Antonis3d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδιά εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet από τα Windows 7 στο pc μου. Βασικά συνδέονται κανονικά στο internet αλλά δεν φορτώνουν τις σελίδες ή τις φορτώνουν πολύ λίγο δηλαδή σκέτο κείμενο κτλ. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε ο παρόχος internet μου αλλά όταν δοκίμασα από ubuntu και είδα ότι μπαίνει κανονικά κατάλαβα πως φταίνε τα Windows. Σκέφτηκα πως θα είναι τίποτα με τις ρυθμίσεις του firefox αλλά το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους άλλους browsers, έλεγξα και τις ρυθμίσεις proxy μήπως έχει αλλάξει τίποτα αλλά όλα φαίνονται οκ. Έλεγξα και το firewall και ούτε αυτό φταίει. Έψαξα να δω μήπως έχω βάλει κανά περίεργο πρόγραμμα αλλά τίποτα, τα συνηθισμένα μόνο. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casperino Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το μηχάνημα σου είναι dual Boot; Στο ίδιο μηχάνημα είναι ubuntu κ Windows; Αν έχεις το κουράγιο τσέκαρε να βγάλεις εντελώς το Firewall σου. Κάνε τα γνωστά βηματάκια οπως έλεγχος με anti-virus, antispyware. Αν το pc σου δεν είναι σε dual boot ελεγξε για θέμα hardware, τα καλώδια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μόνο σελίδες δεν σου ανοίγει η στο msn/yahoo messenger αν έχεις μπαίνει ? Επίσης σιγουρέψου οτι στο tcp/ip ειναι τσεκαρισμένα το automatically οπως στην εικόνα παρκάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έχω βάλει σταθερή internal ip εδώ και καιρό και δεν είχα πρόβλημα, θα δοκιμάσω να δω μήπως φταίει αυτό. Και ναι έχω dual boot Windows 7 k Ubuntu αλλά αυτό το έχω καιρό οπότε δεν νομίζω να φταίει, σίγουρα δεν φταίνει καλώδια κτλ γιατί στα ubuntu όλα δουλέυουν κανονικά. Δοκίμασα και με σβηστό firewall αλλά πάλι το ίδιο πράγμα. EDIT: Τελικά έπρεπε να ρυθμίσω το Obtain Ip Adress στο auto Κρίμα γιατί δεν θέλω να μου αλλάζει συνέχεια η εσωτερική ip, ευχαριστώ παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casperino Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έχω βάλει σταθερή internal ip εδώ και καιρό και δεν είχα πρόβλημα, θα δοκιμάσω να δω μήπως φταίει αυτό. Και ναι έχω dual boot Windows 7 k Ubuntu αλλά αυτό το έχω καιρό οπότε δεν νομίζω να φταίει, σίγουρα δεν φταίνει καλώδια κτλ γιατί στα ubuntu όλα δουλέυουν κανονικά. Δοκίμασα και με σβηστό firewall αλλά πάλι το ίδιο πράγμα. EDIT: Τελικά έπρεπε να ρυθμίσω το Obtain Ip Adress στο auto Κρίμα γιατί δεν θέλω να μου αλλάζει συνέχεια η εσωτερική ip, ευχαριστώ παίδες! Ωραία... Απλα με το dual boot που σου ελεγα... Δεν είχα καταλάβει αν το Ubuntu ήταν στο ίδιο μηχάνημα ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.