Swimmer21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας.. Θελω εναν κωδικα τον οποιο θα τον βαλω ως widget στο blog μου (blogspot.com) οπου θα πληκτρολογει ο επισκεπτης μια λεξη και θα την ψαχνει σε ΟΛΟ το blog καθως και σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ του blog και θα εμφανιζει σχετικα αποτελεσματα.. Αυτον τον εχω κανει εγω: <form action="http://kritikoservice.blogspot.com/search" method="get"> <input class="textinput" name="q" size="30" type="text"/> <input value="Search in our Database" class="buttonsubmit" name="submit" type="submit"/></form><br/> Αλλα ψάχνει μονο τις ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ που βρισκονται στην αρχικη σελιδα.. εγω θελω να ψαχνει και μεσα στις σελιδες του blog που δεν εχει αναρτησεις αλλα κειμενα.. πχ εδω --> http://kritikoservice.blogspot.com/p/replacement-tv-parts.html δεν ψαχνει Αν δεν γινεται αυτο που ζητω, στην τελικη θελω εναν κωδικα που να κανει οτι το CTRL+F αλλα σε μορφη μηχανης αναζητησης.. Σας ευχαριστω
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 μεταξύ μας κάτι άσχετο που μπορεί να είναι προκαταληπτικό αλλά περνάει αυθόρμητα στο μυαλό, είναι ότι δεν θα εμπιστευόμουνα επαγγελματία που θα έχει αντί για Site blog με το λογότυπο του blogger (το πιο σημαντικό αυτό και μετά πάμε στην διαμόρφωση του site που πρέπει να τραβάει τον πελάτη θα σου πρώτεινα να δώσεις κανένα φράγκο για να σου φτιάξουν ένα καλό site -έτσι θα κερδίσεις πελάτες με το τωρινό ....-)
Swimmer21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 μεταξύ μας κάτι άσχετο που μπορεί να είναι προκαταληπτικό αλλά περνάει αυθόρμητα στο μυαλό, είναι ότι δεν θα εμπιστευόμουνα επαγγελματία που θα έχει αντί για Site blog με το λογότυπο του blogger (το πιο σημαντικό αυτό και μετά πάμε στην διαμόρφωση του site που πρέπει να τραβάει τον πελάτη θα σου πρώτεινα να δώσεις κανένα φράγκο για να σου φτιάξουν ένα καλό site -έτσι θα κερδίσεις πελάτες με το τωρινό ....-) Εχω πουλησει πανω απο 100 κομματια με τον συνδιασμο ebay + blog, καθως εχω καλη βαθμολογια στον λογαριασμο μου ως πωλητης.. οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα, δεν θελω κατι παραπανω αυτη την στιγμη. Μια βοηθεια παιδια?
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εχω πουλησει πανω απο 100 κομματια με τον συνδιασμο ebay + blog, καθως εχω καλη βαθμολογια στον λογαριασμο μου ως πωλητης.. οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα, δεν θελω κατι παραπανω αυτη την στιγμη. Μια βοηθεια παιδια? τότε γενικοτερα δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά παλιά που είχα 'πλογκ υπήρχε ένα τέτοιο γκατζετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.