profi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ούτε εμένα τα παίζει τα πίσω ηχεία αλλά το surround παίζει κανονικά,οπότε μην σε νοιάζει! στον classic εχεις επιλέξει decode to speakers? απενεργοποίησε από device manager (uninstall) κ τον ήχο της ΑΤΙ...μήπως και!! (από το hdmi παίρνεις ήχο ό,τι κ να έχεις επιλέξει σαν έξοδο?)
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ούτε εμένα τα παίζει τα πίσω ηχεία αλλά το surround παίζει κανονικά,οπότε μην σε νοιάζει! στον classic εχεις επιλέξει decode to speakers? απενεργοποίησε από device manager (uninstall) κ τον ήχο της ΑΤΙ...μήπως και!! (από το hdmi παίρνεις ήχο ό,τι κ να έχεις επιλέξει σαν έξοδο?) Από το hdmi παίρνω ήχο μόνο όταν το επιλέξω σαν default από το audio manager. Αλλιώς δεν παίρνω ήχο. Όταν επιλέχω σαν default το Digital output(RCA) που είναι και αυτό που θέλω, δεν παίρνω κανένα ήχο. Ούτε από τους ηχους των windows ούτε τιποτα.
profi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 στερεύω από ιδέες... όταν επιλέγεις το rca...η πράσινη μπάρα του rca στο παράθυρο των windows κουνιέται?δείχνει οτι παράγει ήχο δηλαδή? μήπως έχει jack detection το hdmi κ κάνει του κεφαλιού του? στον classic εχεις επιλέξει decode to speakers? sorry για τα κόκκινα κ τις απλές ερωτήσεις αλλά ξέρεις απλά ιδέες λέμε,να δούμε τι μας διαφεύγει!
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ναι. Όταν το κάνω default και επιλέγω test η πρασινη μπάρα δίπλα κουνιέται κανονικά. Στον media player εχω κανονικά decode to speakers. Δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να τσεκάρω.... Μου έχει σπάσει τα νεύρα από χθες. Δωσε λιγο το link απο τον ενισχυτη του HC.. http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/home-theater-system/LG-dvd-home-theater-system-HT805THW.jsp
profi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 μαν δεν έχει ομοαξονική-ψηφιακή είσοδο!κ γι'αυτό όταν στέλνεις raw ήχο δεν κάνει τίποτα!
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 μαν δεν έχει ομοαξονική-ψηφιακή είσοδο!κ γι'αυτό όταν στέλνεις raw ήχο δεν κάνει τίποτα! Έχω optical είσοδο.
profi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ναι αλλα δεν έχεις αντιστοιχη έξοδο!κάνε το decode στην κάρτα ήχου ή...αν έχει η τηλεορασή σου οπτική έξοδο,επιλέγεις από εκεί τα εξωτερικά ηχεία κ με οπτική τον στέλνεις στο HC!
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ναι αλλα δεν έχεις αντιστοιχη έξοδο!κάνε το decode στην κάρτα ήχου ή...αν έχει η τηλεορασή σου οπτική έξοδο,επιλέγεις από εκεί τα εξωτερικά ηχεία κ με οπτική τον στέλνεις στο HC! Εχω ομως αυτό http://www.cable-shop.gr/30198.html Κι ετσι περνω οπτική εξοδο απο τον υπολογιστη.
FaRMaKhs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ουσιαστικα δλδ ο amp σου εχει μονο optical input και οχι spd/if ή coaxial σωστα?
profi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ε τότε μια χαρά είσαι με αυτόν τον αντάπτορα...ο λόγος που δεν έπαιζε ήχος είναι οτι έστελνες ψηφιακό σήμα σε αναλογική είσοδο!
_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μα δεν έχω πάρει ακόμα ήχο. Αυτό είναι το πρόβλημα..... Και δεν ξέρω και που εντοπίζεται το πρόβλημα....
profi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εχεις δίκιο ναι ... οκ εφτιαξα καφέ τον αντάπτορα τον έχεις δοκιμάσει αλλού? είδα έχει βυσματάκι για ρεύμα...το έχεις βάλει?(ηλίθια ερώτηση)
_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εχεις δίκιο ναι ... οκ εφτιαξα καφέ τον αντάπτορα τον έχεις δοκιμάσει αλλού? είδα έχει βυσματάκι για ρεύμα...το έχεις βάλει?(ηλίθια ερώτηση) Ναι. Τον έδωσα σε ένα συνάδελφο να τον δοκιμάσει στο σπίτι του και μου είπε οτι δουλεύει μια χαρά. Το έχω συνδέσει εγώ στο σπίτι, και πέρνω κανονικά το φως στην οπτική ίνα. Γενικά οτιδήποτε από καλώδια και αντάπτορες έχει τσεκαριστεί ξεχωριστά ώστε να καταφέρω να εντοπίσω που θα πρέπει να ψάξω για πρόβλημα. Κάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι μήπως το S/PDIF ενεργοποιείται μέσα από το bios του motherboard? Έψαξα βέβαια το bios αλλά δεν βρήκα τίποτα.... Αλλά λέω μήπως υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα.
profi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 αν υπάρχει επιλογή κάπως enable onboard digital audio θα λέγεται...καλή ιδέα,μια asus κ μια asrock (θυγατρική) που είχα είχαν κάτι περίεργες επιλογές για την ψηφιακή έξοδο κ κάποιους περιορισμούς,διάβασε το manual!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.