mtzs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σου εξηγησα τις διαφορες στο αλλο ποστ. Λειτουργικη διαφορα μεταξυ σλιμ και SS καμια. Εγω θα επελεγα SS λογω μεγαλυτερου σκληρου και χαμηλοτερης καταναλωσης. Και φυσικα πολυ δυσκολο να βρεις 320αρι σλιμ καινουριο σημερα. Καλωδιο HDMI δεν δινει μεσα στο κουτι οτι και να εχεις διαβασει. Να ακους τους παλιους Χωρις να ακουγεται αλλαζονικο
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Χαχαχα ναι όντως είχες πει το είχα ξεχάσει.. Εμμ άρα θα πάρω Super Slim 500 GB και καθάρισα..
Konstantinos1974 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μην παρασυρεσαι απο το backwards compatibility των πρωτων fat. Ουτε απο τα card readers και τα 4 usb Τα συγκεκριμενα επαναλαμβανω εχουν μεγαλα failure rates της ταξης > 50% και οσο παει αυξανονται. Ειναι ΒΕΒΑΙΟΝ πως θα τα φτυσουν καποια στιγμη. Ασε να εχουν μεγαλυτερες τιμες στο ebay και στους συλλεκτες. Αν το θες για gaming δεν σου κανει. Δεν είναι θέμα για τους συλλέκτες του eBay. Το παίρνεις και ευχαριστιεσαι παιχνίδια και από τις τρεις γενιές Playstation, χωρίς να έχεις γύρω σου ένα σωρό καλώδια και χειριστήρια. Η τιμή ανεβαίνει σταθερά γιατί λιγοστεύουν τα διαθέσιμα μοντέλα, και αυτοί που ενδιαφέρονται για b/c το ψαχνουν πώς και πώς. Είναι το θέμα αν σε ενδιαφέρει το χαρακτηριστικό αυτό ή όχι. Η πιθανότητα να χαλάσει είναι αυξημένη όντως. Εγώ προσωπικά πήρα refurbished μοντέλο και το έχω 5 χρόνια, ζωή να χει, και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
petoglou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σου εξηγησα τις διαφορες στο αλλο ποστ. Λειτουργικη διαφορα μεταξυ σλιμ και SS καμια. Εγω θα επελεγα SS λογω μεγαλυτερου σκληρου και χαμηλοτερης καταναλωσης. Και φυσικα πολυ δυσκολο να βρεις 320αρι σλιμ καινουριο σημερα. Καλωδιο HDMI δεν δινει μεσα στο κουτι οτι και να εχεις διαβασει. Να ακους τους παλιους Χωρις να ακουγεται αλλαζονικο υπαρχει ακομα το slim http://www.skroutz.gr/s/2717072/Sony-Playstation-3-PS3-Slim-320GB-Satin-Silver.html
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ναι όντως αλλά πιστεύω αν πάρω SS 500 GB θα είμαι κομπλέ! Θα το προσέχω σα το πλι μου!
mtzs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 ...........Θα το προσέχω σα το πλι μου! μιλα σωστα.... "σα του πλιμ" λεει ο κοσμος 1
GoDRiC- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μιλα σωστα.... "σα του πλιμ" λεει ο κοσμος Χαχαχα έστω!! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, για νέα θα ενημερώσω!
Delisao Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω PS3 (μεταχειρισμένο κατά προτίμηση..) από το internet και θα ήθελα να με βοηθούσατε στην αναζήτηση του. Θα προτιμούσα το Slim. Όσο για τα GB δεν έχω θέμα. Είμαι φοιτητής και για αυτό ψάχνω για κάτι οικονομικό (γύρω στα 150 - 200€ πάνω κάτω..) Ελπίζω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Κώστας.
Allokotos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εφόσον μπορείς να διαθέσεις μέχρι 200€ δεν νομίζω να χρειαστεί να το πάρεις μεταχειρισμένο αφού η τιμή του ξεκινάει στα Site: http://www.skroutz.gr/s/2364814/Sony-PlayStation-3-PS3-Super-Slim-12GB-Charcoal-Black.html">189€ . 1
mtzs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 διαβασε ολο το thread εδω http://www.insomnia.gr/topic/493005-αγορά-κονσόλας/?p=52499498 Τα σλιμ κυκλοφορουν χρονια, θεωρουνται αξιοπιστα πλεον, αλλα αν παρεις σλιμ δεν παυει να ειναι μεταχειρισμενο. Λογος αγορας Σλιμ ειναι μονο εαν ενδιαφερει καποιον το χακαρισμα της κονσολας και αυτο μονο για τα 2ΧΧΧ μοντελα. Τα 30ΧΧ δεν χακαρονται. Οσον αφορα τα σουπερσλιμ, ειναι ενα χρονο και κατι στην αγορα δεν εχουν αναφερθει προβληματα αρα θεωρουνται αξιοπιστα προς το παρον. το θεωρω δυσκολο να βγαλουν προβληματα μιας και εχουν μικροτερη καταναλωση απο τα ηδη αξιοπιστα Σλιμ επομενως η αγορα τους για καινουρια κονσολα συστηνεται ανεπιφυλακτα για το 500αρι μοντελο. Το 12αρι βολευει μονο αυτους που εχουν spare SATA 2,5'' δισκο να τον βαλουν επανω. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ειναι fail η αγορα SuperSlim 12Gb γιατι καποια στιγμη συντομα θα χρειαστεις επιπλεον σκληρο, οποτε να υπολογιζεις +50-60 ευρω Ειδικα για το ΠΣ3 για τα GB θα επρεπε να εχεις θεμα Δε ξερω αν εχεις ακουσει το PSPLus που με 50 ευρω δινει ενα σωρο ΑΑΑ τιτλους. Αυτο θελει χωρο και GB. Πολλα GB. οποτε φροντισε να παρεις Slim 320 αν πας σε μεταχειρισμενο η Superslim 500 1
Delisao Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ok σας ευχαριστώ πολύ μάγκες. Μάλλον θα πάω για καινούριο και όχι για μεταχειρισμένο μιας και η τιμή δεν διαφέρει και πολύ. Όποια άλλη πρόταση δεκτή.
mpratisn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 200 ευρό για καινούργιο super slim 500gb δε παίζει ακόμα (απ όσο είδα στο skroutz) καλό θα ήταν να διαθέσεις λίγα ακόμα κ να το πάρεις αν σε ψήνει. τι θα σου πρότεινα εγώ μιας και αγόρασα πρόσφατα ένα http://www.skroutz.gr/s/3421808/Sony-Playstation-3-PS3-Super-Slim-500GB-The-Last-Of-Us.html βρες ένα game που να σ αρέσει και πάρε μια bundle εκδοση αν θες περίμενε μέχρι τις 17/9 να πάρεις το bundle με το gta5 δε θα το μετανιώσεις. το 500αρι από μόνο του έχει 230€ περίπου και το gta5 60€ επίσης το πακέτο θα έχει κ ένα headset δώρο εάν κοστίζει όσο κ τα αλλά bundle δλδ γύρο στα 280€ είναι πολύ καλή επιλογή θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα. 500αρι σίγουρα δε το συζητώ, το super slim είναι πολύ όμορφο και μικρό σε μέγεθος θα κάτσει ωραία όπου και να το βάλεις επίσης το ps plus δίνει πολλά κ ωραία παιχνίδια.
GoDRiC- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Και'γω για Super Slim πάω τον Ιανουάριο του 14 και μάλλον θα πάρω αυτό που βλέπω από τον φίλο τον mpratisn.. Aξίζει να ενεργοποιήσεις το Plus; Δίνεις μια φορά 50 ευρώ και τέλος;
mpratisn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 το plus αξίζει πολύ ιδικά για ps3. έχει αρχίζει και δίνει ΑΑΑ τίτλους όπως το assassins creed 3 αυτό το μήνα. έχει 2 διαφορετικές τιμές, 15€ για 90 μέρες και 50€ για 365 μέρες, όσους μήνες είσαι συνδρομητής θα μπορείς να προσθέσεις στην λίστα σ τα free games του μήνα και να τα παίξεις όποτε θες αρκεί μόνο να είσαι ενεργός συνδρομητής, εάν τελειώσει η συνδρομή σου και δε πληρώσεις άλλο δε θα μπορείς να τα παίξεις όλα τα free που έχεις μαζέψει από το plus όταν όμως ξαναβάλει θα μπορείς να τα παίζεις όπως κ πριν. όσο για το bundle που ανέφερα δε ξέρω κατά πόσο θα ισχύει ακόμα τον ιαν/2014 γτ κυκλοφορεί Ίδη καιρό το the last of us και η τιμή του αρχίζει να πέφτει σιγά σιγά αλλά σίγουρα θα μπορείς να βρεις κ αλλά αντίστοιχα με πιο νέα παιχνίδια τότε και αν σε ψινει το the last of us με 20-30€ θα το βρεις.
Delisao Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 θα το αγορασω μαλλον κατα τα Χριστουγεννα απλα ηθελα να παρω μερικες αποψεις πριν την αγορα του. Ευχαριστω παιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα