giorgakhs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια τι κανετε? λοιπον εχω το κινητο vodafone joy 845 .και δεν μπoρω να στειλω τιποτα μεσω bluetooth απο το κινητο στον υπολογιστη και απο τον υπολογιστη στο κινητο....το δοκιμασα με αλλα απλα κινητα οχι smartfhone και στελνει κανονικα ...μηπος καποιος που εχει τετοιο τηλ και του εχει τυχη το ιδιο να μου πει πως διορθωνετε; να μπωρο να μεταφερω τα αρχεια που θελω;ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μπες στο android market και κατεβασε καποιο προγραμμα οπως το bluetooth file transfer για να κανεις τις μεταφορες που θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgakhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ευχαριστω πολυ φιλαρακι να σε καλα γιατι ετοιμος ειμουν να το σπασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgakhs Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 φιλαρακι το κατευασα το προγραματακι που μου ειπες το bluetooth file transfer αλλα δεν συνδεετε καν οταν ανοιγο το προγραματακι στο τηλ....μηπος θελει καποια ρυθμιση? ουτε μπωρο παλι να ανταλαξω φωτογραφιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.