Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

ότι λέει ο τίτλος,πρωί πρωί έλαβα ένα email που μου αναφέρουν αυτό λόγω πιθανής μη έγκυρης δραστηριότητας.

θα μου πείτε τι ψάχνω τώρα,ε το ψάχνω γιατί όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να βρώ τι έκανα στραβά η ποιό λάθος έγινε μέσα στις 20 μόνο μέρες που ήταν ενεργός ο λογαριασμός,

αν είχα κάνει κάτι αντίθετο προς τις οδηγίες εντάξει ούτε καν θα το ανέφερα εδώ αλλά ούτε κλικς έκανα ποτέ προς τις διαφημήσεις ούτε κάτι άλλο από όσα αναφέρονται στις οδηγίες.

δεν μπορώ δηλαδή να εντοπίσω τι έφταιξε.

τώρα έκανα ένσταση βέβαια αλλά από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ περίπτωση να αποκατασταθεί ο λογαριασμός.

εσείς τι λέτε; και τι εναλλακτικές έχω τώρα;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

το ιδιο επαθα και γω φιλε μου... και φυσικα δεν λενε τι εφταιξε!

Ψαχνουμε για εναλλακτικες τωρα... παιζει τιποτα?

Δημοσ.

Μα τι πράγμα είναι αυτό με τις διακοπές λογαριασμού?Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αιτία.Σε μένα είχαν στείλει ευτυχώς προειδοποίηση για να αφαιρέσω το περιεχόμενο που δεν αρμόζει στην πολιτική του AdSense,πράγμα που έκανα.Τώρα είμαι λίγο πριν πάρω την επιταγή κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Δεν είδες απροσδόκητα πολλά κλικς κάποια στιγμή ε? Πάντως κανένα άλλο affiliate (no sexual)πρόγραμμα σε κέρδη δεν είναι τόσο προσοδοφόρο όσο το Adsense.

Δημοσ.

δεν παιζει να ειναι το περιεχομενο, δεν εχει σχεση ουτε με σεξουαλικο ή αλλο περιεργο περιεχομενο.

εχω παρει και μια πληρωμη 70 ευρω (για διαστημα 8 μηνων, σιγα τα λεφτα)

το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως ενω ημουν συνδεδεμενος με gmail πατησα καμια διαφημιση,

αλλα αυτο θα εγινε μια αντε 2 φορες, δεν εγινε επιτηδες... πλεον δεν ξεφευγει τιποτα απο το google

αφου ολα δικα του ειναι.. :-)

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν τα κλικς στο gmail? Δεν πήρες εσύ λεφτά απ αυτά.Πάτησες απλά σε μια διαφήμιση άσχετα αν σ'ενδιέφερε ή οχι.

Δημοσ.

παιδια πάνε πάνω από 7 μήνες που διακόπηκε ο λογαριασμός και για την ιστορία να αναφέρω ότι μου απέρριψαν την πρώτη ένσταση μέσα σε λίγες μέρες, μετά από 3 μήνες έκανα και άλλη ένσταση αλλά δεν έχω πάρει ούτε θα πάρω μάλλον απάντηση.

ακόμη και μετά από τόσους μήνες ακόμη δεν μπορώ να βρω τι έφταιξε, ψάχνοντας μόνο από περιέργεια πλέον, έχω βρει εκατοντάδες παρόμοιες περιπτώσεις, φαίνεται πως οι εκδότες έχουν γίνει πλέον περισσότεροι από τους διαφημιζόμενους και πολύ απλά το γουγλεεε κόβει ακόμη και χωρις λόγο και χωρίς καμια εξήγηση όσους μπορεί.

πάντως κόβουν το λογαριασμό αλλά όχι τη σελίδα, στη σελίδα που είχα το adsense υπάρχουν διαφημήσεις από άλλον λογαριασμό μέ iframe και δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτοί να κόβουν εκδότες θέλουν για να προστατέψουν δήθεν τους διαφημιζόμενους αλλά από την άλλη δεν έχω διαβάσει η δει πουθενά να έχουν επιστραφεί ποτέ χρήματα σε διαφημιζόμενους, αν έχετε σεις κάτι σχετικό υπ΄΄οψιν σας πολύ θα ήθελα να το μάθω.

το θέμα για μένα είναι ξεκάθαρο, τα έσοδα έτσι κι αλλιώς είναι αστεία, δεν μιλάμε γι αυτά αλλά αυτό που χτυπάει άσχημα είναι η ρετσινιά αν μπορώ να το πω έτσι του ότι είσαι "κομμένος" από το G, έτσι το βλέπουν οι περισσότεροι αλλά όχι εγώ πλέον, δεν έχασα απολύτως τίποτα στην πραγματικότητα, υπάρχουν άλλοι τρόποι να βγάλεις εκατονταπλάσια έσοδα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το web, ΔΕΝ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΊΧΟΥΛΑ.

απλώς θα μου άρεσε κάποτε αν αποκατασταθεί ο λογαριασμός, η αν κάνω κάποιον άλλον να μη τους δώσω ποτέ την ευκαιρία να τον απενεργοποιήσουν, αφου θα έχω το λογαριασμό αλλά δεν θα βάλω ποτε σε καμμία σελίδα adsence,δεν θα τον χρησιμοποιήσω ποτέ έτσι δεν θα μπορούν να τον κόψουν...

έχω δοκιμάσει πολλά affiliates προγράματα και από την Ελλάδα αλλά τα έσοδα είναι αστεία,δεν τα χρησιμοποιώ πλέον πουθενά από μήνες τώρα, όσα θα βγάλω από κάποιον που θα του φτιάξω μια σελίδα θα βγάλω από τα affiliates σε χρόνια...δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω δοκιμάσει πολλά affiliates προγράματα και από την Ελλάδα αλλά τα έσοδα είναι αστεία,δεν τα χρησιμοποιώ πλέον πουθενά από μήνες τώρα, όσα θα βγάλω από κάποιον που θα του φτιάξω μια σελίδα θα βγάλω από τα affiliates σε χρόνια...δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε.

Εν μέρει έχεις δίκιο.Για να βγάλεις λεφτά απο AdSense πρέπει να έχεις 4-5 σελίδες με τουλάχιστον 3.000 κόσμο η κάθε μια και παραπάνω.Πάντως έχω δει επιταγές χρηστών με εισόδημα 500 ευρώ το μήνα,1000,2000,5000 ακόμα και 10.000 !!! Δε φταίει το AdSense που δε βγάζεις κι εσύ,κι εγώ χρήματα απο κει.

Όταν σου δίνει πολλές φορές στο κλικ ακόμα και 90 λεπτά,σημαίνει ότι πληρώνει καλά.Πόσα να πάρουμε για ένα κλικ δηλαδή? 5 ευρώ? Ε δε γίνεται?Αρα το πρόβλημα είναι η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων μας.

Επεξ/σία από antonisid
Δημοσ.

Έχετε δει τις πολιτικές του Adsense;

https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=el&answer=48182&ctx=cb&src=cb&cbid=6xs17xypscyt&cbrank=0

Όσοι δεν το έχετε κάνει, λέει τα πάντα για το τι πρέπει να προσέχουν όσοι βάζουν διαφημίσεις Adsense στο site τους (και άρα να τσεκάρετε τι μπορεί να μην πήγε καλά και σας έκανε ban το Google - και να μην το επαναλάβετε προφανώς...).

Δημοσ.

Εν μέρει έχεις δίκιο.Για να βγάλεις λεφτά απο AdSense πρέπει να 4-5 σελίδες με τουλάχιστον 3.000 κόσμο η κάθε μια και παραπάνω.Πάντως έχω δει επιταγές χρηστών με εισόδημα 500 ευρώ το μήνα,1000,2000,5000 ακόμα και 10.000 !!! Δε φταίει το AdSense που δε βγάζεις κι εσύ,κι εγώ χρήματα απο κει.

Όταν σου δίνει πολλές φορές στο κλικ ακόμα και 90 λεπτά,σημαίνει ότι πληρώνει καλά.Πόσα να πάρουμε για ένα κλικ δηλαδή? 5 ευρώ? Ε δε γίνεται?Αρα το πρόβλημα είναι η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων μας.

συμφωνώ απόλυτα αλλά που να τις βρούμε τις 3000 επισκέψεις, όταν τις φτάσουμε κάποτε θα βρεθεί τρόπος για έσοδα από διαφημήσεις.

όσον αφορά τις πολιτικές του adsense είναι τόσο αυστηρές που είναι σα να έχεις συνέχεια το κεφάλι σου κάτω από μια λαιμητόμο, κάποια στραβή θα γίνει σίγουρα και όχι απαραίτητα από εσένα τον ίδιο, παράδειγμα:

ούτε επιτρέπεται οι διαφημίσεις Google να τοποθετούνται μέσα σε IFRAME.

και αν κάποια σελίδα αντι να βάλει link προς τον ιστότοπο μου τον βάλει μέσα σε iframe? πως μπορώ εγώ να το εμποδίσω;

και είχε συμβεί αυτό...όπως και το αντίθετο, δηλαδή έχω ακόμη τώρα iframe στη σελίδα μου κάποιας άλλης ιστοσελίδας που προβάλει διαφημήσεις adsense, αλλά επί μήνες τώρα αυτός ο εκδότης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα...πως το εξηγείτε αυτό;

εδώ επίσης παρακολουθούν και απαγορεύουν και τις τεχνικές εμφανίσεις μιας σελίδας μέσω software και όχι μόνο τα κλικς, είχα τρέξει για 2 μέρες ένα script το οποίο άνοιγε όλες τις σελίδες του ιστοτόπου για 20 δευτερόλεπτα την κάθε μία ,μετα άνοιγε την επόμενη κλπ κλπ, δεν πατούσε όμως τις διαφημήσεις!!

αυτό το είχα κάνει για να ξεγελάσω την κατάταξη του alexa, σας πληροφορώ ότι το alexa δεν ξεγελάστηκε, ίσως όμως αυτό μου δημιούργησε το πρόβλήμα αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.

απλό, έχουν τόσο σφιχτούς όρους για να μπορούν να κόβουν όποιον θέλουν οποιαδήποτε στιγμή.

Δημοσ.

Εμένα μου χαν ρίξει "κιτρινη καρτα" με την αιτιολογία "sexual content" (ανάθεμα αν ήταν σεξουαλικό το περιεχόμενο επειδή δείχνεις πχ ένα screenshot απο το facebook με σχόλια σε μια φώτο με 3 γυναίκες με μπικίνι) :mad:

και μάλιστα με εντολή να αφαιρεθεί μέσα σε 3 μέρες.

Το περίεργο είναι ότι άλλα πιο μεγάλα sites δείχνουν γυμνό,χρόνια τώρα και το Adsense μια χαρά λειτουργεί εκεί.Ισως σελίδες με 40-50 χιλιάδες κόσμο την μέρα,να φέρνει πολλά κλικς και να κάνουν τα στραβά μάτια.Δεν είναι αξιοκρατικό όμως αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά αξιοκρατία υπάρχει αλλά όπως αναφέρι και παραπάνω ένας φίλος διαβάστε τις πολιτικές

https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=el&answer=48182&ctx=cb&src=cb&cbid=6xs17xypscyt&cbrank=0

Δυστυχώς είναι αυστηρές και όχι αξιοκρατικές σε πολλούς πελάτες μου περνάνε διαφημιστικά μηνύματα άσχετα με το περιεχόμενο τους οπότε δεν είναι επιλεγμένες όπως μας τις αναφέρουν και το χειρότερο έχω πελάτη σύλλογο μπάσκετ πέρασε διαφήμιση με πολύ καλά στημένο site με καζίνο με αποτέλεσμα παιδιά 3 σε αριθμό να χάσουν μικρο ποσά.

Ο σύλλογος τα έβαλε με εμένα, εγώ με ποιον μπορώ να τα βάλω αφού τα ads emails τησ Google δεν είναι ποτέ απαντημένα.

Εμένα προσωπικά με έχουν κόψει 2 φορές την πρώτη ίσως εις γνώσεις μου (αγορά από πλαίσιο με κλίκ μέσα απο site δικό μου)η παραγγελία όμως εκτελέστηκε κανονικά οπότε πλαίσιο και Google κερδισμένοι.Την δεύτερη φορά έτσι ξαφνικά που λείε και το τραγούδι.

Λοιπόν φτιάχνω 2-4 μικροsite (blog) τρέχω affiliate κάνω προώθηση με mails και το κέρδος είναι καλό.

Προσοχή τα affiliate όχι με banner μόνο με textlink και δεν κοροϊδεύουμε ποτέ κανέναν.

Αυτό το έχω περάσει και αλού: Το χρησιμοποιώ διότι είναι αληθινό.

Εάν θες άμεσα αλλά όχι μόνιμα αποτελέσματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απλή αποστολή mails τύπου: Τίλος, μικρή περιγραφή του θέματος και περισσότερα με link στο θέμα σου σωστά αναπτυγμένο μέσα στο site (blog) σου.

Έχει αποτέλεσμα αλλά δεν είναι αυτοματοποιημένος τρόπος οπότε το κέρδος μειώνετε.

Παράδειγμα: Σε ένα blog που κρέμασα πρόσφατα "http://takissaid.blogspot.com/2011/10/o-facebook.html" affiliate ΙΕ8, ΙΕ9 έκλεισα με 45 κλικ.

Καλή πληροφορία οπότε ο αναγνώστης περνάει μόνος του στο κλίκ.

Το εργαλείο σου και η περιουσία σου είναι η λίστα με τα mails σου. Ήταν και θα είναι για πάντα ο καλύτερος πωλητής.

Δημοσ.

ούτε επιτρέπεται οι διαφημίσεις Google να τοποθετούνται μέσα σε IFRAME.

http://www.asxetos.gr/Default.aspx?tabId=155&c=14&aid=884#axzz1aPxe6fAD

http://www.asxetos.gr/Portals/0/images/web-design/banners/Asxetosgr-center-top-468x60.html

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει την χρήση των IFRAME για Google Ads σαν το μπισκότο με τον καφέ το πρωί…

Γιατί; Για να δείχνει πάνω από 3 διαφημιστικά σε μια σελίδα. (το όριο της Google είναι 3 ads στην ιδία σελίδα).

Μάλιστα προσωπικά εγώ την έχω κάνει report την σελίδα αυτή στην Google στο σωστό μέρος από περιέργεια και μόνο να δω εάν η Google αντιδρά σε Policy Violations και ειδικότερα σε User Reports. Ως τώρα έχουνε περάσει εβδομάδες και τίποτα από την Google.

Εάν το κάνατε εσείς, πιθανών να τρώγατε ένα ωραίο perma-ban στις επόμενες μέρες χωρίς καν report. (σίγουρα η Google γνωρίζει από μόνη της πότε τρέχει σε IFRAME κάτι και πότε όχι)

Πως και την γλυτώνει η σελίδα αυτή; Δική μου καθαρά υπόθεση είναι ότι, επειδή επιφέρει περισσότερα έσοδα στην Google από την «χασούρα» του violation, η Google κάνει τα στραβά μάτια, και δεν είναι η μόνη περίπτωση αυτή…

Παίδες, μην το ψάχνετε… Όπου υπάρχει το μονοπώλιο (της Google για παράδειγμα σε μεγάλο μέρος του διαδικτύου) και εμείς το υποστηρίζουμε, υπάρχει και η κατάργηση αξιοκρατίας και κανόνων.

Υπάρχουν και άλλες εταιρίες για ads που δεν έχουνε στους όρους χρήσης ότι μπορούνε να κάνουνε Ban χωρίς εξηγήσεις και όποτε γουστάρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...