Avatar_GR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 WinUtilities Pro 9.98 στο Givewayoftheday. Κανονικά κοστίζει 49.99$ Για σήμερα μόνο δωρεάν! http://gr.giveawayoftheday.com/winutilities-pro-9-98/
Greenday13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μια παρατηρηση : οταν πας να το κανεις install, σου ζηταει να αποδεχτεις το licence agreement και αυτοματα να σου εγκαταστηση την ASK.com toolbar. Επειδη ολες αυτες οι μπαρες απο search engines, εχουν καψει πολυ κοσμο, εγω αρνηθηκα και το εσβησα. Η πρακτικη αυτου του "free" προγραμματος να σου κανει install σωνει και καλα μια taskbar , μονο υποπτη θεωρειται απο εμενα.
xouzel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μια παρατηρηση : οταν πας να το κανεις install, σου ζηταει να αποδεχτεις το licence agreement και αυτοματα να σου εγκαταστηση την ASK.com toolbar. Επειδη ολες αυτες οι μπαρες απο search engines, εχουν καψει πολυ κοσμο, εγω αρνηθηκα και το εσβησα. Η πρακτικη αυτου του "free" προγραμματος να σου κανει install σωνει και καλα μια taskbar , μονο υποπτη θεωρειται απο εμενα. Απο καποιο αντιστοιχο προγραμμα, μου ειχε εγκατασταθει και μενα το ASK.com, και απο τα κολληματα και worms που μου προεκυψαν, κατεληξα σε φορματ !!! Να σημειωσω μαλιστα, οτι ειχα την επιλογη να ξετικαρω τη συγκεκριμενη επιλογη, ωστε (και καλα), να μην εγκατασταθει. Παρ'ολα αυτα......Τρελλη κωλόμπαρα. Μακρια.
Greenday13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι το'χω δει σε πολλους υπολογιστες το ask.com και μαλλον εχει worms μεσα, οποτε μακρυα κι αλλαργα απο το συγκεκριμμενο "προγραμμα". Με ενα ccleaner ειστε ενταξει οι περισσοτεροι.
kanari Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι το'χω δει σε πολλους υπολογιστες το ask.com και μαλλον εχει worms μεσα, οποτε μακρυα κι αλλαργα απο το συγκεκριμμενο "προγραμμα". Με ενα ccleaner ειστε ενταξει οι περισσοτεροι. ...αλάργα εξάλλου στο λέει αν κάνεις μπουρδ..λο τον υπολογιστή σου δεν φέρουν καμία ευθύνη... ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ.
Avatar_GR Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Έχεις επιλογή να μην το εγκαταστήσεις το ASK αν δεν θες, τώρα αν στο βάλει από μόνο του στην π0υστια, αυτό δεν το ξέρω. -Εγώ πάντος τα περισσότερα προγράμματα που πέρνω από το εν λόγο site τα κάνω portable και τα διαγράφω μετά. Να σημειωσω μαλιστα, οτι ειχα την επιλογη να ξετικαρω τη συγκεκριμενη επιλογη, ωστε (και καλα), να μην εγκατασταθει. Παρ'ολα αυτα......Τρελλη κωλόμπαρα. Μακρια. Πολλά προγράμματα σε παγιδεύον να το εγκαταστήσεις, σου λέει π.χ να μην το τικαρείς αν δεν το θες και από κάτω σου λέει Install και Cancel. Αν πατήσεις install στο εγκαθιστά, αν πατίσεις cancel δεν στο βάζει και σου βάζει μόνο το πρόγραμμα που θες. Θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
efo355 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγκατέστησα το πρόγραμμα μια χαρά και δεν έβαλα την ask πάτησα cancel. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.