Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Προτεινω μιας και βλεπω οτι πολλοι αρχιζουν να καλοβλεπουν την αγορα μιας καινουργιας καρτας γραφικων,να κανουμε ενα θεμα οπου θα ποσταρουμε Link εμεις πια ακριβως καρτα γραφικων πηραμε προσφατα και τι συνοδευτικα ειχε μεσα το κουτι. Μπορει σε καποιους να μην χρειαζεται αλλα ειναι ενα μεγαλο + οταν εχει πχ μεσα extra καλωδια και κανενα παιχνιδι ας πουμε. Ας ξεκινησω εγω λοιπον και να πω οτι με την MSI 6950 2 gigabyte κωδικος R6950-2PM2D2GD5 το κουτι ειχε μεσα: 1)Το cd με τους drivers και το MSI AFTERBURNER. 2)To manual της καρτας. 3)Ενα κουπονι με κωδικο για να κατεβασεις το 3dMark 11 και να το κανεις Advanced Edition αξιας λεει 19.99 δολλαριων. 4)Ανταπτορακια απο 2 molex σε ενα 6 πινο για την τροφοδοσια της καρτας γραφικων Χ 2. 5)Ανταπτορα απο Mini Display Port σε Display Port 200mm. 6)Ανταπτορα απο DVI σε VGA. 7)Ενα crossfire bridge. Αυτα.τωρα μπορει να μην ειναι κατι που χρειαζεται αμεσα αλλα καλο ειναι να γνωριζουμε τι θα επρεπε να εχει μεσα το κουτι και επισης μερικες φορες απο το site της κατασκευαστριας εταιρια,δεν διευκρινιζει τι ακριβως πρεπει να εχει μεσα.
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ΑΚόμα καλύτερα θα 'ταν να είχαμε και (μικρές) φωτογραφίες απ' το καθένα, σε στυλ review.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ΑΚόμα καλύτερα θα 'ταν να είχαμε και (μικρές) φωτογραφίες απ' το καθένα, σε στυλ review. Done.Ξεχασα να βγαλω το cd με τους drivers φωτο αλλα τι να το κανεις??? Τωρα εγω αναρωτιεμαι,δεν ειναι πολυ μικρο το crossfire bridge????
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εξαρτάται απ' τη μητρική. Σε κάποιες θα χρειαστείς μεγαλύτερο. Άσ' τα αυτά τώρα, λέγε πόσο δίνεις τον αντάπτορα για DisplayPort :Ρ
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εξαρτάται απ' τη μητρική. Σε κάποιες θα χρειαστείς μεγαλύτερο. Άσ' τα αυτά τώρα, λέγε πόσο δίνεις τον αντάπτορα για DisplayPort :Ρ Το καλωδιο εφυγε ηδη στον αδερφο μου.Ασε που εισαι λιγο μακρια(αθηνα εαν θυμαμαι καλα).σε εχω φτιαξει,μην στεναχωριεσαιLink Εαν ηξερα οτι ειναι τοσο ακριβο θα του το πουλουσα
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Άξιζε η προσπάθεια τουλάχιστον Ναι, το έχω δει αυτό, αλλά μάλλον θα παραγγείλω από amazon.co.uk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.