Προς το περιεχόμενο

Saturn - Νέο φυλλάδιο

Johnpaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παρα το φορητο samsung με τα 399€.

ειναι πολυ καλο μιας και μιας και το παραπανω μεγεθος απο το 15,4 ειναι πολυ συμαντικο.

εχει επισης και αριθμιτικο πληκρολογιο.

σαν ποιοτητα κατασκευει δεν ειναι τοπ αλλα εχει υψηλα standard.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορείς να δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το samsung?θέλω να το πάρω για τον αδερφό μου...και το θέλει για τα βασικά...Internet, ταινίες, και για εργασίες της σχολής...

Δημοσ.

το μηχανημα ειναι παρα πολυ καλο. δεν εχει κανενα προβλημα με τις οποιες λειτουργειες του εχω δει μεχρι τωρα.

εχω παιξει ταινιες, ιντερνετ office κλπ χωρις κανενα απολυτος προβλημα. αυτο ελειπε βεβαια 4πυρινο μηχανημα και να κολουσε σε αυτα. αυτο που μου εκανε τρομερα θετικη εντυπωση ειναι οτι ειναι απιστευτα αθορυβο μηχανημα. ακομη και στην ταινια που ειδα δεν ακουγοταν τιποτε.

αυτα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την αγορα. και βεβαια ειναι super η οθονη του. ειχα δουλεψει εως τωρα σε 15,4 και αυτες οι παραπανω ιντσες ειναι προς το πολυ καλητερο. για αυτους που το πηρα θα μηνουν απολυτα ευχαριστημενοι.

οτι αλλο θες μου λες....

το μηχανημα ειναι παρα πολυ καλο. δεν εχει κανενα προβλημα με τις οποιες λειτουργειες του εχω δει μεχρι τωρα.

εχω παιξει ταινιες, ιντερνετ office κλπ χωρις κανενα απολυτος προβλημα. αυτο ελειπε βεβαια 4πυρινο μηχανημα και να κολουσε σε αυτα. αυτο που μου εκανε τρομερα θετικη εντυπωση ειναι οτι ειναι απιστευτα αθορυβο μηχανημα. ακομη και στην ταινια που ειδα δεν ακουγοταν τιποτε.

αυτα, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την αγορα. και βεβαια ειναι super η οθονη του. ειχα δουλεψει εως τωρα σε 15,4 και αυτες οι παραπανω ιντσες ειναι προς το πολυ καλητερο. για αυτους που το πηρα θα μηνουν απολυτα ευχαριστημενοι.

οτι αλλο θες μου λες....

Δημοσ.

Κανενα απο τα δυο δεν ειναι τετραπυρηνο. Προσωπικα δεν ξερω καποιο i5 τετραπυρηνο σε laptop. Οσων αφορα το samsung ετσι οπως γραφει Intel pentium νομιζεις οτι ειναι μονοπυρηνο... Υποψιαζομαι οτι ειναι ο core duo P6100

Δημοσ.

λοιπον παρα το φορητο samsung με τα 399€.

ειναι πολυ καλο μιας και μιας και το παραπανω μεγεθος απο το 15,4 ειναι πολυ συμαντικο.

εχει επισης και αριθμιτικο πληκρολογιο.

σαν ποιοτητα κατασκευει δεν ειναι τοπ αλλα εχει υψηλα standard.

Καλορίζικο φιλε μου ,αλλά βιάστηκες ,αν εριχνες μιά ματιά στο νέτ,θα εβρισκες με τα ιδια χρήματα το παρακάτω,με 500 άρι σκληρό και 4 γίγα μνήμη.

http://www.e-experts.gr/samsung-rv511-a01gr-p-869.html

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=5A3AA85E93121C4B9B1792555E81A9E0&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

Δημοσ.

Το πήρε και μια φίλη μου το Samsung και το έχω εγώ τώρα και το σετάρο. Μια χαρά είναι. Έχει μέσα στην συσκευασία και το dvd των windows. Είναι από το νετμπουκ που έχω το δεκάρι της Lenovo παρασάγας πιο γρήγορο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...