dewn735 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν κερδίσεις την δίκη παίρνεις και τα δικαστικά έξοδα νομίζω. Άλλο τα δικαστικά έξοδα και άλλο ο δικηγόρος (και τα χαμένα μεροκάματα)...
kinq1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγώ έκανα αγωγή σε πρώην εργοδότη το 2007 και με τις αναβολές η επόμενη δικάσιμος είναι το Μάη του 2011! Θα περιμένεις 4 χρόνια για να πάρεις 600 ευρώ; Κι αν μόλις δικαστεί -και καταδικαστεί- κάνει έφεση; Και μετά κόντρα-αναβολές;
platongr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν ήταν μαύρα τα λεφτά προφανώς δεν μιλάμε για επαγγελματία. Σε δικιά μου εμπειρία με πολιτικό, το θέμα έκλεισε μόνο με το χαρτί του δικηγόρου, δεν έφτασε στο δικαστήριο. Βέβαια εκείνος ήταν (και είναι) εκλεγμένος οπότε ίσως και να ανησύχησε πως δεν θα "ακούγονταν" καλά στα ΜΜΕ η υπόθεσή του.
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Platongr, έχεις δίκιο, αν μιλάς για μια κοινωνία όπου το freelancing είναι μια σοβαρή ασχολία. Δυστυχώς, στην Ελλάδα ο κόσμος θεωρεί πως freelancer = ερασιτέχνης. Και η πλειοψηφία των πελατών του τον αντιμετωπίζει ως τέτοιο. Μπορώ λοιπόν να καταλάβω και την αγανάκτηση του developer/designer, αλλά και να αντιληφώ πως τα λεφτά του δεν θα τα πάρει ποτέ.
Sotiris Kalathas Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μου θυμίζει κάτι κραυγαλέα σκηνικά όπως στο http://clientsfromhell.net/ Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα! Υ.Γ. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ας κατέβαζε απλά το site!
atomixstar Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Σε αυτήν την περίπτωση φταίει και ο Web Designer πού ανέβασε την σελίδα χωρίς να πληρωθεί πρώτα ή να πάρει καποια προκαταβολή, ΠΟΤΕ δεν ανεβάζεις μια ξένη σελίδα αν δεν πληρώθηκες! Τώρα όμως ήταν τυχερός γιατί όπως φαίνεται η ιστοσελίδα βρίσκετε σε δικόν του server και μπόρεσε να την κλείσει, αλλιώς δεν θα κατάφερε τίποτα. Τώρα αυτή η σελίδα δεν άξιζε 600 ευρώ γι' αυτο ίσως και ο πελάτης να μην πλήρωσε, γι' αυτό είναι καλό στην αρχή να κάνετε ένα συμφωνητικό, να πάρεις μια προκαταβολή και αν έχεις εταρία στο όνομα σου να κόβεις και αποδείξεις/τιμολόγιο. Όλα αυτά σας τα λέω απο προσωπικές εμπειρίες!
andrip Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ο τύπος ζωγράφισε χαχα. Πολύ γέλιο! Για το αν αξίζει 600 ή όχι γούστο του. Τόσο το κοστολόγησε, δεν είναι λογική το γιαυτό ίσως να μην τον πλήρωσε χαχα. Κι εμένα ο πολιτικός μηχανικός μου έφτιαξε σπίτι που συμφωνήσαμε για 1.000.000 αλλά μετα λέω μπααααα δεν αξίζει τόσο άσε δεν τον πλερώ (προφανώς υποθετικό το νούμερο ε) μ'αρεσε σα κίνηση όμως, έχει την πλάκα της, δεν πιστεύω κάποιος να μπήκε στη σελίδα και να μη γέλασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.