egoiste Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το site το διαχειρίζομαι με CMS και συγκεκριμένα wordpress. Πώς σας φαίνεται με μια πρώτη ματιά και τι αλλαγές/βελτιώσεις θα προτείνατε? Σκοπός του mysecretathens.gr είναι να δημιουργήσει έναν εναλλακτικό οδηγό πόλης, να δώσει ιδέες για μέρη που αξίζει να ανακαλύψεις στην Αθήνα. Πολλά απ’ αυτά μπορεί να μην βρίσκονται στο κάδρο της καθημερινής μας διασκέδασης, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην είναι γνωστά στο ευρύτερο κοινό. Εστιατόρια, bar, καφέ, καταστήματα και όχι μόνο! Άλλα γνωστά και άλλα άγνωστα σε πολλούς ή λίγους. Όλα όμως θα συνθέτουν το μωσαϊκό της Αθήνας με αποτέλεσμα να μοιραζόμαστε όμορφα κρυμμένα μυστικά της πόλης που ζούμε. mysecretathens fanpage
sistah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Wow, εντυπωσιαστηκα με την πρωτη ματια.. Μ'αρεσει το show/hide navigation και γενικα το στυλ του. Ειναι μοντερνο και ειναι διαφορετικο σε σχεση με τα ελληνικα sites που ειναι λιγο.. πιο απλα (γενικα). Αν το κουρασω λιγο, θα ελεγα οτι η background φωτογραφια δεν ειναι τοσο ''καθαρη'' οσο θα ηθελα αν και δεν χτυπαει πολυ στο ματι. Η ιδεα ειναι καλη αν και υπαρχουν ηδη παρομοια sites με secrets about athens. Γενικα ειναι πολυ καλη δουλεια κατα την αποψη μου!
dewn735 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Όντως πολύ ωραίο. Λείπουν βέβαια οι βασικές πληροφορίες για κάθε μαγαζί (διεύθυνση, τηλέφωνο, περιοχή) οι οποίες θα έπρεπε να φαίνονται με τη πρώτη ματιά. Και ίσως μια ταξινόμηση ανά περιοχή ή ανά ώρα ημέρας. Πολύ καλή δουλειά πάντως, συνέχισε έτσι
Crawl_From_Death Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ωραιο theme. Γενικως εχει πολλα ωραια θεματα απο το themeforest για wordpress και πολυ καλο support. Αλλαξε λιγο τα links στα tags γιατι το μπλε χτυπαει ασχημα.
@sterios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Επίσης ενεργοποίησε τα permalinks (μόνιμοι σύνδεσμοι) για friendly urls.
egoiste Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! @sistah Με ενδιαφέρει αρκετά αυτό..Εννοείς δεν έχει καλη ανάλυση. Η αλήθεια ειναι οτι η αρχική που είχα ήταν σουπερ ανάλυση και 1.22mb και φοβήθηκα μήπως γίνει πολυ βαριά η homepage. Γτ ήδη έχω μπόλικες φώτο. Λες να την αλλάξω? Αυτή που έχω τώρα είναι αρκετα πιο μικρη γύρω στα 300kb, τς άλλαξα τα φώτα στο photoshop! @dewn735 Έχεις δίκιο, θα το προσθέσω λογικά στις αντίστοιχες αναρτήσεις. @sterios Thanx! Μπορείς να εξηγήσεις λιγο το θέμα με τα permalinks? επειδή δεν το έχω ψάξει πολύ. Απ΄ότι βλέπω στο control panel μπορώ να αλλάξω τη δομή των links, δηλαδη να εμφανίζονται πιο ωραία στον χρήστη (www.mysecretathens.gr/2011/03/titlos-post/) Αυτο εννοεις, σωστά? themeforest++
@sterios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ναι αυτό εννοώ. Με τον τρόπο αυτό τα λινκ σου πλέον θα είναι κατανοητά, όμορφα, αλλά το κυριότερο θα βελτιώσεις το seo του site σου γενικότερα.
v5net Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 οπτικά μου αρέσει πολύ. τα πάω και τα μαύρα χρώματα έτσι κι αλλιώς. αλλά και λειτουργικά είναι πολύ πολύ ωραίο. για το background το βρίσκω θαυμάσιο ,δε νομίζω ότι δεν είναι τόσο καθαρό όπως είπε κάποιος φίλος παραπάνω,όπως πρέπει είναι και με το παραπάνω,εξάλλου θα ήταν και πολύ βαρύ αν είχε περισσότερες λεπτομέρειες... όσο για το περιεχόμενο,αν υπάρχουν προβλήματα αυτά διορθώνονται σιγά σιγα.. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΙΤΕ
egoiste Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παιδια μια παρένθεση, μου εμφανίστηκε ένα μικρο πρόβλημα (τυπικό μεν) και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Δεν είμαι και σίγουρος εάν το εμφάνισε πριν ή μετά που άλλαξα τα permalinks, πράγμα που το ήθελα κιολας. Ρίξτε και μια ματια στην εικόνα. Συμβαίνει το εξής..Εχω βάλει ενα plugin για να έχω κατω απο καθε ποστ το like button tou fb, ως τωρα δούλευε κανονικά. Κανονικά οταν καποιος παταει το "Μου Αρεσει" εμφανίζεται μετα στο wall του σαν ανάρτηση ΜΑΖΙ με την εικόνα του ποστ. Αυτο που κάνει τωρα ειναι οτι δεν εμφανίζει την εικόνα του ποστ οπως έκανε πριν αλλα εμφανίζει ενα μικρο εικονιδιακι που το παίρνει φαντάζομαι απο το footet tou site για καποιο λόγο. Τι παίζει να έχει συμβεί και τι προτείνετε να κάνω. Ουσιαστικά η λειτουργία του like buton έχει γίνει παρόμοια με της κοινοποίησης. Το περιέργο είναι οτι στην οταν "πετάω" το λινκ στο wall μου εμφανίζει κανονικά τν φώτο. Τι μπορει να έχει συμβεί και τι θα μπορούσα να κάνω? δοκίμασα ηδη κατι πραγματάκια αλλα τζίφος.
kazak-hool Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το οτι δεν εχει διευθηνση με ενοχλει πολυ ..... αυτο ειναι για λογους διαφιμισησ???
egoiste Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το οτι δεν εχει διευθηνση με ενοχλει πολυ ..... αυτο ειναι για λογους διαφιμισησ??? Όταν λες διεύθυνση, του σπιτιού μου ας πούμε??
JohnXarxas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 μίνιμαλ, απλό και σύνθετο, εντυπωσιακό, χρηστικό, επαγγελματικό, με μικρές ελλείψεις
egoiste Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 μίνιμαλ, απλό και σύνθετο, εντυπωσιακό, χρηστικό, επαγγελματικό, με μικρές ελλείψεις Σ'ευχαριστώ φίλε! Σίγουρα θα έχει ελλείψεις γ'αυτο και το μοιράζομαι εδώ στο forum. Μικρές ελλείψεις όπως?
JohnXarxas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δεν έχει τις πληροφορίες για κάθε κατάστημα/τοποθεσία/club/εστιατόριο ή ότι άλλο δείχνεις τέλος πάντων να μπορούμε να γίνουμε μέλη εκτός από συνδρομητές, και να έχεις και κανένα βίντεο αν μπορείς για κάθε προορισμό το κάνει πιο ζωντανό και προσιτό βάλτα και σε κατηγορίες επίσης βάλε και τον ακριβή προορισμό με τους χάρτες του google earth όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνεις βέβαια χωρίς να γίνει τα site σου κιτσαριό και χωρίς να χάσει την απλότητα του... αν τα κάνεις βέβαια, αυτά είναι extras που δεν είναι απαραίτητα αλλά κάνουν το site σου πιο ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.