείλε ένα email και πες τους ότι έχεις αυτό το κουτί και ότι έχεις αυτό το πρόβλημα. Ρώτησέ τους αν μπορείς και που μπορείς να βρεις spare parts. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να σου στείλουν αυτοί. Η Silverstone δεν είναι κάνα "μπακάλικο", είναι σοβαρή εταιρία και πιστεύω ότι θα έκανε οτιδήποτε να μην δυσαρεστήσει πελάτες της. Δε χρειάζεται να τους εξηγήσεις πως και από που το πήρες το κουτί.

Κάνε μια προσπάθεια.

Δημοσ.

καλα απορω αυτοι στο πλαισιο πως μεταφερουν τα κουτια.εμενα μια φορα μου εφεραν ενα καινουργιο pc case και στο πισω μερος ειχε ενα χτυπημα-βαθουλωμα λες και ειχε φαει σουτια απο τον ρομπερτο καρλος.

Δημοσ.

ανέβασε καμία φώτο κ όλο κ κάτι θα προτείνουμε!όλα λύνονται...κ ξαναδένονται στην θέση τους!! :mrgreen:

Δημοσ.

ok θα βγάλω μερικές φωτο τώρα το ΣΚ που θα έχω χρόνο. labman καλά το κατάλαβες από το Πλαίσιο το πήρα. :rolleyes:

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί να επικοινωνήσεις με την Silverstone; Στη θέση σου αυτό θα έκανα εγώ.

Στείλε ένα email και πες τους ότι έχεις αυτό το κουτί και ότι έχεις αυτό το πρόβλημα. Ρώτησέ τους αν μπορείς και που μπορείς να βρεις spare parts. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να σου στείλουν αυτοί. Η Silverstone δεν είναι κάνα "μπακάλικο", είναι σοβαρή εταιρία και πιστεύω ότι θα έκανε οτιδήποτε να μην δυσαρεστήσει πελάτες της. Δε χρειάζεται να τους εξηγήσεις πως και από που το πήρες το κουτί.

Κάνε μια προσπάθεια.

Δικιο εχεις! Αλλα το προβλημα ειναι αλλο. Ειχα στειλει και εγω mail ζητωντας καποια driver bays μαζι με τισβασεις τους. Οταν μου στειλαν απαντηση και ειδα την τιμη καραφλιασα! Τα bays και ολα τα κομματι ηταν πανακριβα! Ηθελα 90€ για αγορα και αποστολη ενω τα κομματια μονα τους κανανε γυρω στα 20€ ολα ( βαση του τιμολογιου τους)! Και τα λεφτα αποστολη μεσω ξαταθεσης σε τραπεζα με iban. Μου ειχαν στειλει λογαριασμους και σχετικα!

Δημοσ.

Ωχχχ.... Κατάλαβα...

Και τα πράγματα που θέλει δεν πιστεύω να είναι και φτηνά (πρόσοψη και πλαινό παράθυρο).

Δεν ξέρω.... Καλο είναι πάντως να ρωτήσει. Σκέψου όμως ότι πήρε το κουτί μόνο 20 ευρω...

Είναι πολυ ωραίο το κουτί, αξίζει να το επιδιορθώσει....

Δημοσ.

Δεν το εχω δει να σου πω την καθαρη μου αληθεια αλλα προσωπικα πιστευω οτι , οτι ειναι της silverstone ειναι κορυφη. Καλη ποιοτητα και εργονομια. Αξιζει να στειλει ενα mail και να μαθει και απο πρωτο χερι τι παιζει.

Edit: Αν ειναι το κουτι που ειδα τοτε ναι αξιζει να το φτιαξει να το βαψει και να το καμαρωνει γιατι απο οτι ειδα ειναι στολιδι!

Δημοσ.

Το πως μεταφέρουν τα εμπορεύματα αφήστε το καλύτερα. Μια φορα συμπτωματικα σε ένα Πλαίσο ενώ έμπαινα, έβγαινε ένας υπάλληλος κουβαλώντας ένα κουτί (προς ένα φορτηγό του πλαισίου) το οποίο και κατέληξε τελικά να σκάει κάτω με πάταγο. Λόγια του υπάλληλου σε άλλον .... "έτσι και αλλιώς για αντικατάσταση πάει".

Τυχαίο? Δε νομίζω...

Δημοσ.

παρα πολυ ισχυρη κολλα για πλαστικα ειναι η εποξικη 2 φασεων της logo.

τη βρισκεις στο πρακτικερ ή σε μαγαζι με χρωματα περιπου στα 5-8 ευρω.

σου δειχνω πως εφτιαξε το σπασμενο εξωτερικο πλαστικο της οθονης του λαπτοπ μου.

πριν...με χρηση απλης στιγμιαιας κολλας που εσπασε με το 1ο ανοιγοκλεισιμο

http://i395.photobucket.com/albums/pp34/djkout/Laptop/DSCN0897.jpg

μετα με logo epoxy

http://s395.photobucket.com/albums/pp34/djkout/acer%205021%20WLMi%20fixed/?albumview=slideshow

δοκιμασε ισως κανει δουλεια και για το κουτι σου.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις βοήθεια, τελικά πήρα μια κόλα που είναι ειδική για πλαστικές επιφάνειες και κώλυσε μια χαρά το front panel. Έστειλα mail στην silverstone και περιμένω να μου στείλουν προσφορά μόνο για το side panel πλέον, αν και πιστεύω ότι δεν θα με συμφέρει ιδιαιτέρα. Αν δεν με συμφέρει σκέφτομαι ή να το βάψω(αλλά ο κάτω αεραγωγός έχει στραβώσει και θα φαίνεται άσχημα) ή να το κόψω και να κρατήσω μόνο το πλαίσιο του, τοποθετώντας πλεξι γκλας...

Το κουτί είναι αυτό για όσους δεν γνωρίζουν. http://www.google.co...ved=0CCYQ9QEwAg

Δημοσ.

Τελικά μου απάντησαν από την silverstone και μου ειπαν ότι τα μεταφορικά είναι 50€ και 25€ τα υλικά για το side panel με το παράθυρο χωρίς ΦΠΑ 19%. Δυστυχώς τα 90€ μου φαίνονται πολλά για να τα παραγγείλω επομένως θα κάτσω να το κόψω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...