Προς το περιεχόμενο

Τατιάνα Στεφανίδου και Cult

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω αν εχουν πεσει στην υποληψη σας κατι σκηνοθετημενες ρεαλιστικες ιστοριουλες -στον δρομο που χαραξαν οι οικογενειακες ιστοριες του A- που παιζουν στην εκπομπη της παρουσιαστριας και σελέμπριτι Τατιανας Στεφανιδου. Θελησα να τις μοιραστω μαζι σας, καθως ανακαλυψα οτι ανεβαινουν στο youtube, απο το καναλι που ανηκει στο εργαστηρι που τα δημιουργει.

http://www.youtube.com/user/TabulaRasaGr

Περιμενω γνωμες.

Δημοσ.

Μαραντονη, δεν ειναι cult δεν ειναι trash. Απλα βαρετα amateur dramatics.

Εχασες ενα ποντο (μην φοβασαι εχεις πολλους ακομα), παντως προσεχε!

http://videokaseta.wordpress.com/ <--- εδω ναι! εχει cult

για οσους δεν γνωριζουνε ο τυπος που το εχει ειναι ενας μικρος θεος. Παιρνει cult βιντεο-διαμαντια και τα αναλυει καρε καρε.

EDIT: καλου κακου, στο tabula παταω κι ενα δευτερο (βαζω το αλκοολισμος p1). Υποψιν δεν ειμαι ακουσμενος για να το απολαυσω

Οκ, περασανε 2' στο αλκοολισμος. ειναι υποψηφιο για να το δω με φιλους χαραματα κυριακης

Δημοσ.

tsifotis το link που έδωσες δεν δουλεύει.

οκ, τωρα το φτιαξα. Να ξερεις οτι ειναι μεγαλα τα αρθρα (μην τρομαξεις) αλλα αποζημιωνουνε. Ξεκινα απο οποιο θες αλλα και το πιο προσφατο Βαζέλες και Αρουραίοι – Ένα και να καίει.. (1986) Αναλυτική Παρουσίαση αξιζει πολυ. Ο ανθρωπος ειναι κατηγορια απο μονος του. Υποψιν, δεν γραφει συχνα αλλα ποιοτικα, με σεβασμο στον αγνο trasha.

ΥΓ1 σορυ στον op για το εμβολιμο λινκ-οφτοπικ.

ΥΓ2 Αν φτιαξει εδω μεσα κανενας ακομπλεξαριστος χαβαλεδο-σινεφιλ (hint hint) :rolleyes: ενα θρεντ για cult/trash, εδω ειμαστε θα το στηριξουμε.

Δημοσ.

Οκ, περασανε 2' στο αλκοολισμος. ειναι υποψηφιο για να το δω με φιλους χαραματα κυριακης

Τον ποντο μου πισω λοιπον :devil:

Ενα που ειχαν προσφατα, με μια ευπορη οικογενεια της οποιας η μητερα απολυθηκε και ζουσε δραμα γιατι δε μπορουσε πλεον να πηγαινει σε σπα και κομμωτηρια και στην Αραχωβα συνεχως, ηταν κορυφαιο. Αλλα δεν εχει ανεβει ακομα.

Δημοσ.

Τον ποντο μου πισω λοιπον :devil:

Α, οχι ετσι ευκολα! Για να τον ξανακερδισεις θελω θρεντ ...

μερικες προχειρες ιδεες

"Cult" αλα ελληνικα

Ποια ειναι τα trash ορια;

Μainstream cult μπορει να υπαρχει;

Τα ελληνικα video-eighties αφήσανε ενα καλύτερο κόσμο;

Το επιτηδευμενο/στημενο τρας εχει αξια;

Ο Φουσεκης ειναι καλτ;

Σε τι εξελιχτηκε η trash-tv των 90ς ;

Ο Σπυρος Ρεβης θα νικουσε τον εθνικο σταρ σε μπραντεφερ;

Πόσα εγκεφαλικά κύταρα καίγονται πανελληνιως σε κάθε εκπομπη της Ανιτα-Πάνιας;;

Ποιος θα χρηστει Πάπας της γλυκιας παρακμης, ο Νικος Τριανταφυλλιδης ή το trashmania;

εχετε γνωρισει απο κοντα αυτοαπoκαλουμενους σταρ που βγαινουνε στο star;

χμμμ, πιο πολυ τινουνε προς τρας. Τεσπα, δουλεψε το :-)

ελα το ξερω ο,τι θες .

Δημοσ.

θα προτιμουσα να βλεπω τους τσακωμους με ρεβηδες,φουρθιωτηδες,χιλουδακη,δαραβιγκα κτλ.

τοτε τουλ.χτυπαγαν 40αρια ενω τωρα...

Δημοσ.

πολυ ψωλ@ η Στεφανιδου παντως.Ουτε μισο δευτερο δεν αντεχω να βλεπω το καραγκιοζιλικι της κ γενικα ολα αυτα τα ακυρα μεσημεριανα της Ελλαδας.Ενας πολυ καλος λογος που σκεφτομαι να κοψω τις συνδρομες στα Ελληνικα καναλια εδω στας Αγγλιας.

ΥΓ.Μονο τον χαβαλε της Πανιας γουσταρω απο τις τρασαριες.Δωσε Αννιτα κ παρε μου την ψυχη.

Δημοσ.

Στην αντίληψή μας μπορεί... Η υπόληψή μας μια χαρά είναι :-D

Χμ... γλωσσικη παραδρομη, φανταζομαι :-D

ΥΓ.Μονο τον χαβαλε της Πανιας γουσταρω απο τις τρασαριες.Δωσε Αννιτα κ παρε μου την ψυχη.

Ειμαι μεγαλος φαν της Πανιας. Εχω ριξει ΤΟ γελιο.

Δημοσ.

παντως εγω νομίζω οτι το πρόβλημα της ελληνικης τηλεόρασης δεν ειναι η Τατιάνα,

Το πρόβλημα ειναι οι πολλές εκπομπές ιδιου στυλ.

Με αρχη των Θεμο και το ΟΛΑ , ολες οι εκπομπες δειχνουν τι γελοιο εγινε σε μια αλλη εκπομπη.

ΑΛ τσαντιρι, ραδιο αρβυλα κτλ κτλ

Ακομα μεγαλυτερο μου παράπονο ειναι οι σειρές.

Δεν γινεται ενω στο εξωτερικο οι Αμερικάνοι γυριζουν σειρες οπως το Dexter,lost,prison break παλαιοτερα, 24 ακομα παλαιότερα, fringe ,how i met your mother etc και εμείς να παρακαλάμε να ξαναδειξει εν ετη 2011 το 50-50, και να βλέπεις την πιο καλή ωρα 9 το βραδυ να εχει Ζωη της αλλης. Η ο αντ1 που μας εχει φλομώσει στα τουρκικα.

Δεν γίνεται αυτο το πράγμα.

Η τατιανα εχει το κοινό της ,τις ωρες που παιζει,

Τις αλλες ώρες για τους υπόλοιπους δεν έχει τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...