tolisk99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, επιτέλους θα αγοράσω το PS3. Όμως ο τόπος έχει γεμίσει με τα 12GB Super Slim. Θέλω, είτε Super Slim 500GB, είτε Slim 320GB. Αν μπορούσατε να μου βρείτε καμιά καλή "προσφορά" από καλό κατάστημα για να το παραγγείλω θα σας ήμουν ευγνώμων! Μπορώ να δώσω μέχρι 250€-265€
madkid Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, επιτέλους θα αγοράσω το PS3. Όμως ο τόπος έχει γεμίσει με τα 12GB Super Slim. Θέλω, είτε Super Slim 500GB, είτε Slim 320GB. Αν μπορούσατε να μου βρείτε καμιά καλή "προσφορά" από καλό κατάστημα για να το παραγγείλω θα σας ήμουν ευγνώμων! Μπορώ να δώσω μέχρι 250€-265€ γιατι δεν βαζεις 140 ευρω ακομα να παρεις το ps4? ωστοσο δεν εχω δει σε μαγαζια το slim βλεπω μονο το super slim
tolisk99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω το 4 αργότερα, δηλαδή σε κανά δυο χρόνια που θα σταματήσουν οι τίτλοι για το 3! Τώρα με το 3 θα είμαι μια χαρά
petoglou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω το 4 αργότερα, δηλαδή σε κανά δυο χρόνια που θα σταματήσουν οι τίτλοι για το 3! Τώρα με το 3 θα είμαι μια χαρά για μενα το καλυτερο πακετο για σενα ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/3421808/Sony-Playstation-3-PS3-Super-Slim-500GB-The-Last-Of-Us.html Το παιχνιδι αυτο σκεψου οτι ακομα παιζει στην τιμη των 50 και πανω ευρω! αμα θες το σλιμ το πιο παλιο κοιτα κι εδω http://www.ebw.gr/el/Product/7471/Sony-Konsola-Sony-PS3-Slim-320GB αλλα καλυτερα κοιτα στις αγγελιες τα μεταχειρισμενα σλιμ 320gb τα οποια θα τα παρεις σχεδον μιση τιμη
gsisr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 συμφωνω για μεταχειρισμένο σλιμ ετοιμο χακαρισμένο και να μην ξοδέψεις ουτε ευρώ παραπάνω
manolo0liss Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχω δει μια προσφορά στο public με τιμονιερα gt racing carbon και gran Turismo 6 και the last of us 309€ και ο Κωτσόβολος έχει την ίδια περίπου προσφορά απλα η τιμονιερα είναι η drift oz πια προσφορά να πάρω και γιατι επίσης πείτε εαν έχετε αλλες Το ps3 είναι το super slim 500gb
Donacgreece Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως θα έλεγα να πάρεις κάποιο σλιμ παιχνίδια κανένα παιδί από εδώ μέσα. Και μετά να πάρεις ότι άλλο θέλεις. Γιατί το σούπερ σλιμ μου φαίνεται αρκετά ψεύτικο.
Fulgore1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 310ευρο για ps3 οταν το ps4 κοστιζει 400ευρο? 2
stratigos24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Oπως σου ειπαν, ειναι πολλα λεφτα. Ακομα και τα 169 που ζητανε για το super slim 12gb (που εχω) χωρις παιχνιδια και θα αναγκαστεις να του βαλεις bracket και σκληρο για να εχεις χωρο (αρα θα κανεις και αλλα εξοδα). Για εμενα παντως αν και οντως φαινεται πιο ψευτικο σε σχεση με το slim οπως λεει ο φιλος donacgreece, παρε το super slim σαν πιο μικρο και φανταζομαι πιο κρυο απο το slim. Φιλος εχει το slim (ενημερωτικα το πηρε απο εδω απο τις αγγελιες, στα 150 με 2 χειριστηρια, 160gb, bluetooth και το gta5 στα 150) και αλλος το fat και πιστευω το δικο μου ειναι πιο κρυο. Στο θεμα λοιπον, παρε μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες εδω, με εγγυηση αν βρεις κιολας ακομα καλυτερα, μιας και δινουν πολλα τωρα που καποιοι πηραν ή θελουν να παρουν ps4. Eκτος αν εχεις σκληρο 2.5αρη που καθεται, οποτε παρε αυτο με τα 169 και αυτο για να τον τοποθετησεις. http://www.skroutz.gr/c/109/gamepads.html?from=catspan&keyphrase=mounting+bracket Kαπου ειχα βρει και με 10 ευρω απο καταστημα στην Αθηνα. Αν το βρω θα το ποσταρω. Edit: Βρηκα ενα στα 10 αλλα ειναι απο Κρητη και οχι Αθηνα που ειπα, αλλα εισαι τοσο τυχερος...που και εσυ απο Κρητη γραφεις οτι εισαι...και μαλιστα Ηρακλειο και αυτος Ηρακλειο... http://www.e-sakelaris.gr/playstation/ps3axesouar/sonyps3%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85
mtzs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει διαφορα το SuperSlim με το Σλιμ οσον αφορα το θεμα αξιοπιστιας και θερμοκρασιων ασχετα με την εξωτερικη κατασκευη Τα ιδια λεγανε και για το Slim οτι ειναι πιο ψευτικο απο τα ΦΑΤ αλλα η ιστορια αλλα εδειξε με τις μισες Fat να ειναι rip. Οσον αφορα την τιμη τωρα Το SuperSlim στα 12 GB απλα ειναι fail. το εχω ξαναπει και θα το λεω. οποτε και 150 να το βρειτε θα θελετε αλλα 50 τουλαχιστο για σκληρο οποτε παει στα 200. Αγορα Superslim 12 GB ενδεικνυται μονον εαν καποιος εχει spare hard disk 2.5 Ιντσων μεγαλυτερο απο 120GB. Απλα τα πραγματα. Επομενως αν ο ανθρωπος το θελει τωρα με 2 πολυ καλα παιχνιδια εκ των οποιων το ενα μολις βγηκε και το αλλο ενα απο τα 3 καλυτερα παιχνιδια του PS3 και θα περασει αρκετο χρονο με αυτο ειναι απλα μια καλη περιπτωση οχι κατι εξεζητημενο σαν προσφορα μιας και δινει και τιμονιερα μαζι. Απ την αλλη ακουγεται καπως το να παρεις PS3 στα 300 απ τη στιγμη που το PS4 εχει 400 αλλα και παλι παιρνει μαζι 2 παιχνιδια αξιας 70 ευρω στη χειροτερη και τιμονιερα. Συν του οτι αν δεν εχει παιξει τα exclusives του PS3 μπορει ανετα να βγαλει μια 2ετια με αυτα μονο και μαλιστα αρκετα φτηνα πλεον. Πιστευω παντως οτι ισως βρει και κατι αλλο μεσα στα χριστουγεννα σαν καλυτερη προσφορα (αν και με αυτα τα παιχνιδια και τη τιμονιερα μαζι το πολυ να παει 20-30 ευρω κατω) Παρακατω δυσκολο το βλεπω. Το πακετο με τα παιχνιδια ειναι πολυ καλο παντως για να το αγνοησεις ειδικα αν εισαι φαν των racing games. Ειναι παιχνιδι που κραταει στο χρονο και σαφως καλυτερο απο το GT5 Επειδη αναφερθηκε το Slim καινουριο δε βρισκει με τιποτα Αγορα Slim ενδεικνυται μονο αν καποιος θελει κονσολα με cfw. Δε βρισκω αλλο λογο η αν βρεις καποιο καλο πακετο μεταχειρισμενο στα 200 ευρω με πολλα παιχνιδια και δευτερο DS3 που κατα καιρους εχω δει αρκετα. Τελος μακρια απο ΦΑΤ μεταχειρισμενες κονσολες ειδικα αν δεν εχουν πανω cfw. Ειναι ωρολογιακες βομβες 1
stratigos24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει διαφορα το SuperSlim με το Σλιμ οσον αφορα το θεμα αξιοπιστιας και θερμοκρασιων ασχετα με την εξωτερικη κατασκευη Τα ιδια λεγανε και για το Slim οτι ειναι πιο ψευτικο απο τα ΦΑΤ αλλα η ιστορια αλλα εδειξε με τις μισες Fat να ειναι rip. Ok, πασο. Γιαυτο και ειπα νομιζω και καλα εκανες και διευκρινησες. Στην αρχη λεγανε οτι αυτο το bundle θα κοστιζει κοντα στα 290 αλλα κλασσικα παντα οταν βγαινει κατι κανει παραπανω απο οσο υπολογιζεται οτι θα κανει πριν βγει. Το gt6 οντως ειναι καλυτερο απο το 5?
mtzs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το gt6 οντως ειναι καλυτερο απο το 5? Μακραν απο πολλες αποψεις. Το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι βγαλανε τα SPEC B (simulation mode) γιατι μαζευες λεφτα απο κει 1
Vole Maulder Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Να ενισχύσω κι εγώ το ποστ του mtzs λέγοντας πως ένα PS3 τώρα, αν δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια αυτής της γενιάς, είναι εξαιρετική αγορά, καθώς και πολλά καλά exclusives έχει, και σχεδόν όλα τα παιχνίδια θα μπορείς να τα βρεις πολύ φτηνά. Συν ότι αν βάλεις και Plus θα έχεις και καμιά 40αριά παιχνίδια το χρόνο με 50 ευρώ ετήσια συνδρομή. Οντως τα 300 όταν το PS4 έχει 400 φαίνονται κάπως, αλλά να πεις τώρα σε κάποιον που σκέφτεται να πάρει PS3 "άσ' το και πάρε PS4" δεν έχει και πολύ νόημα. Το ένα έχει αμέτρητα φτηνά παιχνίδια, το άλλο μόλις βγήκε και για ένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον τα παιχνίδια θα έρχονται με το σταγονόμετρο και θα είναι και πανάκριβα. Το early adoption στις κονσόλες έχει νόημα μόνο για early adopters της προηγούμενης γενιάς.
manolo0liss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το ps3 το σούπερ σλιμ θα πάρω και όχι το ps4 1) επειδή πληρώνεις στο ονλινε 2) επειδή τα παιχνίδια και η τιμονιερα που έχει η προσφορά κάνουν μόνο αυτα 170€ αρα???? .απλα ποια τιμονιερα είναι καλύτερη
empire_1924 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το ps3 αποτελεί εξαιρετική επιλογή όπως προανέφεραν τα παιδιά,πόσο μάλλον αν δεν έχεις παίξει τα exclusives του(ακόμα δεν τα ξεκίνησα ρε γμτ ).Ειδικά αν μπορέσεις και "βρεις" 250GB slim θα είσαι άρχοντας. Το "σπάσιμο" του ps3 ή πιο σωστά όσα ps3 "έσπασαν" και υπάρχει δυνατότητα cfw είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή!!! Απο ps1,2,3 games μέχρι psn games,emulators κ.λ.π.Επίσης γαμ..τα homebrews,τζαμπέ online,τεράστια κοινότητα στο PSN,διαχρονικά αποδεδειγμένη υποστήριξη της Sony και για τα επόμενα τουλάχιστον 2-3 χρόνια ότι multiplatform τίτλος βγαίνει έρχεται και στο ps3 με τόσο μεγάλο αριθμό χρηστών που έχει(πάνω απο 80 εκατομμύρια) plus blu-ray οπότε ουσιαστικά "μιλάμε" για μια universal machine....τι άλλο θέλεις αν είσαι gamer! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα