asbatey Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 μια τελευταια προταση,αν και απο οτι καταλαβα εχεις ηδη αποφασισει.απλως τωρα τη θυμηθηκα. Gigabyte GA-P67A-UD4-B3.νομιζω εχει οσα ζητας και καλο layout στα slots για τις καρτες σου. να και ενα review
pano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γιάννη βασικά το πρόβλημα πρόσβασης στην Xtreme4 εντοπίζεται στο reset κουμπί διότι αν δείς το power είναι λίγο πιο αριστερά και δεν θα καλύπτεται απο την κάρτα. Μικρό το κακό μάλλον. Αυτό που βλέπω απο τα reviews είναι ότι και οι 2 μπορούν να πάνε τον 2500k στα 4.8 stable ενώ στα θετικά της Asrock είναι το Clear Cmos που είναι στο i/o της μητρικής (δεν ανοίγεις πλαινό) ενώ έχει pci ανάμεσα στις κάρτες όπου μπορώ να βάλω την κάρτα ήχου μου χωρίς να περιορίζει το airflow της κάρτας ( η msi έχει 1 ουσιαστικά διαθέσιμη για την κάρτα ήχου στο τέλος αν τοποθετηθεί 2η κάρτα και μου φαίνεται ότι θα ειναι λίγο μπέρδεμα με τα καλώδια του κουτιού εκεί πέρα σύν κοντά στην κάρτα.) Μπέρδεμα, το ψειρίζω πολύ το πράμα. Για διάβαζε καλύτερα τα links που δίνεις http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD55--B3-.html#/?div=Detail Back Panel I/O Ports - 1 x PS/2 Mouse/Keyboard port - 8 x USB 2.0 ports - 1 x Clear CMOS button - 1 x Coaxial SPDIF port - 1 x Optical SPDIF port - 1 x IEEE1394 port - 1 x RJ45 LAN Jack - 2 x USB 3.0 ports - 1 x 6 in 1 audio jack
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για διάβαζε καλύτερα τα links που δίνεις http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD55--B3-.html#/?div=Detail Back Panel I/O Ports - 1 x PS/2 Mouse/Keyboard port - 8 x USB 2.0 ports - 1 x Clear CMOS button - 1 x Coaxial SPDIF port - 1 x Optical SPDIF port - 1 x IEEE1394 port - 1 x RJ45 LAN Jack - 2 x USB 3.0 ports - 1 x 6 in 1 audio jack Kαλά στραβομάρα. Όσο το ψάχνω τόσο μπερδεύομαι. Καλή και η UD4. Καλά δεν παίζει θα ρίξω κορώνα, γράμματα, αστα διάλα!
yiannis_1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για διάβαζε καλύτερα τα links που δίνεις http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD55--B3-.html#/?div=Detail Back Panel I/O Ports - 1 x PS/2 Mouse/Keyboard port - 8 x USB 2.0 ports - 1 x Clear CMOS button - 1 x Coaxial SPDIF port - 1 x Optical SPDIF port - 1 x IEEE1394 port - 1 x RJ45 LAN Jack - 2 x USB 3.0 ports - 1 x 6 in 1 audio jack Ναι αλλά στην asrock είναι και external και φωτιζόμενο. (Μπορεί να γίνει και μείον το ότι είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο...)
benign Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αυτη ειναι στα 145+ ΦΠΑ. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη στα λεφτα της μεχρι στιγμης. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=iT2FJPCMOGBHClu4
yiannis_1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν εχει ούτε coax ούτε εσωτερικά power - reset, ούτε καν πίσω φωτιζόμενο clear cmos. :mrgreen: Και άμα λιώσεις την μια απο τις ψύκτρες της asrock extreme εχεις μέταλο για να φτιάξεις 2 - 3 asus. :mrgreen:
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αυτη ειναι στα 145+ ΦΠΑ. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη στα λεφτα της μεχρι στιγμης. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=iT2FJPCMOGBHClu4 Καλώς τον Καθηγητή. Kαλή φαίνεται (dual 8x8) αλλά M-ATX και δεν έχει pci για την κάρτα ήχου. Edit: και τα υπόλοιπα καλούδια φυσικά.
benign Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Φανταζομαι κανεις περισσοτερο gaming ,οπως και εγω,οποτε αν εχω δικιο εισαι ενταξει.Επισης το sound chip της ειναι εξαιρετικο. Στα πιο γνωστα overcloking sites ειναι μεσα στις πρωτες ,ευκολα.Αλλα παλι εγω ,εχω αναγκες που επικεντρωνονται πιο πολυ στο overclocking και gaming.Επισης δινει multi gpu configurations(Quad-GPU CrossFireX Support / SLI Support ) ,μου αρεσουν τα specs της για την τιμη της για ενα gaming rig. To M-ATX εδεν εχει καμμια σημασια,ισα ισα που προσωπικα με βοηθα να αποφυγω το cable clutter για εχω περισσοτερο χωρο να δουλεψω μεσα στο κουτι.
pano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι αλλά στην asrock είναι και external και φωτιζόμενο. (Μπορεί να γίνει και μείον το ότι είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο...) Ρέι τι πάθανε σήμερα τα μάτια σας Για το φωτιζόμενο πάω πάσο Πάντως Νίκο για να λέω την αλήθεια, κορώνα-γράμματα θα το'παιζα και γώ
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Φανταζομαι κανεις περισσοτερο gaming ,οπως και εγω,οποτε αν εχω δικιο εισαι ενταξει.Επισης το sound chip της ειναι εξαιρετικο. Στα πιο γνωστα overcloking sites ειναι μεσα στις πρωτες ,ευκολα.Αλλα παλι εγω ,εχω αναγκες που επικεντρωνονται πιο πολυ στο overclocking και gaming.Επισης δινει multi gpu configurations ,μου αρεσουν τα specs της για την τιμη της για ενα gaming rig. Για τον ήχο δεν έχεις άδικο αν και θα ήθελα να μην πάει χαμένη η καρτούλα μου. Απο την άλλη δεν θα ήθελα M-ATX καθώς θα εξαφανιστεί μέσα στο Corsair. Πάντως η Xtreme4 μου ρχεται στα ίδια, 148€ με δωρεάν μεταφορικά.
benign Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να σου πω την αληθεια , αν και εκτιμω τις Asrock,σε ολα τα σχετικα sites που διαβαζω καθημερινα,δεν κλοκαρουν αρκετα ψηλα σε σχεση με την συγκεκριμενη.Εχω διαβασει αρκετες ωρες σχετικα.Για μενα οι Asrock ειναι απλα decent αλλα μεχρι εκει.Νομιζω για εναν τετοιο επεξεργαστη καλυτερα να πηγαινες σε Asus. Βασικα,πριν αγορασω,πρωτα τσεκαρω μερικα Αμερικανικα sites που γραφουν τις εμπειριες τους και πως τα πηγαν στις δοκιμες,αναλυτικοτατα. (Π.χ. to www.overclock.net)
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να σου πω την αληθεια , αν και εκτιμω τις Asrock,σε ολα τα σχετικα sites που διαβαζω καθημερινα,δεν κλοκαρουν αρκετα ψηλα σε σχεση με την συγκεκριμενη.Εχω διαβασει αρκετες ωρες σχετικα.Για μενα οι Asrock ειναι απλα decent αλλα μεχρι εκει.Νομιζω για εναν τετοιο επεξεργαστη καλυτερα να πηγαινες σε Asus. Βασικα,πριν αγορασω,πρωτα τσεκαρω μερικα Αμερικανικα sites που γραφουν τις εμπειριες τους και πως τα πηγαν στις δοκιμες,αναλυτικοτατα. (Π.χ. to www.overclock.net) χεχ τα ίδια διαβάζουμε. Βασικά δεν έχω δεί κάπου να θάβουν την asrock κάποιοι την θεωρούν (μαζί με την asus pro) best bang for the buck. Απο θέμα bundle είναι μακράν η καλύτερη όλων σε αυτά τα χρήματα. H asus P67 pro είναι πολύ καλή περίπτωση επίσης (CF/SLI dual 8x8) με ελάχιστα παραπάνω απο τα 160€ που έβαλα ταβάνι, 163€ με μεταφορικά και έχει ενσωματωμένο BT (αν και δεν το θεωρώ απαραίτητο). Δεν έχει όμως power/reset/ccmos κουμπιά και φτωχό bundle. Aπο pci layout θεωρώ ότι η asrock extreme4 και η asus P8P67 pro έχουν το καλύτερo (θα προτιμούσα βέβαια να μην είχαν την 3 pci-e μιας και είναι ουσιαστικά άχρηστη και απο ταχύτητα (4x) αλλά και εκεί που βρίσκονται δεν χωράει κάρτα dual slot έτσι και αλλιώς). Όσο αφορά την M-atx P8P67-M pro που πρότεινες τώρα πρόσεξα ότι δεν μου κάνει με τίποτα επειδή δεν έχει τουλάχιστον 2 pci θύρες ανάμεσα στις pci-express παρά μόνο μία. Έτσι κάρτες όπως η 5850 ή η 6950 που καταλαμβάνουν 2 slots θα είναι τσίμα-τσίμα η μία στην άλλη και η πάνω θα ζεσταίνεται. Σας έχω πρήξει το ξέρω και δεν βγαίνει άκρη. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Αsrock Extreme4 148€ Msi P67A GD55 157€ Asus P8P67 pro 163€ Θα πέσει κλήρος και όποια κάτσει, τέλος. Eυχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν να κατασταλάξω επιτέλους.
yiannis_1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Βάλε στην κλήρωση 3 φορές την asrock, 2 φορές την asus και μια την msi και ψήφισε. Α και άμα βγεί η msi κάνε και μια επανάληψη.
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 χαχαχα θεός! Το ξερα εξ αρχής ότι θα μπερδευόμουν περισσότερο ανοίγοντας το θέμα, αλλά τι να κάνω. Έπρεπε να γίνει. Τεσπα, περιμένω να περάσει μια βόλτα απο το ρημάδι το τόπικ επιτέλους ο Τάσος (caution) και ο Φάνης (phanispal) μπας και ρίξουν και αυτοί καμμιά πρόταση, πρίν προβώ στην κλήρωση...
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μόλις έφτασα στο παρόν thread (τα παίρνω με τη σειρά ένα-ένα :Ρ). Εγώ δεν έχω κάτι να προσθέσω, δεν ξέρω ο Τάσος :χεχ: Δε φαντάζεσαι πώς ψήνω κι εγώ έναν 2500Κ να τον συνδυάσω με την Megahalems, αλλά είναι που πρέπει να πάρω και τα υπόλοιπα ρε γαμώτο.. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.