GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Καλά αν έπαιρνα τώρα το καλοκαίρι το PS3 φυσικά δε θα το συζητάγαμε, δε θα έκανα καν το thread.. Απλά θα αργήσω να το πάρω το PS3, μπορεί Χριστούγεννα, μπορεί Πάσχα, μπορεί πιο πριν μπορεί και το άλλο καλοκαίρι! Γι'αυτό δεν ήξερα τι να κάνω επειδή όταν θα το αγοράζω, θα έχει ήδη βγει η νέα κονσόλα! Αλλά πάνω κάτω μάζεψα ιδέες ξέρω τι να κάνω.. Θα πάρω το PS3 να ευχαριστηθώ όσο γίνεται, και κάποια στιγμή στο μακροχρόνιο μέλλον, θα πάρω και το 4!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Aν πεσει η τιμη του ps3 ειναι οκ επιλογη σε συγκριση με τα 400 του 4.Αν μεινει ως εχει ομως μου φαινεται ακριβο το 3 για να αφησεις στην ακρη την περιπτωση του 4. Δεν ξερουμε τι θα παιχτει και με BC για παιχνιδια του 3 στο 4 μεσω cloud.Aφου δεν βιαζεσαι για τωρα το καλοκαιρι, καλυτερα να ξανακανεις την ερωτηση σε αυτο το thread, οταν εισαι ετοιμος να διαθεσεις καποια χρηματα.Οι απαντησεις που θα παρεις τοτε θα σε βοηθησουν περισσοτερο απο τις σημερινες. Αλλα καλα κανεις και ρωτας για να εχεις μια ιδεα απο τωρα.
mtzs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Καλά αν έπαιρνα τώρα το καλοκαίρι το PS3 φυσικά δε θα το συζητάγαμε, δε θα έκανα καν το thread.. Απλά θα αργήσω να το πάρω το PS3, μπορεί Χριστούγεννα, μπορεί Πάσχα, μπορεί πιο πριν μπορεί και το άλλο καλοκαίρι! Αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη περιοδος για ΠΣ3. Ειδικα αν δεν εχεις παιξει τους τιτλους του. Οπως και να εχει οσο και να πεσει οταν βγει το ΠΣ4 οταν παρεις ΠΣ3 ενω κυκλοφορει το ΠΣ4 θα πεις καποια στιγμη τι μαλακια εκανα και δεν εδωσα 150-200 ευρω παραπανω. ΕΙναι η ματαιοδοξια του gamer. Δεν θα επρεπε καν να το σκεφτεσαι αν εισαι αποφασισμενος να ασχοληθεις με τα παιχνιδια του. Βρισκεις μεταχειρισμενους τιτλους με 5-10 ευρω το πολυ και τους περισσοτερους 15-20 αν θες να τους αγορασεις σε καινουρια συσκευασια. Επισης υπαρχει και η προοπτικη του Plus που σου επιτρεπει να χτιζεις μια database για 1-1μιση χρονο. Συν του οτι αυτο τον εναμιση χρονο θα μπορεις να εχεις παιξει ολους τους ΑΑΑ τιτλους του (ενταξει οχι ολους αλλα τους περισσοτερους) Απογοητευμενος και χαμενος δε θα βγεις σε καμια περιπτωση. Ακομη και πολλοι απο εμας που εχουμε ΠΣ3 θα καθυστερησουμε τη μεταβαση για κανα χρονο μεχρι να δουμε τι παιζει. Η δικη μου λογικη λεει αγορα του ΠΣ4 οταν θα βγει καποιο συμφερον bundle σε προσφορα.300-350 ευρω και φυσικα να υπαρχει ηδη μια database παιχνιδιων απο πισω του, και οχι καινουριο στα 400.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ο,τι και να κάνουν για το BC μέσω Gaikai θα αργήσει να γίνει και μπορεί να μη γίνει και ποτέ στην Ελλάδα, ειδικά για PS3 games. 1
GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη περιοδος για ΠΣ3. Ειδικα αν δεν εχεις παιξει τους τιτλους του. Οπως και να εχει οσο και να πεσει οταν βγει το ΠΣ4 οταν παρεις ΠΣ3 ενω κυκλοφορει το ΠΣ4 θα πεις καποια στιγμη τι μαλακια εκανα και δεν εδωσα 150-200 ευρω παραπανω. ΕΙναι η ματαιοδοξια του gamer. Δεν θα επρεπε καν να το σκεφτεσαι αν εισαι αποφασισμενος να ασχοληθεις με τα παιχνιδια του. Βρισκεις μεταχειρισμενους τιτλους με 5-10 ευρω το πολυ και τους περισσοτερους 15-20 αν θες να τους αγορασεις σε καινουρια συσκευασια. Επισης υπαρχει και η προοπτικη του Plus που σου επιτρεπει να χτιζεις μια database για 1-1μιση χρονο. Συν του οτι αυτο τον εναμιση χρονο θα μπορεις να εχεις παιξει ολους τους ΑΑΑ τιτλους του (ενταξει οχι ολους αλλα τους περισσοτερους) Απογοητευμενος και χαμενος δε θα βγεις σε καμια περιπτωση. Ακομη και πολλοι απο εμας που εχουμε ΠΣ3 θα καθυστερησουμε τη μεταβαση για κανα χρονο μεχρι να δουμε τι παιζει. Η δικη μου λογικη λεει αγορα του ΠΣ4 οταν θα βγει καποιο συμφερον bundle σε προσφορα.300-350 ευρω και φυσικα να υπαρχει ηδη μια database παιχνιδιων απο πισω του, και οχι καινουριο στα 400. Είναι δύσκολο να πάρω το PS3 τώρα γιατί θα πάρω και τηλεόραση... Άρα μου λες, είτε πάρω το PS3 τώρα είτε του χρόνου, να πάρω το PS4 μόνο και μόνο όταν πέσει η τιμή του στα 250+ ευρώ;
mtzs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 250 τα πρωτα 2 χρονια της κυκλοφοριας του ΠΣ4 με τιποτα το πιθανοτερο οπως ειπα ειναι 350 σε προσφορα με bundle ενα παιχνιδι. Οταν περασει η μεγαλη μπορα στην αρχη θα παιξει 400 με παιχνιδι. Αν καποιος καλος σαμαρειτης βρεθει τοτε μπορει να παει 350. Και 300 που ειπα παραπανω πρεπει να ειναι κανα τρελλο sellout η απο λαθος που αντε να κρατησει κανα 2-3 ωρες.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ειδικά με τη διαφορά τιμής που έχει από το Χ1, δεν υπάρχει λόγος να το ρίξουν, εκτός αν δεν πουλάει (που αυτό είναι τελείως απίθανο).
GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μάλιστα... Ε εντάξει εξάλλου το ίδιο πράγμα είναι να έχω το PS3 όταν το PS4 θα έχει ήδη 2-3 χρόνια κυκλοφορίας.. Και με το PS2 και 3 το ίδιο πράγμα ήτανε... Επειδή θα πάω σχετικά πρόσφατα να πάρω tv, είδα κάποιες, αλλά έχετε στο νου σας καμιά καλή tv 25-28 inches με full HD να είναι στα max 300 ευρώ; Αν ναι, link me!
Konstantinos1974 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα στην κοινότητα! Σκέφτομαι μετά από καιρό να αγοράσω μια κονσόλα, λέω για PS3.. Θέλω τώρα κάποιους γνώστες με επιχειρήματα να μου απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις που θα κάνω και θα με βοηθήσει πολύ, πάντα μ'αρέσει να μοιράζω τον προβληματισμό μου με forumερς.. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... (θα παρακαλούσα να μου απαντούσατε αριθμητικά όπως κάνω κι εγώ) 1) Το είδος της τηλεόρασης παίζει σημαντικό ρόλο; Διότι θα αγοράσω και tv μάλλον (πρώτα θα πάρω την tv) διότι έχω μια βλακεία τώρα... Το PS3 θα έχει καλή ανάλυση, γραφικά κλπ αν και μόνο αν η τηλεόραση είναι καινούργια; Slim; Έχει σημασία το πόσα inch είναι; Ή ΑΡΚΕΙ απλά να είναι μια καινούργια flat τηλεόραση; 2) Mε απασχολεί ένα ζήτημα.. Είναι γεγονός πως περιμένουμε και το PS4 αν και δε ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.. Πολλοί θα μείνουν στο PS3 λόγω οικονομικής κρίσης.. Η νέα κονσόλα θα είναι σίγουρα πολύ ακριβή.. Πείτε μου όμως κατά την γνώμη σας, αξίζει να αγοράσει κάποιος το PS3 αυτόν τον καιρό (ή και λίγο πιο αργά) ενώ υπάρχει πιθανότητα να αγοράσει το PS4 όταν βγει; Επίσης, είναι λογικό όταν βγει το PS4 στην Ελλάδα, θα λιγοστεύουν τα νέα παιχνίδια στο PS3 και θα ακολουθούν για το PS4... Είναι έτσι ο,τι game βγαίνει στο PS4, θα βγαίνει και για το 3; 3) Αφορά ένα deal... Μπορώ να βρω το PS3 (αν το πάρω τελικά) σε καταστήματα με 250-280 ευρώ, 500 GB μνήμη και 1 game. Επίσης, το πουλάει ένας φίλος μου 200 ευρώ με μερικά παιχνίδια, 2 χειριστήρια, και το έχει 3-4 χρόνια σίγουρα.. Λέει δεν έχει πάθει κάτι και το έχω δει και τον πιστεύω... Η μνήμη του είναι 60 GB όμως. Κατά την γνώμη σας τι πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω; Ποιο από τα 2 και γιατί; 4) Άκυρο με τα προηγούμενα, Έχω ένα χειριστήριο doop (μοιάζει με του PS2) για να παίζω στο PC αλλά δεν είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια δυστυχώς, την πάτησα άσχημα.. Γνωρίζετε μήπως ποια χειριστήρια είναι αυτά που είναι συμβατά σχεδόν με όλα τα παιχνίδια; (Εκτός και αν το παιχνίδι δεν υποστηρίζει χειριστήριο).. Νομίζω μοιάζουν με του XBOX αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Απλά ένα link θέλω με ένα χειριστήριο που μπορεί να υποστηρίζει πολλά παιχνίδια.. Πχ σήμερα έπαιξα το Hitman Absolution και στα option είχε για gamepad, αλλά επειδή είχα αυτή την βλακεία, δε το υποστήριζε το παιχνίδι. Αυτά ήταν τα ερωτήματα μου ευελπιστώ σωστές απαντήσεις και το συζητάμε σταδιακά!!! Ευχαριστώ πολύ! Πριν απαντήσω στα αριθμημένα ερωτήματα, έχω να κάνω δύο επισημάνσεις. Πρώτον εκτός και αν έχεις καταλήξει σίγουρα σε PS3, το Xbox 360 έχει ελαφρώς καλύτερη εικόνα στα κοινά μεταξύ τους παιχνίδια. Δεν το προτείνω, απλά στο λέω να το έχεις υπόψη σου αν σε ενδιαφέρει πολύ το θέμα γραφικά γενικώς. Μη φανταστείς καμιά τεράστια διαφορά, αλλά είναι ελαφρώς καλύτερο. Δεύτερον αν πας για PS3, αν αγοράσεις μεταχειρισμένο με 60άρη σκληρό μπορείς να παίζεις και παιχνίδια του PS2, ενώ σε όλα τα άλλα δεν μπορείς. Βέβαια παίρνοντας μεταχειρισμένο έχεις αυξημένες πιθανότητες κάποια στιγμή να σου σκάσει, αλλά έτσι αποκτάς μακράν το καλύτερο μοντέλο. Είναι δίκοπο μαχαίρι, εσύ αποφασίζεις. 1.όσο καλύτερη τηλεόραση, τόσο καλύτερη απόδοση, δεν ξέρω κάτι περισσότερο στο θέμα για να είμαι ειλικρινής. Πάντως παίζει κανονικά και σε παλιές τηλεοράσεις με υποδοχή Scart, ή το τριπλό καλωδιο κόκκινο-κίτρινο-άσπρο. 2. Όχι μόνο αξίζει, επιβάλλεται θα έλεγα εγώ. Το PS3 αν το πάρεις τώρα θα έχεις μια ασύλληπτη γκάμα παιχνιδιών να παίξεις και σε καλές τιμές. Αν βάλεις και τη συμβατότητα με τα PS1 και PS2, που υπάρχουν εκεί ένα σωρό παιχνίδια αριστουργήματα, καθάρισες για μια ζωή εσύ και τα εγγονια σου... Βέβαια όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν τα παιχνίδια PS4 σίγουρα κάποια στιγμή θα κολλήσουμε, και άλλος αργοτερα, άλλος γρηγορότερα θα το πάρει και αυτό. Έτσι πάντα γίνεται. Αλλά εσύ δες το PS3 κάτι σαν επένδυση και αγορά με value for money. Θα το πάρεις να το έχεις γιατί αξίζει πραγματικά. 3. Από τον φίλο σου γιατί είναι 60 GB και παίζει παιχνίδια PS2. Τσέκαρέ το πριν όμως για καλό και για κακό. Να ξέρεις είναι περιζήτητα τα μοντέλα αυτά όπως του φίλου σου. Και όσο παιρνάνε τα χρόνια η τιμή τους ανεβαίνει σταθερά. Στο ebay για παράδειγμα τα έχουν πολύ πιο ακριβά. Φυσικά το πρώτο πράγμα που θα κανεις μετά είναι να πάρεις ένα 500 σκληρό και να τον αλλάξεις, δεν είναι τίποτα. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η συμβατότητα με τα παιχνίδια PS2, τότε καλύτερα πάρε καινούργιο. Τα καινούργια είναι πιο αξιόπιστα, κάνουν λιγότερη φασαρία και έχουν χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Αλλά είναι πετσοκομμένα από χαρακτηριστικά. Π.χ. το 60άρι fat έχει 4 θύρες USB, card reader και συμβατότητα με PS2. Τα καινούργια έχουν με το ζόρι 2 θύρες USB και τίποτα άλλο. 4. Ένα κοινό logitech rumble pad σε καλύπτει για όλα τα παιχνίδια. Αυτό εχω εγώ και αν θυμάμαι καλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
mtzs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μην παρασυρεσαι απο το backwards compatibility των πρωτων fat. Ουτε απο τα card readers και τα 4 usb Τα συγκεκριμενα επαναλαμβανω εχουν μεγαλα failure rates της ταξης > 50% και οσο παει αυξανονται. Ειναι ΒΕΒΑΙΟΝ πως θα τα φτυσουν καποια στιγμη. Ασε να εχουν μεγαλυτερες τιμες στο ebay και στους συλλεκτες. Αν το θες για gaming δεν σου κανει. κοιτα εδω ενδεικτικα ενα μικρο δειγμα. http://www.ps4forums.gr/vb/poll.php?pollid=178&do=showresults Μια περιπτωση μονο υπαρχει να αγορασεις 60αρι. Εαν ειναι ηδη χακαρισμενο (γιατι αλλιως χακαρεται πολυ δυσκολα απο λιγους που ξερουν), του αλλαξεις παστες εσυ ο ιδιος αν κατεχεις το θεμα η καποιον αξιοπιστο που να εμπιστευεσαι, παρακολουθεις τις θερμοκρασιες του, και παιζεις με το fan control προγραμμα που ρυθμιζει τη λειτουργια του ανεμιστηρα (το οποιο μπαινει μονο σε χακαρισμενες κονσολες γι αυτο και λεω αν ειναι χακαρισμενο ηδη) για να μην ανεβαζει θερμοκρασιες. Και ολα αυτα οταν εχεις αλλο PS3 για κυριως gaming. Δεν λεω οτι ολα τα ΠΣ3 ΦΑΤ θα τα φτυσουν αλλα οι πιθανοτητες ειναι μεγαλες ανω του 50%. Ειδικα στα πρωτα 60αρια και 20αρια (αυτα με το b/c Και τις 4 usb) παιζεις με τη φωτια. Αν θες να δωσεις 200 ευρω ετσι και να καρδιοχτυπας καθε φορα που παιζεις βαρυ παιχνιδι που καταναλωνει πορους και ανεβαζει θερμοκρασιες εκει παω πασο. 4 Θυρες usb η card reader: Τι να τις κανεις; Ειναι για να βαλεις πανω σκληρο; Οχι. Αλλο χειριστηριο; αν και δεν εχει καμια σχεση με τα dualshock 3 αντε εβαλες ενα. Εχεις ακομη μια usb κενη να βαλεις και ενα headset η τα buzz controllers.. Το card reader γιατι; Για να διαβασεις κατι που δε μπορει να δει το Usb? περνα τις φωτος σε usb stick και εισαι αρχοντας. Πετσοκομενα χαρακτηριστικα ναι. Επιδραση στη λειτουργικοτητα; ΚΑΜΙΑ εκτος του b/c και του SACD (που ποσως ενδιαφερει τον μεσο καταναλωτη). Επιδραση στην ψυχικη υγεια οταν χαλασει; Εξαρταται ποσο θα σε νοιαζει να κλαις τα ευρουλακια σου και να πεις πιαστηκα κοροιδο. Επισης για το scart καλωδιο. οντως παιζει και σε παλιες τηλεορασεις αλλα με αναλυση 480 η 576. θα πονεσουν ομως τα ματακια σου Ποιοτητα εικονας καμια σχεση με το HDMI.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 ''1.όσο καλύτερη τηλεόραση, τόσο καλύτερη απόδοση, δεν ξέρω κάτι περισσότερο στο θέμα για να είμαι ειλικρινής. Πάντως παίζει κανονικά και σε παλιές τηλεοράσεις με υποδοχή Scart, ή το τριπλό καλωδιο κόκκινο-κίτρινο-άσπρο.'' Καλο θα ειναι αν θες να παιξεις σε ps3 η τηλεοραση σου να εχει τουλαχιστον 720p αναλυση οπως ανεφερε και ο mtzs,με καλυτερο το 10800 HDMI καλωδιο δηλαδη.Οσο για τα ps3 60gb πολλα τα λεφτα για παλιο μοντελο που τα πρωτα ηταν και απο τα πιο ελλατωματικα οπως αναφερθηκε και πιο πριν,και οσο για ps2 compatibility ηδη γιαυτο το λογω(και λογω κερδους βεβαια)υπαρχουν αρκετες HD Collection στο Ps3 και θα συνεχιζουν να βγαζουν απο παλια παιχνιδια οπως God Of War Saga,Jak & Daxter,MGS,RE κλπ.Αρα και απο μενα δεν προτεινω used 60ρι,1000 φορες καλυτερα http://www.skroutz.gr/s/3024765/Microsoft-Xbox-360-250GB-Batman-Arkham-City-Darksiders-II.html σε σχεση με το 60ρι.Αλλιως οντως προτεινω με τα 1000 Ps3 για την ατελειωτη ποικιλια παιχνιδιων.Μια βολτα απο το seven θα σε αφησει με το στομα ανοιχτο απο την βιβλιοθηκη των games για ps3 σε σχεση με xbox.
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Όχι δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του PS2. Η τηλεόραση μάγκες θα είναι κάπου στα 25-28 inches, full HD, κάπου στα 280 ευρώ το πολύ, έχετε κάτι ενδιαφέρον να δω; Επίσης, εγώ απλά θέλω ένα PS3 500 GB, που να μη κάνει θόρυβο όταν σηκώνει τα βαριά games, Όλα τα άλλα δε με ενδιαφέρουν, πόσες θύρες έχει και τέτοια.. HDMI καλώδιο έχει ήδη μέσα το PS3 σωστά; Απλά δε ξέρω αν χρειάζεται να το βάλω και πού ακριβώς... Επίσης, δε ξέρω, να πάρω Slim ή Super Slim; :/ Όσον αφορά το gamepad, λες αυτό; -> http://www.skroutz.gr/s/282580/Logitech-Wireless-Gamepad-F710.html?from=drop Γιατί εγώ είχα ακούσει πως σχεδόν με όλα τα παιχνίδια, συμβατό είναι αυτό -> http://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html?from=recommendation
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το χειριστήριο της Microsoft θα έλεγα εγώ, αλλά το ενσύρματο, όχι το ασύρματο. HDMI δεν έχει στο κουτί το PS3, θα πρέπει να το αγοράσεις εσύ ξεχωριστά. Και το βάζεις...στη θύρα HDMI Και χρειάζεται. Αφού δε σε νοιάζουν τα PS2 games (μερικά εκ των οποίων υπάρχουν και προς αγορά στο PS Store για το PS3, οπότε αν ποτέ θελήσεις να παίξεις κάποιο από αυτά υπάρχει η επιλογή), εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα Super Slim με 500άρη σκληρό και να τελειώνεις. Το όποιο "μείον" του σε σχέση με το Slim είναι αισθητικό μόνο.
mtzs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Όσον αφορά το gamepad, λες αυτό; -> http://www.skroutz.gr/s/282580/Logitech-Wireless-Gamepad-F710.html?from=drop Γιατί εγώ είχα ακούσει πως σχεδόν με όλα τα παιχνίδια, συμβατό είναι αυτό -> http://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html?from=recommendation οσον αφορα το gamepad. Αν θες gamepad για πισι παιρνεις αυτο του ΧΒΟΧ360 controller το οποιο ειναι απολυτα συμβατο με πισι και το πλεον value for money. καλυτερο δε θα βρεις. Αν μιλας για gamepad σε PS3 δεν υπαρχει λογος να πηγαινεις σε απομιμησεις των 20 ευρω τα οποια δεν εχουν την αποκριση του DS3 η Logitech των 30-40 ευρω. Με 40 ευρω ισως και πιο φτηνα βρισκεις κατα καιρους σε προσφορες το DualShock3, το οποιο σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με οτι αλλο κυκλοφορει στην αγορα πλην του 360. Για οποιον θελει ΠΣ3 με την προοπτικη PSPlus η αγορα του SS 500GB ειναι μονοδρομος. Δεν υπαρχει αλλη προταση. Εκτος κι αν βρεις παρατημενο-ξεχασμενο σε καποιο συνοικιακο μαγαζι κανα παλιο 320αρι πιο φτηνα (που χλωμο το βρισκω) οποτε ειναι μια καλη αξιοπιστη εναλλακτικη.
GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το χειριστήριο της Microsoft θα έλεγα εγώ, αλλά το ενσύρματο, όχι το ασύρματο. HDMI δεν έχει στο κουτί το PS3, θα πρέπει να το αγοράσεις εσύ ξεχωριστά. Και το βάζεις...στη θύρα HDMI Και χρειάζεται. Αφού δε σε νοιάζουν τα PS2 games (μερικά εκ των οποίων υπάρχουν και προς αγορά στο PS Store για το PS3, οπότε αν ποτέ θελήσεις να παίξεις κάποιο από αυτά υπάρχει η επιλογή), εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα Super Slim με 500άρη σκληρό και να τελειώνεις. Το όποιο "μείον" του σε σχέση με το Slim είναι αισθητικό μόνο. Είχα διαβάσει ότι μέσα στο PS3 σου δίνει και ένα καλώδιο HDMI.... :S Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι η μόνη διαφορά του Slim με του Super Slim είναι η εμφάνιση; Μπορεί να ακούγεται αλαζονικό ή δε ξέρω τι, αλλά θέλω το καλύτερο, θα δώσω αρκετά φράγκα μαζί με την τηλεόραση, και δε θέλω να απογοητευθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα