lambra1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 παιδες και αλλη μια ερωτηση, ποση ωρα κανει να σου βγαλει τα λινκ σε easybytez οταν του τα δωσεις σε rapidshare πχ? Ανάλογα το μέγεθος των αρχείων. Για 600 ΜΒ περίπου 2-3 λεπτά
efo355 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Παίδες το easybytez το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι μέρες. Οι ταχύτητες που πιάνω στο download είναι επιπέδου megaupload και rs. Το θέμα είναι πως μειώσανε το leech στα 10 gb ούτε μια fullhd ταινία. Αν δεν αλλάξει η πολιτική τους στο leech δεν αξίζει και δε θα συνεχίσω premium μετά το δίμηνο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Παίδες το easybytez το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι μέρες. Οι ταχύτητες που πιάνω στο download είναι επιπέδου megaupload και rs. Το θέμα είναι πως μειώσανε το leech στα 10 gb ούτε μια fullhd ταινία. Αν δεν αλλάξει η πολιτική τους στο leech δεν αξίζει και δε θα συνεχίσω premium μετά το δίμηνο. 10Gb την ημερα ??? Αν δεν καταναλοθουν μεταφεροντε ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Παίδες το easybytez το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι μέρες. Οι ταχύτητες που πιάνω στο download είναι επιπέδου megaupload και rs. Το θέμα είναι πως μειώσανε το leech στα 10 gb ούτε μια fullhd ταινία. Αν δεν αλλάξει η πολιτική τους στο leech δεν αξίζει και δε θα συνεχίσω premium μετά το δίμηνο. 10Gb την ημερα ??? Αν δεν καταναλοθουν μεταφεροντε ? Καποια απαντηση ? Ευχαριστω.
lambra1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Το leeching είναι 10 gb την ημέρα είτε τα χρησιμοποιήσεις είτε όχι. Ανανεώνονται 24 ώρες από το πρώτο leech. Δηλαδή ας πούμε ότι κάνεις leech 1gb τώρα. Αυτό το gb θα στο δώσει πάλι σε 24 ώρες, με max τα 10. 10 GB δεν είναι το download αλλά μόνο το leech
lambra1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Leech είναι η διαδιακασία που ο hoster κατεβάζει για σένα αρχεία και τα φυλάει στον server του, δινοντάς σου την δυνατότητα να τα κατεβάσεις με δικά του links. Δηλαδή του λες να σου κάνει leech κάποια rapid links, αυτός τα κατεβάζει στον server του και στα "προσφέρει" σε easybytez links. Οπότε εάν είσαι premium το κατεβάζεις με full ταχύτητα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν καταλαβα καλα.... Μπορουμε μονιμα να εχουμε ανεβασνενα εκει μεχρι 10 γιγα και να τα κατεβαζουμε χωρις οριο σε GB download ? Eυχαριστω.
lambra1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Γιάννη, όχι άλλο το daily leech και άλλο στο storage space, έχεις όριο χώρου 500GB στον λογαριασμό σου. Έχεις 10 GB ανά ημερα leech. Δηλαδή πχ ανεβάζεις επι 5 ημερες 10 GB και δεν τα σβήνεις, άρα έχεις χώρο για άλλα 450GB χωρίς να τα σβήσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ευχαριστω. Για να δω αν τα καταλαβα.. Εγω που μου φτανει να ανεβαζω το πολυ 3-4 γιγα την ημερα και να τα κατεβαζω και μετα να σβηνω τα ανεβασμενα δεν εχω προβλημα. Σωστα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ναι, πολύ σωστά το κατάλαβες. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Αφου το rapidshare ειναι κλινικα νεκρο ειναι καλη λυση νομιζω.
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Χρήσιμο το easybytez αλλα πιστεύω με μια συνδρομή hotfile εισαι καλυμένος για αρκετό καιρό.
black_widow Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Leech είναι η διαδιακασία που ο hoster κατεβάζει για σένα αρχεία και τα φυλάει στον server του, δινοντάς σου την δυνατότητα να τα κατεβάσεις με δικά του links. Δηλαδή του λες να σου κάνει leech κάποια rapid links, αυτός τα κατεβάζει στον server του και στα "προσφέρει" σε easybytez links. Οπότε εάν είσαι premium το κατεβάζεις με full ταχύτητα. Τhanks , οπότε και εμένα μία χαρά με βολεύει , θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω εντυπώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα