Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Χαιρετώ όλο το κόσμο. Να ρωτήσω, σκέφτομαι να πάρω to LG Media Player MS400H (χωρίς σκληρό δίσκο) ή το MS450H (με σκληρό δίσκο 250GB). Απ' ότι έχω διαβάσει είναι τρομερά εργαλεία με παρα πολλές δυνατότητες. Σε κάποιο forum ελληνικό, διάβασα ότι έχουν μερικά μειονεκτήματα, το πιο σοβαρό (για μένα) είναι ότι δε μπορείς να αλλάξεις τη θέση που θα βάλει τα ψηφιακά κανάλια (δηλ. αν βάλει το MAKEDONIA στο 1, δεν μπορείς να το βάλεις αλλού), και έτσι αν στην τηλεόραση σου τα έχεις διαφορετικά, θα πρέπει η να αλλάξεις της τηλεόρασης (για να ταιριάζουν) ή να θυμάσαι δύο διαφορετικά σετ. Και αν έχεις συνηθίσεις χρόνια να τα έχεις σε μια κάποια σειρά, τότε είναι λίγο σπαστικό. Με λίγα λόγια τα εργαλεία αυτά έχουν μόνο auto-scan, το οποίο δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις edit και move τα κανάλια; BTW (By the way), τα σημαντικότερα κανάλια τα έχω με αυτή τη σειρά (εδώ και καμμιά 20αριά χρόνια): 1 - ΕΤ1 2 - ΝΕΤ 3 - ΕΤ3 4 - MEGA 5 - ANT1 6 - ALPHA 7 - SKAI 8 - ALTER 9 - STAR 10- BOULH 11- MAKEDONIA 12- CINE+ 13- PRISMA 14- SPORT Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 δεν ξερω αν εχεις δει το αντοιστιχο θεμα στο avclub.gr . Παντως αυτο που λες με την αριθμιση των καναλιων ειναι το LCN (logical channel number). κατεβασε το manual και δες αν λεει τιποτα για αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 To manual λέει ότι έχεις τη δυνατότητα να αφαιρέσεις οποιοδήποτε κανάλι, αλλά δε λέει αν έχεις την δυνατότητα να το μετακινήσεις. "Επεξεργασία Καταλόγου Προγράμματος Έχετε την δυνατότητα αφαίρεσης των οιονδήποτε ψηφιακών προγραμμάτων τηλεόρασης ή ραδιοφώνου που έχουν αποθηκευτεί στην παρούσα συσκευή εγγραφής χρησιμοποιώντας το μενού επεξεργασίας προγράμματος [Διόρθωση Προγράμ.]." Μόνο κάποιος που το έχει θα μπορούσε να μου πεί. THANKS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 http://ms450.foroactivo.net/t36-ordenacion-canales-original είναι ισπανικά αλλά με μετάφραση θα βγάλετε άκρη πως μπορείτε να αλλάξετε την σειρά των καναλίων. Σε εμένα δούλεψε με στο MS400H Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.