Προς το περιεχόμενο

Saturn - Νέο φυλλάδιο

Johnpaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντος καλοβλεπω παρα μα παρα πολυ το φορητο της samsung.

399€ ειναι πολυ καλη τιμη πιστευω για αυτο και για λειτουργιες ιντερνετ κυρίως....

εαν προλαβω σημερα θα πεταχτω να το δω και απο κοντα για την ποιοτητα κατασκευει κλπ...

Δημοσ.

Τα HP αξιπιστα? MAKE ME LOUGH. ειμαι "ευτυχης" κατοχος της παλαι ποτε κραταιας ναυαρχιδας HDX16. Μια καμενη ΜΟΒΟ και 2 καμενα ανεμιστηρακια. Θερμοκρασιες στο full!!! Ασε μη βρασω. Επισης αλλος φιλος με HP τα ιδια

Τα toshiba μια απο τα ιδια πλεον. Μιας γνωστης εσβηνε επειδη ανεβαζε επισης θερμοκρασιες. Μετα απο κανα μηνα εσβησε εντελως. Ευτυχως εχει καλο service.

LENOVO= Εγγυηση = ΙΒΜ. Αυτο τα λεει ολα!!

Τα Packard Bell εχουν καλο ονομα παντως αν και εχω διαβασει διαφορα περι power supply fault

Νομιζω οτι τα εχει η ACER αν αυτο λεει κατι. Αν ειναι οντως ετσι αυτο ειναι μεγαλο μειον

Ειχα παρει ενα ACER προ ετων στην αδερφη μου και στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ελιωσε το κατω μερος!!!! Ανοιξε τρυπα, αν ειναι δυνατον!!!!

Σε καμια περιπτωση πλεον τα toshiba να εχουν προβλημα με θερμοκρασιες και γενικοτερα..και θα ελεγα πως μαζι με την dell εχουν και τα καλυτερα service,μακραν.

Τωρα τα για hp και ειδικα για acer πολλα ακουγονται..

Δημοσ.

οντως dell και toshiba ειναι τα καλυτερα

χειροτερα ειναι ολα τα φτιαχτα απο μαγαζια και τα acer

hp,fujitsu,κλπ ειναι καπου στη μεση ισως και πιω πανω.

ολες οι εταιριες εχουν βγαλει προβληματικες σειρες παντως

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση πλεον τα toshiba να εχουν προβλημα με θερμοκρασιες και γενικοτερα..και θα ελεγα πως μαζι με την dell εχουν και τα καλυτερα service,μακραν.

Τωρα τα για hp και ειδικα για acer πολλα ακουγονται..

οντως dell και toshiba ειναι τα καλυτερα

χειροτερα ειναι ολα τα φτιαχτα απο μαγαζια και τα acer

hp,fujitsu,κλπ ειναι καπου στη μεση ισως και πιω πανω.

ολες οι εταιριες εχουν βγαλει προβληματικες σειρες παντως

Τα lenovo από υποστήριξη πως πάνε;

Τελικά χτύπησα για λογαριασμό 2 άλλων, 2 packard bell αφού πρώτα προειδοποίησα για την υποστήριξη της acer.

Δημοσ.

το λαπτοπ που ειδες οτι εχει blue ray ?

το γράφει στο φυλαδιο!!αν είδες καθόλου τα χαρακτηριστικα ειναι blue ray dvd compo αν δε γράφει ότι να ναι τότε ένας λόγος ακόμα μια που έχει και blue ray!

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, αλλά "Λαπτοπ με Εγγύηση Μόνο 1 χρόνο ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ!"

Να πάνε να γ.. , να εναρμονιστούν με το νόμο που λέει 2 χρόνια και μετά το συζητάμε.

Δημοσ.

Να πάνε να γ.. , να εναρμονιστούν με το νόμο που λέει 2 χρόνια και μετά το συζητάμε.

Μαζι σου....

Εχει χαλασει φιλου μου λιγο μετα τον χρονο laptop και το πεταξε στην ακρη.Ακομα ομως καποιοι τα αγοραζουν...τι να πω....

Δημοσ.

Μαζι σου....

Εχει χαλασει φιλου μου λιγο μετα τον χρονο laptop και το πεταξε στην ακρη.Ακομα ομως καποιοι τα αγοραζουν...τι να πω....

Αν χαλάσει τους τρέχετε δια της νομικής οδού. Υπάρχει νόμος που τους υποχρεώνει να δίνουν 2 κι αν δεν θέλουν τότε να μην πουλάνε.

Δημοσ.

το γράφει στο φυλαδιο!!αν είδες καθόλου τα χαρακτηριστικα ειναι blue ray dvd compo αν δε γράφει ότι να ναι τότε ένας λόγος ακόμα μια που έχει και blue ray!

παρεξηγηση, εγω ελαγα για το φορητο με τα 399€... :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν υπαρχει τετοιος νομος στην Ελλαδα τουλαχιστον, μην παραπληροφορειτε τους υποψηφιους αγοραστες

Συμφωνω ομως οτι ενας χρονος εγγυηση δεν ειναι τιποτα

Δημοσ.

νομιζω οτι δεν εχεις δικιο. θυμαμε το ειχα διαβασει αυτο καποια στιγμη παλαιοτερα και ισχυει για ολες τις ηλεκτρονικες σησκευες απο πωλουνται στη χωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...