filipN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ένας που αγοράζει ή θα αγοράσει DSLR,γιά ερασιτεχνική χρήση φυσικά,θα κάνει και επεξεργασία των φωτογραφιών του. Οθόνη με ''Tinting'' δεν κάνει γιαυτή τη δουλειά. Θα σκάσει αρκετά χρήματα ακόμα και γιά ''Budget DSLR'',δεν έχει νόημα να πάει σε μιά χαμηλής κατηγορίας οθόνη. Εάν δεν περισσεύουν χρήματα θα πάρει μιά παλαιότερη used,χωρίς ''Tinting'' με καλύτερο μαύρο,και θα κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς. Τέτοια οθόνη πιθανόν να τη βρεί και φτηνότερη από την Dell U2311H. (Και μην ξεχνάμε ότι η ΕΙΖΟ έχουν 5 χρόνια εγγύηση και μπορείς να βρείς used εντός εγγύησης.)
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για ερασιτεχνική χρήση μια χαρά κάνει η U2311H. Το tinting είναι κοινό χαρακτηριστικό των IPS, και η U2711 έχει. Για να το γλυτώσει πρέπει να πάει σε PVA κ.λπ. που όντως έχουν και καλύτερο μαύρο, κάτι που δε νομίζω πως αξίζει για ερασιτεχνική χρήση. Ελπίζω βέβαια να μην εννοείς να πάει σε ΤΝ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Καταλαβαίνω τι εννοείς, και τον λόγο που το έγραψες, αλλά, η Dell U2311H ΔΕΝ κάνει γιά φωτογραφία... σε σχέση με το 27αρι που αναφέρει κάνει και παρακάνει...
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν κάνει λέει. Εδώ αναφέρω στην υπογραφή μου την LG οθονάρα (το Σεπτέμβριο την είχα πάρει) και έπαθα πλάκα με την Dell πριν μερικές μέρες. Είναι απλά άλλο φρούτο και ειδικά η τιμή της είναι Yaaaaaaaamiiiiii
sotosko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Καταρχάς να επισημάνω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ επαγγελματικά με την φωτογραφία παρά μόνο ερασιτεχνικά και όχι σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Άλλωστε δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα αγοράσω DSLR. Παρόλα αυτά εγώ μένω στο αρχικό σχέδιο και προτιμώ την U2311H, ειδικά μετά από όσα (θετικά) έχω ακούσει για αυτήν. Οπότε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα την τσιμπήσω
Tony_Montana Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω ότι υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι που έχουν παράπονο απο μια καλιμπραρισμενη Dell u2311h Έκτος του μεγέθους και του 16:9 Στα φωτογραφία της γειτονιάς μου , έχω δει πολυ χειρότερα. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.