Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με player (bs)

orangepanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα,

έχω πρόβλημα με το bs – vls – gom player, λοιπόν, στην αρχή είχα λογισμικό windows vista και οι player λειτουργούσαν κανονικά, μετά έκανα αναβάθμιση το λογισμικό μου και έβαλα τα windows 7, τώρα με τα 7 όταν πάω να ανοίξω μία ταινία με τα παραπάνω προγράμματα, αρχίζει να αναπαράγει τη ταινία για 5-7 λεπτά, μετά κολλάει για κανένα λεπτό και ξαναρχίζει η ταινία και συνεχίζεται αυτό μέχρι να τελειώσει η ταινία. Γνωρίζεται κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα,

έχω πρόβλημα με το bs – vls – gom player, λοιπόν, στην αρχή είχα λογισμικό windows vista και οι player λειτουργούσαν κανονικά, μετά έκανα αναβάθμιση το λογισμικό μου και έβαλα τα windows 7, τώρα με τα 7 όταν πάω να ανοίξω μία ταινία με τα παραπάνω προγράμματα, αρχίζει να αναπαράγει τη ταινία για 5-7 λεπτά, μετά κολλάει για κανένα λεπτό και ξαναρχίζει η ταινία και συνεχίζεται αυτό μέχρι να τελειώσει η ταινία. Γνωρίζεται κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε τι αρχεία στο κάνει αυτό; Σε όλα, ακομη και σε divx; Δοκίμασε να δείς μήπως απλα στο κάνει μόνο σε βαριά αρχεία τύπου blue-ray .mkv. Επίσης αν έχεις και άλλο σκληρό δίσκο δοκίμασε να παίξεις τα αρχεία απο εκεί. Μήπως είναι ο δίσκος...

Δημοσ.

Φίλε έχεις δίκαιο, έτρεξα τη ταινία από ένα usb stick και μου έκανε αναπαραγωγή χωρίς προβλήματα, από το σκληρό δίσκο γιατί κολλάει στην αναπαραγωγή? Υπάρχει περίπτωση να μου καεί ο σκληρός δίσκος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...