giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 και αλλο προβλημα μου βγηκε.καποια αρχεια-video που εχω ενω πριν τα εβλεπα κ ακουγα τον ηχο,τωρα ορισμενα δεν εχουν ηχο!
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ή τρέχεις το K-lite ή μας λες ένα ένα τα βίντεο τη μορφές ήχου έχουν(άσε τρέξε καλύτερα το k-lite)
giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ή τρέχεις το K-lite ή μας λες ένα ένα τα βίντεο τη μορφές ήχου έχουν(άσε τρέξε καλύτερα το k-lite) το κατεβασα αλλα παρατηρησα κ σε αυτο οτι ενω στην αρχη παιζει κανονικα ,μετα αρχιζει κ κολλαει η εικονα κ δεν εχει φωνη. το ιδιο κανει κ το wmp !!λες να εχω προβλημα με κατι αλλο;
eu@ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εμενα πάλι δε μου εισαγει τους φακελους απο ''τη μουσικη μου'' στη βιβλιοθηκη :/
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μήπως μιλάς για αρχεία mkv 1080p; Αυτό που είπες για κολλήματα σε εικόνα και βίντεο μοιάζει για αδυναμία του συστήματος να αναπαράγει το συγκεκριμένο αρχείο. Τι επεξεργαστή και τι κάρτα γραφικών έχεις; Δοκίμασε το MPC-HC το οποίο ενεργοποιεί DXVA (επιτάχυνση μέσω κάρτας γραφικών).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.