Προς το περιεχόμενο

Μητρική για ξεκλείδωμα x3 450

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μου πείτε ποιά μητρική να αγοράσω

για ξεκλείδωμα πυρήνα ενός x3 450.. :rolleyes:

Δημοσ.

ξέρεις ότι ξεκλειδώνει?τον πήρες μεταχειρισμένο?

όπως έχουμε πεί πολλές φορές στο αντίστοιχο thread είναι θέμα επεξεργαστή...η μητρική πρέπει απλά να έχει την επιλογή...δεν υπάρχουν καλές κ κακές μητρικές στο ξεκλείδωμα!!

πόσα διαθέτεις πανω κάτω!

Δημοσ.

Δέν το έχω αγοράσει ακόμα και δέν είναι για εμένα βασικά απλά ρωτάω απο τώρα να ξέρω τι παίζει επειδή δέν

έχω ασχοληθεί με τους AMD καθόλου.

Δηλαδή δέν ξεκλειδώνουν όλοι??

Εγώ αυτή είδα: http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=20709&cat=3

Δημοσ.

οχι δεν ξεκλειδωνουν ολοι, αν ειναι τυχερος μπορει να τον ξεκλειδωσει. βασικα ειναι ρισκο.

δεν παει καλυτερα στο Athlon II X4 640 ή 645 ?

Δημοσ.

όχι όλοι,μερικά batch numbers (το οποίο δηλώνει την ημερομηνία παραγωγής,άρα σπιουνεύει κ λίγο την διαδικασία παραγωγής που ακολουθούσε η ΑΜD κ αν κλείδωνε πυρήνες)έχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας αλλά κ πάλι δεν είναι σίγουρο!!διάβασε το νήμα που σου είπα,τα πρώτα κ τα τελευταία ποστ τουλάχιστον τα λένε εκεί!

για μητρική θα συμβούλευα να περιμένετε λίγο τα καινούργια revision με 8** chipset που θα υποστηρίζουν κ bulldozers!σε πολλά asus βέβαια αυτό ήδη γίνεται με ένα απλό Bios update!

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα αυτη Gigabyte Socket AM3 GA-870A-USB3 με το ωραιοτατο μαυρο socket για να μπει καμια καμια μπουλντοζα μετα.αλλα δεν ξερω εαν ξεκλειδωνει τους επεξεργαστες.λογικα θα το κανει.

Απο την αλλη,ξεκλειδωσα τον 555 με αυτη Asus Socket AM3 M4A87TD EVO και νομιζω επισης οτι και οι athlon II ξεκλειδωνουν την lvl 3 cache και γινοντε phenomII.

Η μητρικη επαιζε ρολο στις αρχες για το εαν θα ξεκλειδωσει η οχι και ειχε να κανει με τα bios.τωρα λογικα ολες οσες μπορουν να ξεκλειδωσουν,το κανουν εαν ειναι οκ ο επεξεργαστης.

Απο την αλλη ομως γιατι να μην παρει μια δοκιμασμενη μητρικη που εχει ξεκλειδωσει επεξεργαστες???ειναι ψυχολογικο το ολο σκηνικο.

Θα το ξαναπω,εαν αισθανεσαι τυχερος και κολοφαρδος και οπως θελεις πεσ'το,παρε εναν διπυρηνο phenom με ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη καιι δες τι γινεται.Και λεω διπυρηνο γιατι εαν δεν ξεκλειδωσει και τους 2 μπορει να ξεκλειδωσει τον 1.

Δημοσ.

Δέν προορίζεται για εμένα καταρχάς φίλε μου και απλά επειδή τέθηκε σαν ερώτημα είπα να ρωτήσω

να δώ τι παίζει για να ξέρει και το παιδί τι θα πάρει...

Δημοσ.

Κοιτα, συνήθως οι περισσότεροι ξεκλειδώνουν με μεγάλη επιτυχία και ειδικά αμα είναι 6 μήνες και άνω πιο παλιός εχουν 80-90 % επιτυχία. Το θέμα είναι να ξεκλειδώσει και να είναι σταθερός ο εξτρα πυρήνας οπότε πρέπει να δεις τον κωδικό του επεξεργαστή και θα καταλάβεις από το τοπικ που σου δώσανε πιο πάνω. Εγώ παντως ξεκλειδωσα τον επεξεργαστή της υπογραφής μου με την μητρική της υπογραφής μου επισης.

Δημοσ.

Η Asus M4A87TD EVO ισως ειναι μεσα στη λιστα με τις μητρικες ΑΜ3 που θα υποστηριζουν τους Bulldozer με μια απλη αναβαθμιση του BIOS. Ελπιζω η ASUS να το εφαρμοσει και να βγαλει BIOS updates για περισσοτερες μητρικες της.

Αν ρωτατε ποιες προτιμω στην κατηγορια 100 ευρω και κατι, ειναι η Asus M4A79XTD EVO και η Asus M4A89GTD PRO.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...