Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή μητρικής για 2500k

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι φίλε μου είναι και πανάκριβα. Ευτυχώς πήρα τον cpu φθηνά και έχω μνήμες που φαίνεται να ταιριάζουν.

Οπότε μου έμεινε η μητρική. Πάραυτα όμως πάνω απο 160€ δεν θέλω να δώσω (με τόσα παίρνεις μια high-end με chipset 890FX στην αντιπέρα όχθη).

Το νήμα πιστεύω να βοηθήσει και άλλους που ψάχνονται σε παρόμοια τιμή, αν και τα πράγματα αλλάζουν ταχύτατα. :)

Eσύ αν ήσουν στην θέση μου σε ποιά θα έκλινες περισσότερο? (Gigabyte δεν βάλαμε στον κλήρο, ελπίζω αυτό να μην σε χαλάει. :P).

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχ, όχι εντάξει.

Ανάμεσα από τις τρεις, θα πήγαινα στην ASRock προσωπικά.

Περίμενε και τον Τάσο, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει ;)

Δημοσ.

Να σαι καλά Φάνη.

Εdit:

Δεν μπόρεσα να περιμένω, μιας και την θέλω το ΣΚ που θα έχω χρόνο.

H κλήρωση έγινε και το αποτέλεσμα έδειξε asrock.

Δεν ήταν στημένο. :P

Νεότερα όταν παραλάβω και το στήσω.

Ευχαριστώ παιδιά. :)

Δημοσ.

@Βenign ευχαριστώ, κατατοπιστικό το βιντεάκι. Πιστεύω να τα καταφέρω. :P

(Να βλεπα την γιαγιά μου να λιώνει στο Crysis και τι στον κόσμο! :mrgreen:)

Δημοσ.

Αφού το κάνει κι η γιαγιά, στο πηγάδι κατούρησα εγώ;

:lol::lol::lol:

Πλακα ,πλακα στην αρχη,ετσι απο περιεργεια,εβαλα στο bios,στο τμημα easy αυτοματο overclock και με πηγε χωρις προβλημα στα 4,3!

Αυτο το βιντεο ειναι καλο,με εξαιρεση τον χαζουλη δημοσιογραφο του newegg.

http://www.youtube.com/watch?v=3vBN-cBPs98&feature=related

Δημοσ.

Αφού το κάνει κι η γιαγιά, στο πηγάδι κατούρησα εγώ;

[Πρίζωμα_on]

Όντως, i5 2500k με megahalems είναι καλός συνδυασμός. :P :devil: [/Πρίζωμα_οn]

Δημοσ.

Μωρέ λες να δώσω Ε8400, P35-DS4 και Dominator 1066MHz, να βάλω τα υπόλοιπα και να πάω σε Sandy; :Ρ

Φάνη πλάκα έκανα.

Kαι γώ το πούλησα το αντίστοιχο setup με το δικό σου αλλά επειδή έκατσε η περίπτωση με τον cpu.

Δεν θα τα πούλαγα διαφορετικά και δεν είχα σκεφτεί να πάω σε sandy. Έκατσε και πριζώθηκα.

Πάντως πουλώντας τα αυτά όποτε το αποφασίσεις έχεις μια βάση για να ξεκινήσεις. :)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν τουλάχιστον δε μου χρειάζεται κάτι παραπάνω και δε νομίζω να μου χρειαστεί ούτε αργότερα εδώ που τα λέμε.

Απλά είναι το πόσο θα μείνει κάποιος με το ίδιο σύστημα και το ψώνιο του overclocking κοντά στα 5GHz, όχι και οι πιο σοβαροί παράγοντες δηλαδή.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν τουλάχιστον δε μου χρειάζεται κάτι παραπάνω και δε νομίζω να μου χρειαστεί ούτε αργότερα εδώ που τα λέμε.

Απλά είναι το πόσο θα μείνει κάποιος με το ίδιο σύστημα και το ψώνιο του overclocking κοντά στα 5GHz, όχι και οι πιο σοβαροί παράγοντες δηλαδή.

Ακριβώς αυτό. :)

Αν και πιστεύω ότι πέραν αυτού είναι το παιχνίδι που σε ευχαριστεί με οτιδήποτε είναι καινούργιο.

(Μέχρι να το βαρεθείς και να θές κάτι άλλο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...