dim29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σας,χρειαζομαι γνωμες για ενα προβληματακι που προεκυψε σε σαιτ που εμπαινα..Ενω ημουνα σε συνδεση και εγραφα σε θεμα του φορουμ,ξαφνικα με πεταξε κατι απο το σαιτ,πηγα να ξανακανω επανασυνδεση και μου εβγαζε το εξης=login error.Access to this site has been blocked,please contact the site administrator for more details.Υπεθεσα οτι καποιος μου εκανε μπαν,αλλα σκεφτηκα οτι δεν εκανα κατι παρατυπο σαν μελος..μετα εφτιαξα με αλλο e-mail νεο λογαριασμο,οπου με δεχτηκε το σαιτ αλλα ειμαι αποκλεισμενος απο τις συζητησεις,οπως και σαν επισκεπτης ειμαι αποκλεισμενος..Μετα απο ολο αυτο εστειλα e-mail στο διαχειριστη και μου απαντησε οτι απο αυτους δεν υπαρχει αποκλεισμος..Περιεργα πραγματα,περιμενω τα φωτα σας...
tsakonas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 κανε ένα delete τα cookies, cache κλπ ccleaner αν βαριέσαι
dim29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 κανε ένα delete τα cookies, cache κλπ ccleaner αν βαριέσαι αν διαγραψω τα κουκις,χανω αρχεια η κωδικους?Εχω ελαχιστες γνωσεις απο υπολογιστες γι αυτο ρωταω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.