Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάνουν έκπτωση 20-30 ευρώ το Πάσχα ή το δίνουμε μαζί με λαμπάδα .. δέ ξέρω. Αλλά αν το θές και το χρησιμοποιείς και θές καινούργιο πάρτο. Με το παιχνίδι θα κάνεις απόσβεση δτο μέλλον! Αλλοιώς πάρε 1 μεταχειρισμένο και θα κάνεις απόσβεση απο τη 1η μέρα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

soso75 ποσα $ το ειχες βρει εσυ στο media markt?Και απο ποια πολη??

Το είχα πάρει πέρισυ το Μάρτιο απο το media market ήταν bundle μαζί με το Uncharted 2 απο Θεσσαλονίκη. Είχα πάει σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά μη τα ονομάζω και είχε την καλύτερη προσφορά πήρα το ps3 slim με 250GB σκληρό στα 310 με 320 ευρώ. Όταν οι άλλοι την είχαν 340 με 350 ευρώ σκέτη. Γι´ αύτο σου λέω να το κοιτάξεις κι απο εκεί γιατί πέρασε κι ένας χρόνος απο τότε. Θυμάμαι μόλις είδα την διαφορά τιμής εκεί ούτε που το σκέφτικα το πήρα το κουτί και πήγα στο ταμείο αμέσως! biggrin.gif

Δημοσ.

Το είχα πάρει πέρισυ το Μάρτιο απο το media market ήταν bundle μαζί με το Uncharted 2 απο Θεσσαλονίκη. Είχα πάει σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά μη τα ονομάζω και είχε την καλύτερη προσφορά πήρα το ps3 slim με 250GB σκληρό στα 310με 320 ευρώ. Όταν οι άλλοι την είχαν 340 με 350 ευρώ σκέτη. Γι´ αύτο σου λέω να το κοιτάξεις κι απο εκεί γιατί πέρασε κι ένας χρόνος απο τότε. Θυμάμαι μόλις είδα την διαφορά τιμής εκεί ούτε που το σκέφτικα το πήρα το κουτί και πήγα στο ταμείο αμέσως! biggrin.gif

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Φυσικα το media markt ειναι must.Αλλα αν θυμαμαι καλα κατι ειχε παρει το ματι μου για ενα πσ3 250 γιγα 240 ευρα(δεν θυμαμαι που ομως..........)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και σκεφτομαι αυτη τη βδομαδα να παω ps3 θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα (noob here).

Η τιμη αυτου εδω ειναι μαζι με φπα και με ολα αυτα τα σχετικα? Ή θα πληρωσω παραπανω?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100357

Επισης για να εχω εγγυηση θα πρεπει να πληρωσω? Και ποσα χρονια ειναι?

Δημοσ.

Αρα πληρωνω μονο 235, ε?

Οκ, και η εγγυηση ειναι απο την Sony Hellas σωστα?

Ναι. Γνώμη μου αν δεν βιάζεσαι καλύτερα να περιμένεις γιατί παίζει να βγάλει το ΜΜ καμία καλή προσφορά τον Φεβρουάριο. :rolleyes:

Δημοσ.

δεν ξερω για τι διαφορα που ρωτας τι ακριβως ειναι αλλα να σου πω πως εγω φετος (λιγο πριν) τα χριστουγεννα το πηρα απο πλαισιο ps3 320GB + GT5 + GOW3 + DS3 259Ε φυσικα και τωρα δεν προκειται να βρεις τετοια προσφορα αλλα ψαξτο λιγο καλυτερα και σιγουρα θα βρεις μια καλυτερη τιμη ;)

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει το απλο ps3 slim με το slim k-chassis?

Μικροτερη καταναλωση - μικροτερο κοστος λογω μικροτερου ανεμιστηρα και μικροτερης ψυκτρας. Εξ ου και η "μειωση" τιμης που ειχε ανακοινωθει τον Αυγ 2011

Τα συμπερασματα δικα σας

The latest PS3 revision, the K Chassis PS3 "slim" (model CECH-3000),

The good news: Marginally lower power consumption. Lower manufacturing costs = new lower selling price.

The bad news: Cost cutting has resulted in it featuring a smaller heat sink and a smaller cooling fan.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα info.

δεν ξερω για τι διαφορα που ρωτας τι ακριβως ειναι αλλα να σου πω πως εγω φετος (λιγο πριν) τα χριστουγεννα το πηρα απο πλαισιο ps3 320GB + GT5 + GOW3 + DS3 259Ε φυσικα και τωρα δεν προκειται να βρεις τετοια προσφορα αλλα ψαξτο λιγο καλυτερα και σιγουρα θα βρεις μια καλυτερη τιμη ;)

Ναι και 'γω ηθελα να παρω τα χριστουγενα αλλα δεν ειχα λεφτα τοτε. Πηρε ομως ο ξαδελφος μου, αμα θυμαμαι καλα με 250euro πηρε 320gb+χειριστηριο.

Αυριο μαλλον θα παω να το παρω αυτο που ποσταρα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην κοινότητα!

Σκέφτομαι μετά από καιρό να αγοράσω μια κονσόλα, λέω για PS3.. Θέλω τώρα κάποιους γνώστες με επιχειρήματα να μου απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις που θα κάνω και θα με βοηθήσει πολύ, πάντα μ'αρέσει να μοιράζω τον προβληματισμό μου με forumερς.. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... (θα παρακαλούσα να μου απαντούσατε αριθμητικά όπως κάνω κι εγώ)

1) Το είδος της τηλεόρασης παίζει σημαντικό ρόλο; Διότι θα αγοράσω και tv μάλλον (πρώτα θα πάρω την tv) διότι έχω μια βλακεία τώρα... Το PS3 θα έχει καλή ανάλυση, γραφικά κλπ αν και μόνο αν η τηλεόραση είναι καινούργια; Slim; Έχει σημασία το πόσα inch είναι; Ή ΑΡΚΕΙ απλά να είναι μια καινούργια flat τηλεόραση;

2) Mε απασχολεί ένα ζήτημα.. Είναι γεγονός πως περιμένουμε και το PS4 αν και δε ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.. Πολλοί θα μείνουν στο PS3 λόγω οικονομικής κρίσης.. Η νέα κονσόλα θα είναι σίγουρα πολύ ακριβή.. Πείτε μου όμως κατά την γνώμη σας, αξίζει να αγοράσει κάποιος το PS3 αυτόν τον καιρό (ή και λίγο πιο αργά) ενώ υπάρχει πιθανότητα να αγοράσει το PS4 όταν βγει; Επίσης, είναι λογικό όταν βγει το PS4 στην Ελλάδα, θα λιγοστεύουν τα νέα παιχνίδια στο PS3 και θα ακολουθούν για το PS4... Είναι έτσι ο,τι game βγαίνει στο PS4, θα βγαίνει και για το 3;

3) Αφορά ένα deal... Μπορώ να βρω το PS3 (αν το πάρω τελικά) σε καταστήματα με 250-280 ευρώ, 500 GB μνήμη και 1 game. Επίσης, το πουλάει ένας φίλος μου 200 ευρώ με μερικά παιχνίδια, 2 χειριστήρια, και το έχει 3-4 χρόνια σίγουρα.. Λέει δεν έχει πάθει κάτι και το έχω δει και τον πιστεύω... Η μνήμη του είναι 60 GB όμως. Κατά την γνώμη σας τι πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω; Ποιο από τα 2 και γιατί;

4) Άκυρο με τα προηγούμενα, Έχω ένα χειριστήριο doop (μοιάζει με του PS2) για να παίζω στο PC αλλά δεν είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια δυστυχώς, την πάτησα άσχημα.. Γνωρίζετε μήπως ποια χειριστήρια είναι αυτά που είναι συμβατά σχεδόν με όλα τα παιχνίδια; (Εκτός και αν το παιχνίδι δεν υποστηρίζει χειριστήριο).. Νομίζω μοιάζουν με του XBOX αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Απλά ένα link θέλω με ένα χειριστήριο που μπορεί να υποστηρίζει πολλά παιχνίδια.. Πχ σήμερα έπαιξα το Hitman Absolution και στα option είχε για gamepad, αλλά επειδή είχα αυτή την βλακεία, δε το υποστήριζε το παιχνίδι.

Αυτά ήταν τα ερωτήματα μου ευελπιστώ σωστές απαντήσεις και το συζητάμε σταδιακά!!! 

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από GoDRiC-
Δημοσ.

μου μαμησε το ποστ ο browser και δε ξερω γιατι μετα το edit.

επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω μακρια απο PS3 FAT ειδικα τα 60 GB. 200 ευρω ειναι πανακριβα, εγω δε θα εδινα ουτε 100. Εχουν μεγαλα failure rates + YLOD και δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει.

Αν διαθετεις 250 για SuperSlim 500Gb χτυπα το αβλεπι. Απο μεταχειρισμενα αγοραζεις μονο σλιμ η σουπερσλιμ τα οποια κυμαινονται απο 150-200 ευρω αναλογα με τα παρελκομενα. Στις αγγελιες εδω βρισκεις πολλα

Επισης με τιποτα μη παρεις SuperSlim 12Gb. θα ψαχνεις για δισκο σε 1 μηνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...