Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέτοιου είδους sites υπάρχουν εδώ και καιρό. Το easybytez δείχνει να είναι μια αντίστοιχη "ελληνική" προσπάθεια. Ουσιαστικά έχουν κάποιους premium λογαριασμους για συγκεκριμένους Hosters (και οχι για όλους). Όταν εσύ μέσω το eysybytez ζητήσεις να κατεβάσεις το Χ αρχείο απο τον Υ hoster (πχ το αρχειο eikones.rar απο το megaupload.com ) τότε το easybytez το κατεβάζει σε δικούς του server και εσύ το κατεβάζεις απο τους server της easybytez. Η διαφορά ειναι οτι οι ταχύτητες κατεβάσματος θα είναι η μέγιστη που μπορείς να πιάσεις μεταξύ του υπολογιστή σου και του easybytez KAI ΕΠΙΣΗΣ οτι έχεις ημερήσιο όριο τα 3GB.

Για περιστασιακούς downloaders που κατεβάζουν λίγο όγκο και δεν τους ικανοποιεί το δωρεαν κατέβασμα με το jdownloader/freerapid είναι καλή υπηρεσία. Αν θες περισσότερο όγκο και μέγιστες δυνατές ταχύτητες ή γιατί θέλεις να ανεβάζεις και εσύ (ώστε να κερδίζεις χρήματα), το easybytez (και τα αντίστοιχα) δεν σου κάνει. Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το leechpack.com . Σε περίπου ίδια χρήματα έχει περισσότερους hosters και καθιερωμένο όνομα στην αγορά. Έχουν και δοκιμαστικό λογαριασμό (1GB) στη διεύθυνση http://www.leechpack.com/pricing.php

Δημοσ.

Mπορείς να κατεβάζεις (premium) απο όλους τους γνωστούς file hosters εκτος του hotfile που δεν υποστηρίζεται για την ώρα.Όσο αναφορά την ταχύτητα κατεβάζει με το ανώτερο που μπορεί να δώσει η σύνδεση σου,σε εμένα κατεβάζει με 2mb/s.

Για να κατεβάσεις κατι απλα κάνεις copy/paste τα links που θέλεις στο πεδίο Free URL leech.Στην συνέχεια τα μετατρέπει σε EasyBytez links (για 15 links εμένα έκανε περίπου 8 λεπτά) και κανονικά μετα τα κατεβάζεις κανονικά.

Οτι αλλο θέλεις ρώτα με, πάντως εγώ που το έχω 1 μήνα ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής εδω δοκιμάσει και δουλεύει με rapidshare,megaupload,fileserve.

Aπο download managers εχώ χρησιμοποιήσει μόνο τον jdownloader χωρίς πρόβλημα,φαντάζομαι θα δουλεύει και με αλλους απλα θα θέλει ρύθμιση

Δημοσ.

SPANK για γράψε παραπάνω στοιχεία. Στη σελίδα δεν γράφει ποιους hosters υποστηρίζει; Αν είναι μόνο rapidshare,megaupload,fileserve τοτε ειναι λίγοι. Στον jdownloader βάζεις το Link που σου δίνει ο easybytez;

Δημοσ.

Στον jdownloader ναι βάζεις τα links που σου δίνει το easybytez αφου βάλεις πρώτα τα στοιχεία σου στην επιλογή premium -> ρυθμίσεις premium -> προσθήκη λογαριασμού -> easybytez.com.

Ποιούς Filehosters υποστηρίζει ακριβώς δεν βλέπω να λέει πουθενά και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα,απλα και εγώ τον λογαριασμό τον πήρα σαν δώρο απο μια συνδρομή που έκανα.

Να προσθέρω οτι μόλις κατέβασα και απο netload

Δημοσ.
  Στις 30/3/2011 στις 6:49 ΜΜ, SPANK είπε

Στον jdownloader ναι βάζεις τα links που σου δίνει το easybytez αφου βάλεις πρώτα τα στοιχεία σου στην επιλογή premium -> ρυθμίσεις premium -> προσθήκη λογαριασμού -> easybytez.com.Ποιούς Filehosters υποστηρίζει ακριβώς δεν βλέπω να λέει πουθενά και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα,απλα και εγώ τον λογαριασμό τον πήρα σαν δώρο απο μια συνδρομή που έκανα.Να προσθέρω οτι μόλις κατέβασα και απο netload

Ολοι σχεδον ετσι εχουμε acount

Στις 30/3/2011 στις 7:02 ΜΜ, isay είπε

Πάντως πέφτει μπόλικο «σπρώξιμο» από κάποια forum.

Αληθεια ειναι αυτο.

Δημοσ.

Γενικά ποτε δεν πίστευα οτι ειναι αξιόπιστα και οτι αξίζουν τα χρήματα αυτα τα sites.Το καλύτερο ειναι αν μπορείς οικονομικά να πέρνεις μικρής διάρκειας συνδρομής σε 1 2 filehosters που χρησιμοποιούνται επι το πλήστον για να κάνεις την δουλειά σου.

Είναι ανάλογα τις ανάγκες σου όπως είπες και πρίν. Για το EasyBytez που μπορώ να εκφέρω άποψη όσες φορές το εχω χρησιμοποιήσει εχω μείνει ευχαριστημένος απο την ταχύτητα του κυρίως.

Δημοσ.

Υποστηρίζει

2shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in, Rapidshare.com, Uploading.com

παλιότερα υποστήριζε και hotfile, όμως Hotfile leeching is temporarly disabled από τα news του site.

Δημοσ.

παιδες και αλλη μια ερωτηση, ποση ωρα κανει να σου βγαλει τα λινκ σε easybytez οταν του τα δωσεις σε rapidshare πχ?

Δημοσ.

γιατι δεν κοιτας και την λυση του Usenet? απο το να πληρωνεις 2-3 file sharing hosters,τα κατεβαζεις ολα απο ενα Usenet account.βεβαια ειναι πιο ακριβο αλλα εχει και αυτο τα προτερηματα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...