Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης κάρτας γραφικών

Σουβλακοφάγος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα και συνέδεσα κάρτα γραφικών ...

έφτιαξα τις ρυθμίσεις στο bios. Όμως επειδή η παλιά κάρτα γραφικών ήταν πάνω στην μητρική δεν υπάρχει το καλώδιο που συνδέει το τροφοδοτικό με την κάρτα γραφικών.

Τι μπορώ να κάνω για αυτό ?

Αν πάω τον υπολογιστή στο κατάστημα θα το φτιάξουν ?

Δημοσ.

Μα η μητρική δεν δίνει καλώδια τροφοδοσίας. Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου;

αν υπήρχε το καλώδιο από το τροφοδοτικό και ήταν συνδεδεμένο κάπου στην μητρική λέω :P

το τροφοδοτικό είναι ATX+P4POWER SUPPLY

Δημοσ.

Μάρκα "μ'έκαψες" δηλαδή; Στα πόσα watt;

εκεί που γράφει τόταλ πάνω στο τροφοδοτικό λέει 500W οπότε υποθέτουμε ότι είναι αυτό.

λογικό να είναι μούφα ολόκληρο το κουτί το είχα πάρει 270 καινούριο :P

Δημοσ.

εκεί που γράφει τόταλ πάνω στο τροφοδοτικό λέει 500W οπότε υποθέτουμε ότι είναι αυτό.

λογικό να είναι μούφα ολόκληρο το κουτί το είχα πάρει 270 καινούριο :P

Α κατάλαβα. Λοιπόν, με ένα τέτοιο καθάρισες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751333

Δημοσ.

Α κατάλαβα. Λοιπόν, με ένα τέτοιο καθάρισες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751333

ευχαριστώ θα πάω αύριο να το αγοράσω από πουθενά αλλού για να το πάρω άμεσα, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως θα το συνδέσω με το τροφοδοτικό...

θα πρέπει να ανοίξω το τροφοδοτικό με κατσαβίδι ?

Δημοσ.

Όχι, δε θα ήταν συνδεδεμένο πάνω στη μητρική.

μετά από αρκετές ώρες ψάξιμο το διαπίστωσα αυτό,

το θέμα είναι πως θα συνδέση το καλώδιο που μου πρότεινε το άλλο παιδί με το τροφοδοτικό(με την κάρτα γραφικών ξέρω πως να το συνδέσω)

Δημοσ.

ευχαριστώ θα πάω αύριο να το αγοράσω από πουθενά αλλού για να το πάρω άμεσα, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως θα το συνδέσω με το τροφοδοτικό...

θα πρέπει να ανοίξω το τροφοδοτικό με κατσαβίδι ?

Το μαγαζί είναι ενδεικτικό. Όχι δεν θα πειράξεις τίποτα με κατσαβίδι. Θα πάρεις ένα molex απο το τροφοδοτικό και θα το συνδέσεις στο molex του καλωδίου που σου έδειξα.

EDIT: Με πρόλαβες. κωλύματα του ινσομνια. τι να κάνουμε

Δημοσ.

Σου απάντησα ήδη πώς θα το κάνεις.

τώρα το είδα.

νομίζω κατάλαβα :)

ευχαριστώ παιδιά, αν αντιμετωπίσω αύριο κάποιο πρόβλημα θα ανεβάσω το θέμα ψηλά

Το μαγαζί είναι ενδεικτικό. Όχι δεν θα πειράξεις τίποτα με κατσαβίδι. Θα πάρεις ένα molex απο το τροφοδοτικό και θα το συνδέσεις στο molex του καλωδίου που σου έδειξα.

Οκ ευχαριστώ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...