Προς το περιεχόμενο

joomsef στο joomla πρόβλημα..

konstantinos_1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας!εγκατέστησα το πρόσθετο joomsef στο joomla!όμως,δε δουλεύουν τα menu links,και όταν πατάω επάνω τους,ξαναφορτώνει την αρχική σελίδα.τα menu links που δε δουλεύουν οδηγούν σε κατηγορίες του k2 και σε ένα χάρτη του google map!έχω εγκαταστήσει το πρόσθετο της artio για το k2(μήπως έφταιγε αυτό)αλλά δεν άλλαξε κάτι...

καμμία ιδέα;;;

το έκανα αυτό επειδή θέλω να είναι τα link φιλικά προς τα προγράμματα αναζήτησης(SEO) και επειδή ψάχνω απεγνωσμένα ένα τρόπο να εμφανίζω meta description στο πρόσθετο k2.επειδή πχ για τη σελίδα "προϊόντα" το google search εμφανίζει την περιγραφή

"Μεγαλύτερο μέγεθοσ γραμματοσειράσ; Προκαθορισμένο μέγεθοσ γραμματοσειράσ; Μικρότερο μέγεθοσ γραμματοσειράσ. Αρχική Προϊόντα. Προϊόντα ..."

το έκανα αντιγραφή από τα αποτελέσματα.αν ξέρει λοιπόν κανείς πώς να το αλλάξω,πραγματικά η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...από προχθές έχω διαβάσει εκατοντάδες άρθρα στο google,αλλά δεν έχω καταφέρει απολύτως τίποτα....

Δημοσ.

Θα πρέπει να έχει στον κατάλο public_html ένα αρχείο htaccess.txt

Αυτό πρέπει να μετονομαστεί σε .htaccess - με τελεία μπροστά - εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Επίσης να έχεις ενεργοποιημένη μία επιλογή για Friendly URL's

Δεν γνωρίζω και ποιες είναι οι γνώσεις σου πάνω στο Joomla...

Δημοσ.

Θα πρέπει να έχει στον κατάλο public_html ένα αρχείο htaccess.txt

Αυτό πρέπει να μετονομαστεί σε .htaccess - με τελεία μπροστά - εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Επίσης να έχεις ενεργοποιημένη μία επιλογή για Friendly URL's

Δεν γνωρίζω και ποιες είναι οι γνώσεις σου πάνω στο Joomla...

το έχω κάνει το .htaccess......και φυσικά και το seo urls από το global configuration...τα link δουλεύουν τέλεια με το best alias..απλά το άλλο μου δίνει τη δυνατότητα (τουλάχιστον έτσι λέει στο tutorial) να προσθέσω και metadata (meta description κυρίως) που είναι και το αρχικό μου πρόβλημα....

οπότε,αν ξέρεις κάποιο άλλο τρόπο να προσθέσω meta description στις κατηγορίες του k2 πάλι κάνω τη δουλειά μου...απλά θέλω στις κατηγορίες και όχι στα άρθρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...