Προς το περιεχόμενο

προγραμμα Mysql 5.5

deppara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω κατεβασει το προγραμμα αυτο,

και τωρα θελω να το χρησιμοποιησω για να κανω μια εργασια,αλλα δν μου ανοιγει?

Υπαρχει κανα εγχειριδιο?

Ή παιζει να κατεβασα λαθος προγραμμα?

Δημοσ.

Τί εργασία είναι αυτή; Για αρχή γνωρίζεις τί είναι η MySQL; Αν ναι, ποια έκδοση ακριβώς έχεις κατεβάσει; Σε τί μηχάνημα προσπαθείς να την εγκαταστήσεις (λειτουργικό σύστημα, 32/64 bit);

ΥΓ> Η MySQL είναι ένα σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDBMS). Για να την εγκαταστήσεις, αρκεί να τρέχεις το binary αρχείο που αντιστοιχεί στο σύστημά σου (για Windows, OSX), ή να κάνεις compile από τον πηγαίο κώδικα (για όλα τα λειτουργικά, με τον κατάλληλο compiler).

Δημοσ.

Το συστημα ειναι 32 bits windows 7.

Η εκδοση του MYSQL που θελω να χρησιμοποιησω ειναι 5,5.

Θελω να σχεδιασω μια βαση δεδομενων.

Δημοσ.

Εδώ είσαι.

Τρέξε την εγκατάσταση επιλέγοντας στο τέλος το tickbox "Configure the MySQL Server now". Εκεί:

1. Επιλέγεις Developer Machine
  2. Επιλέγεις Multifunctional Database
  3. Επιλέγεις Enable TCP/IP Connections με Port Number 3306
  4. Επιλέγεις Best support for Multilingualism
  5. Επιλέγεις Install as a Windows Service με Service name MySQL και τικάρεις το Launch the MySQL Server automatically καθώς και το Include BIN directory in Windows PATH
  6. Επιλέγεις Modify security setting και πληκτρολογείς 2 φορές τον κωδικό της αρεσκείας σου

Είσαι έτοιμος. Οποιαδήποτε άλλη απορία, εδώ είμαστε. ;)

Τη γλώσσα τη MySQL τη γνωρίζεις καθόλου;

Δημοσ.

μου πεταει συνεχεια error 1045 με το firewall των windows , τι να κανω ; εχω προσπαθησει 5 φορες να το σεταρω σε windows 7 , σε windows vista το εγκατεστισα κανονικα

Δημοσ.

Το 1045 είναι μήνυμα λάθους που αφορά το όνομα χρήστη και τον κωδικό. Θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα μύνημα σαν κι αυτό:

>
ERROR 1045: Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: NO)

Τα μόνα στοιχεία που πιθανώς να αλλάζουν είναι το όνομα χρήστη (root εδώ), η διεύθυνση του server (localhost) και το αν έχεις βάλει κωδικό σε αυτόν τον χρήστη. (NO). Εσένα πώς είναι αυτό το μήνυμα ακριβώς;

Επίσης, με ποιο τρόπο πας να συνδεθείς; Δίνεις κωδικό; Αν ναι, με ποιον τρόπο;

Δημοσ.

Νομίζω είναι αναλυτικότατο το μήνυμα... Τί από όλα αυτά ισχύει στην περίπτωσή σου;

α. Κάνεις login στην MySQL από command prompt χωρίς να δώσεις ή δίνοντας λάθος κωδικό (με την εντολή "mysql -u root -p")

β. Είχες εγκαταστήσει παλιότερα την MySQL με κάποιο κωδικό, που δεν θυμάσαι τώρα

γ. Δεν έχεις ανοίξει την πόρτα 3306 στο Firewall που χρησιμοποιείς

Στις περιπτώσεις α και β, πήγαινε Windows Orb > All Programs > MySQL > MySQL Server 5.5 (ή όποια έκδοση αντιστοιχεί στην εγκατάστασή σου) > MySQL Server Instance Cofig Wizard, και εκεί ακολούθα τα βήματα αυτουνού του μηνύματος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο βήμα 6.

Αν και πάλι δεν μπορέσεις να το φτιάξεις δοκίμασε να βάλεις έναν καινούργιο κωδικό (πχ password123):

1. Άνοιξε ένα command prompt (Άνοιξε το Windows Orb και πληκτρολόγησε στην αναζήτηση cmd.

2. Γράψε mysqladmin -u root password 'password123'

3. Κάνε restart την MySQL (ή ολόκληρο το σύστημα), και δοκίμασε να ξαναμπείς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,εκανα install το mysql και τωρα θελω να κανω εισαγωγη σε πινακα,και καποιες αλλες λειτουργιες.

Αυτο πως το κανω?

Παταω στο προγραμμα και μου εμφανιζει την παρακατω εικονα,μετα πως συνεχιζω?

post-214816-0-53726400-1304491270_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το MySQL workbench (και παλαιότερα το MySQL Admin το οποίο τώρα πλέον έχει σταματήσει και δεν διατίθεται) διαφορετικά δεν την παλεύω με την κονσόλα.

http://wb.mysql.com/

Δημοσ.

κανω εγκαταστασεις και μετα ομως δεν ξερω να συνεχισω.

εχω ενα αρχειο που εχει ενα παραδειγμα αλλα και παλι δεν μπορω να το ανοιξω παρολο που εχω εγκαταστησει το προγραμμα Mysql

Δημοσ.

Λογικά το mysql workbench είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Ψάξτο στα All Programs. Αν δεν το έχεις, εγκατέστησε το. Θα σου χρειαστεί σίγουρα.

Δημοσ.

το εγκατεστησα.και μετα παω να ξεκινησω ενα project αλλα δεν μπορω.

βασικα το mysql query browser δεν ξερω να βρω.

Δημοσ.

Λοιπόν, κατέβασα κ εγώ το πρόγραμμα από το http://wb.mysql.com/ και είδα πως είναι μία έκδοση του workbench που δεν είναι η πλήρης. Έχει μόνο να κάνεις data modeling και όχι sql development (αυτό που ψάχνεις) και server administration.

Δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ, http://dev.mysql.com/downloads/mirror.php?id=401954 που μάλλον είναι το σωστό .exe.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...