Tsino Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Παντα στις υπηρεσιες τηλεφωνιας και ιντερνετ πρωπληρωνεις το παγιο. Οχι μονο ο οτε, ολοι, και η κινητη, και οι εναλλακτικοι κλπ. Για αυτο αν πας να κανεις διακοπη, σου λεει θα στο κοψουμε μεσα στον επομενο μηνα, τρως δηλαδη το προπληρωμενο παγιο. Αυτο γινοταν εξ' απ' ανεκαθεν κι απο παλια. Οποτε εκει που λεει αναδρομικα στο 123 και 125 ειναι τι χρωστας σε γραμμη DSL και συνδρομη ιντερνετ αντιστοιχα, απο τη μερα που εκανες συνδεση μεχρι την 1/3/2011 που ξεκινησε να μετρα φυσιολογικα το συστημα. Το 124 και 126, ειναι αυτα που προπληρωνεις. Στην HOL δεν προπληρώνεις το πάγιο....
pournaras Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Στην HOL δεν προπληρώνεις το πάγιο.... Δηλαδη αν 30 απριλιου ζητησεις διακοπη, 1η Μαιου θα στο διακοψουν;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μπαϊ δε γουεη, οντως "κλεψιμο" αυτο που εκανε οτε με τα διπλα πάγια, επρεπε να ρωταγες πριν βαλεις... Αν και πιστευα οτι τοσα χρονια θα τον ειχαν κραξει τοσο, ωστο να τα κοψει ή τελος παντων να τα χρεωνει ολα μαζι ενιαια οπως και οι εναλλακτικοι, και να μη σε κοροϊδευει.
Tsino Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δηλαδη αν 30 απριλιου ζητησεις διακοπη, 1η Μαιου θα στο διακοψουν; Δεν ξερω αν είναι τόσο γρήγοροι πάντως θα πληρώσεις μόνο τη χρήση που έχεις κάνει και τα αντίστοιχα πάγια... Εγώ δεν ξαναπατάω στον πΟΤΕ με την καμία ακόμα και αν γίνει ο πιο φθηνός από όλουςε τους παρόχους... Είναι μεγάλοι αλήτες και μακάρι να τους εξαγοράσει στο 100% η DT και να προβεί σε μαζικές απολύσεις και να εξαφανιστούν οι τεμπέληδες εκεί μέσα... Εδώ στο πρώτο μου σπίτι όταν έβαλα ΟΤΕ για σταθερό και internet ο κλέφτης ο τεχνικός που ήρθε για τη σύνδεση άρχισε να μου λέει ότι οι πρίζες δεν κάνουν και έχουν πρόβλημα και πρέπει να φωνάξω ηλεκτρολόγο για να μου τις αλλάξει... και μου λέει ότι μπορεί και εκείνος να τις αλλάξει αλλά πρέπει να πληρωθεί... ήθελε το λάδωμά του ο απατεώνας... ΑΛΗΤΕΣ όλοι τους.... αλλάζει την πρίζα και μου λέει περίμενε ... και φεύγει πάει στο καφαο και μετά από 10 λεπτά ήρθε και μου λέει ότι είμαι έτοιμος... σιγά μην έφταιγε η πρίζα....
pournaras Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δεν ξερω αν είναι τόσο γρήγοροι πάντως θα πληρώσεις μόνο τη χρήση που έχεις κάνει και τα αντίστοιχα πάγια... Εγώ δεν ξαναπατάω στον πΟΤΕ με την καμία ακόμα και αν γίνει ο πιο φθηνός από όλουςε τους παρόχους... Είναι μεγάλοι αλήτες και μακάρι να τους εξαγοράσει στο 100% η DT και να προβεί σε μαζικές απολύσεις και να εξαφανιστούν οι τεμπέληδες εκεί μέσα... Εδώ στο πρώτο μου σπίτι όταν έβαλα ΟΤΕ για σταθερό και internet ο κλέφτης ο τεχνικός που ήρθε για τη σύνδεση άρχισε να μου λέει ότι οι πρίζες δεν κάνουν και έχουν πρόβλημα και πρέπει να φωνάξω ηλεκτρολόγο για να μου τις αλλάξει... και μου λέει ότι μπορεί και εκείνος να τις αλλάξει αλλά πρέπει να πληρωθεί... ήθελε το λάδωμά του ο απατεώνας... ΑΛΗΤΕΣ όλοι τους.... αλλάζει την πρίζα και μου λέει περίμενε ... και φεύγει πάει στο καφαο και μετά από 10 λεπτά ήρθε και μου λέει ότι είμαι έτοιμος... σιγά μην έφταιγε η πρίζα.... Και ξαναρωταω, στο λογαριασμο σου γραφει "παγιο Απριλιου, πληρωτεο πχ μεχρι 15 Μαιου"; Εσυ δηλαδη θα πληρωσεις στο τελος αυτου του μηνα το παγιο του Απριλιου; Μπορει οντως να ειναι ετσι, θα δω λογαριασμο της Hol σε μια δυο μερες για να σιγουρευτω. Για τα αλλα με τον οτε, εισαι 100% λαθος. Πρωτον γιατι το προπληρωμενο παγιο δεν το κανει μονο ο οτε, το κανουν τουλαχιστον (απο προσωπικη εμπειρια) και ολοι οι παροχοι κινητης τηλεφωνιας. Γιατους αλλους παροχους ιντερνετ δεν εχω αποψη, μπορει να δωσει στοιχεια οποιος εχει. Επισης ο τεχνικος δεν ηθελε λαδωμα, πληρωμη ηθελε για να σου αλλαξει τις πριζες, ο τζαμπας πεθανε. Και πως λες "σιγα μην εφταιγε η πριζα" αφου μονος σου λες οτι πρωτα αλλαξε την πριζα και μετα (σε συνεργασια με καποια ρυθμιση στο καφαο) σου εφτιαξε το ιντερνετ. Οι πριζες που μπορει να σου εβαλε ο ταδε ηλεκτρολογος γιατι τις βρηκε φτηνες, δε σημαινει οτι οτι ειναι και σωστες, και πολλες φορες σε μια καλωδιωση με πολλες πριζες ακομη και μια λαθος μπορει να σου τιναξει ολο το συστημα στον αερα. Ψιλα γραμματα βεβαια ολα αυτα, για μας για ολα φταιει ο κακος οτε.
Tsino Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Και ξαναρωταω, στο λογαριασμο σου γραφει "παγιο Απριλιου, πληρωτεο πχ μεχρι 15 Μαιου"; Εσυ δηλαδη θα πληρωσεις στο τελος αυτου του μηνα το παγιο του Απριλιου; Ναι Για τα αλλα με τον οτε, εισαι 100% λαθος. Πρωτον γιατι το προπληρωμενο παγιο δεν το κανει μονο ο οτε, το κανουν τουλαχιστον (απο προσωπικη εμπειρια) και ολοι οι παροχοι κινητης τηλεφωνιας. Γιατους αλλους παροχους ιντερνετ δεν εχω αποψη, μπορει να δωσει στοιχεια οποιος εχει. Επισης ο τεχνικος δεν ηθελε λαδωμα, πληρωμη ηθελε για να σου αλλαξει τις πριζες, ο τζαμπας πεθανε. Και πως λες "σιγα μην εφταιγε η πριζα" αφου μονος σου λες οτι πρωτα αλλαξε την πριζα και μετα (σε συνεργασια με καποια ρυθμιση στο καφαο) σου εφτιαξε το ιντερνετ. Οι πριζες που μπορει να σου εβαλε ο ταδε ηλεκτρολογος γιατι τις βρηκε φτηνες, δε σημαινει οτι οτι ειναι και σωστες, και πολλες φορες σε μια καλωδιωση με πολλες πριζες ακομη και μια λαθος μπορει να σου τιναξει ολο το συστημα στον αερα. Ψιλα γραμματα βεβαια ολα αυτα, για μας για ολα φταιει ο κακος οτε. Και πως γίνεται ο προηγούμενος που έμενε στο σπίτι με τις ίδιες μπρίζες να έχει internet + τηλέφωνο από τον ΟΤΕ ??? όταν πήγα εγώ δημιουργήθηκε το πρόβλημα? Δεν πείθομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.